men_ 19.12.01, 20:52 Proszę o pomoc :))))))))) p.s.: Noedobry Kwiatuszek na mnie się pogniewał ! (ZA CO ??:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:53 Ja pierdziu!Znowu go bierze!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:55 samanta1 napisał(a): > Ja pierdziu!Znowu go bierze!!!!!!!!!!:) A TY, kurde, wiesz co to miłość ?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:57 Nieeeeeeeeeeee,a co to jest ta milosc?da sie tym najesc?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:59 no nie wiem, ale pizzy z tego zrobic sie nie da........ :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 21:01 Za pizza nie przepadam ..ale jakby tak schabowego z kapustka??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 21:03 mozna szyneczke pocalowac.....z milosci oczywiscie.... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:56 wigilie mial........ dziesiata w tym tygodniu........bo nie pamieta o poprzednich i nowe wciaz zarzadza.....i dzieli sie z komputerem........ :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 21:04 Kwiatuszku, już nmnie nie pamiętasz ??? onlyania napisał(a): > wigilie mial........ > dziesiata w tym tygodniu........bo nie pamieta o poprzednich i nowe wciaz > zarzadza.....i dzieli sie z komputerem........ > :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 21:06 Men,zalec do kwiaciarni trabo! Zima kwiatuszkow szukasz?fantasta!:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:08 Czy mnie jeszcze pamietasz......... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:10 oooooooooo, moj Kitek...... jak tam pakupki z una???? udaly sie???? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:16 uneczka rozsadna i romantyczna, powolutku sympatycznosc sie nawiazuje, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:18 przy trzepaniu dywanikow????? :)))))))))) i ja swoich tez nie odkurzam zebys co trzepac mial........... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:20 ja juz teraz pacyfista przez uneczke, ani dywanikow, ani karpikow walic nie bede, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:10 onlyania napisał(a): > Czy mnie jeszcze pamietasz.........to do Mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam Mojego KWIATUSZKA , a la Kitek 19.12.01, 21:12 to do twojego Kwiatuszka, meniku......... Odpowiedz Link Zgłoś