Dodaj do ulubionych

Mezu moj! Czorciku

19.12.01, 23:12
Czorciku!Informuje Cie ze mamy dziecko plci meskiej .Na imie mu Tehace. Musi schlani my byli co my go tak
nazwali:)))
Obserwuj wątek
    • czort Re: Mezu moj! Czorciku 19.12.01, 23:16
      znowu chopoka urodzilas, kurna, czwarty w rodzinie! ale ze chrzcin ja nic nie
      pomietom, i urodzin takoz!!!!
      ej, zonko moja, a moze on to jezd od staska maciejow - ryszawy?
      • samanta1 Re: Mezu moj! Czorciku 19.12.01, 23:19
        Alez mezu!Toc jemu juz 18 wiosen minelo! Gdzie my oczy mieli,ze go nie zauwazyli?
        • czort Re: Mezu moj! Czorciku 19.12.01, 23:28
          kobieto, ty go chyba ukrywala przede mna!!!
          ja zech trzech widziolech!!! zaden nie ryzy, chiba my blizniaki mieli, co?
          • samanta1 Re: Mezu moj! Czorciku 19.12.01, 23:31
            Jo tom juz ni wiem com powila.Wim ino ze tam nizej dziolchy se szuko obwies jeden. Matczyne serce mnie
            podpowiedzialo zech to nasz synus!
            • czort Re: Mezu moj! Czorciku 20.12.01, 00:03
              jak dziouchy szuka, to pewno nasz ci on jezd, nzsz ci? a na ftorem watku? a czy
              z bledami pisze?
              jak z bledami to 100% nasz!!!!!
              tyko thc? a jakie ty imie mu wybrawszy?
              • samanta1 Re: Mezu moj! Czorciku 20.12.01, 00:05
                Nasz ociec nasz,ino niesmialy jakis! szukam fajnej dziewczyny-taki to jezd watek:)
                • czort Re: Mezu moj! Czorciku 20.12.01, 00:07
                  zaro obacze, czy nasz. ino z tom niesmialosciom to trochi podejrzany jezd!
                  • samanta1 Re: Mezu moj! Czorciku 20.12.01, 00:07
                    Toz wycalowal nas to chybo nasz niii?
                • Gość: kakadoo Re: Mezu moj! Czorciku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:07
                  Sammy, mignęłaś mi na dziadzie
                  ja dzis mam z lenistwa skrótowego nicka.....
                  • samanta1 Re: Mezu moj! Czorciku 20.12.01, 00:09
                    a ja mam taka narowista maszyne ze moge byc albo tu albo tu bo sie chamidlo buntuje!:)
                • tehace18 sYNEK 20.12.01, 00:09
                  Synuś lubi ziomkóf, słucha HipHopa , podpala grass , i szuka laseczki która
                  pogada .
                  aha jestem przystojny i zakręcony i nie ważne
                  thc zdrawia rodzine
                  • samanta1 Re: sYNEK 20.12.01, 00:11
                    Synulku,jestes moje szczescie!ociec!Syn marnotrawny wrocil na rodziny lono!Ano,chodz tu ino wartko!
                  • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:11
                    te, synek, zostaw tego hipa, co? od tego w chaupie to juz uszy bolom!!!!!
                    a co sluchasz, najmilejszy synaczku?
                    bo ja mimo woli to eksert jezdem, ino od polskiego!!!
                    • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:15
                      synek słucha " fUZJI,wZGÓRZA,gRAMMATIKA,zIPA,w WITRYNACH ODBICIA...tego jest
                      dużo.
                • tehace18 sYNEK 20.12.01, 00:11
                  Synuś lubi ziomkóf, słucha HipHopa , podpala grass , i szuka laseczki która
                  pogada .
                  aha jestem przystojny i zakręcony i nie ważne
                  thc zdrawia rodzine
                  • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:13
                    a do tatusia zes podobny, co?
                    synek, u drugiego synka, brata twego, to laseczki same do dom przychodzom, pod
                    oknem gwizdzom!!!!
                    oj, jakis ty przystojny, jak musisz szukac panienek?
                    • samanta1 Re: sYNEK 20.12.01, 00:15
                      Cichaj ociec! Urode po Tobie ma a rozumek po mamusi to co sie dziwisz ze laski uciekajom od niego?:)
                      • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:19
                        no własnie.miałem poszukać dziewczyny która pogada, a zamiast tego zrobiła się
                        rodzina.
                      • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:19
                        kurna, synus, tos ty do tylu z tym hopem, ja mom juz lepsze kawalki.
                        no japy mogom byc, a dzie stary warszaffski?, a dzie pwrd, a dzie jedensiedem?
                        • samanta1 Re: sYNEK 20.12.01, 00:21
                          Ty synu na rodzine nie narzekaj .rodzina rzecz swieta! A muzycznie to Cie tatus podszkoli!:)
                          • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:25
                            :))))))))))
                            no tak tatuś ma głowe do HipHopa.
                            moja kreffffffffffffffffffffffffffffff haha ;]
                            • men_ Re: sYNEK 20.12.01, 00:26
                              tehace18 napisał(a):

> :))))))))))
                              > no tak tatuś ma głowe do HipHopa.
                              > moja kreffffffffffffffffffffffffffffff haha ;]

• tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:26
                            :))))))))))
                            no tak tatuś ma głowe do HipHopa.
                            moja kreffffffffffffffffffffffffffffff haha ;]
                            • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:30
                              synek, ja tyz wim, co to tehace!!!!(THC) wyrzuc te kwiatki , co po doniczkach
                              chowasz!!! mamcia, a ty widziala co nasz synus w domku hoduje? i czym to
                              gowienko oblewa!!! a na dodatek sie jaka!!!
                              oj maryska, maryska!!!
                              synus wpierdol masz!!!!
                              pasem dom, az dupa spuchnie!!!
                              tableteczki mi zarozki wyrzuc!!!
                              moje dziecko drugie to dyha jezd!!!
                              • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:32
                                Ta ja juz dawno mowila ze nam ktos konpie podbiera ze szklarni!To ten maly nasz cholernik!
                                • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:33
                                  ja, zono kochano, un ci un, un!!
                              • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:33
                                mam 18 lat !!!! i moge wszystko !!!
                                bede chodował marichuane !!!!
                                a jak mnie zbijesz, to zadzwonie do dzielnicowego !!!
                                • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:35
                                  Cooooooo????Matke rodzona straszysz???? Dawaj ociec pasa ,juz my Ci te glupoty z dupy
                                  wybijemy!natychmiast przepros obwiesiu jeden!;)
                              • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:33
                                mam 18 lat !!!! i moge wszystko !!!
                                bede chodował marichuane !!!!
                                a jak mnie zbijesz, to zadzwonie do dzielnicowego !!!
                                • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:37
                                  synek, wiesz co oznacza nowa, cudowna ustawa!!!!
                                  nawet wujek dzielnicowy nic nie pomoze, nawet stryjek komendant miejski nic nie
                                  pomoze!!!!
                                  CBS? wisz co to?
                                • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:37
                                  No musi nacpany!jak amen w pacierzu!;)
                                • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:40
                                  moge przeprosic, ale doniczka z hodowlą jest nadal aktualna.;]
                                  • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:42
                                    Ano juz matke na kolanach o wybaczenie pros a w doniczce to se pietruszke posiej!;)
                                • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:43
                                  • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:44
                                    a ten dalej swoje.......;)
                                    • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:46
                                      widzisz, matka, nie dosc, ze cpun to i jakala!!!!
                                • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:45
                                  • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:47
                                    Ociec,Ty patrzaj ..A moze on ..ten..z glowa ma nie za bardzo co?;)
                                    • tehace18 TeHAce jest mądry i kochany 20.12.01, 00:50
                                      TeHAce - to mądry człowiek być,mófić dobŻe i nie robic bykóf.
                                      • Gość: samanta Re: TeHAce jest mądry i kochany IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:52
                                        Tylko czemu on w kolo Macieju to samo gada co? Moze Ty cyborg synku i sie zacinasz,he?;)
                                    • tehace18 TeHAce jest mądry i kochany 20.12.01, 00:54
                                    • tehace18 TeHAce jest mądry i kochany 20.12.01, 00:59
                                • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:51
                                  • Gość: samanta Re: sYNEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:53
                                    Moglabym przysiadz ze juz to czytalam dzisiaj....;)))))
                                    • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 00:57
                                      przez te floody zostałem potraktowany jak jąkała ;-[
                                    • czort Re: sYNEK 20.12.01, 00:58
                                      zono, synek tak sie nacpal, zwe nie kontaktuje i napierdala to samo caly czas!!
                                      jakalem momy!!!!
                                      synek, przestan juz, co?
                                      bo kieszonkowego nie dam!!!
                                      • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 01:00
                                        Kieszonkowe mam od ciebie codziennie jak ci w nocy w portfelu pożądki robie ;]
                                        • czort Re: sYNEK 20.12.01, 01:04
                                          synus, to ino falszywki som!
                                          • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 01:09
                                            ojciec.fałszywki to ja ci podkładam.
                                            mówiłem ci może że synuś siedział za fałszowanie pieniędzy
                                            • czort Re: sYNEK 20.12.01, 01:10
                                              kurde, a ja lukam, dzie un jezd, a un w pierdlu!!!
                                          • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 01:12
                                          • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 01:19
                                      • tehace18 Re: sYNEK 20.12.01, 01:04
                                        Kieszonkowe mam od ciebie codziennie jak ci w nocy w portfelu pożądki robie ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka