janchomicz 27.11.07, 09:34 Czy jest to wstęp do znajomości w realu? Czy raczej chodzi o poznanie cech charakteru tej drugiej osoby i w zależności od tego podejmuje się decyzję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jehonala Re: Jak traktować flirt w sieci? 28.11.07, 13:08 Flirt to flirt. Z zasady tymczasowy i bez cdn. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Ale flirt może się kończyć 03.12.07, 13:44 romansem! Myślę że jest taka kolejność: poznanie w sieci, polubienie wirtualne, flirt sieciowy, real, romans? A może real jest przed flirtem?? Odpowiedz Link Zgłoś
jehonala Ale nie musi:) 03.12.07, 20:36 Różnie bywa, nie ma szablonów. Flirt NIE ZAWSZE kończy się romansem. Odpowiedz Link Zgłoś
jehonala Re: Ale nie musi:) 05.12.07, 13:52 Niekoniecznie. Bo jeśli po drugiej stronie klika szpetna wiedźma albo Quasimodo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Ale nie musi:) 05.12.07, 22:02 Niemożliwe, bo tu wszyscy są młodzi, piękni i bogaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: To samo co wszyscy 07.12.07, 14:40 jehonala napisała: > Interesujące... A prawda to i tak tylko interpretacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Jak traktować flirt w sieci? 03.12.07, 14:25 Traktujemy tak: jeśli ja flirtuję to jest ok, jeśli mój facet flirtuje to trzeba mu zmyć głowę :)) Myślę, że to właściwy układ? Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Jak traktować flirt w sieci? 03.12.07, 15:51 Układ jednostronnie korzystny:) To chyba Twój facet nie musi sie martwić o łupież, wyłysienie, przetłuszczenie włosów? Kobiety znakomicie znają sie na szamponach i odżywkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jehonala Re: Jak traktować flirt w sieci? 03.12.07, 20:37 Owszem, prawie wszystkie popularne szampony mogą powodować łupież, jeśli ktoś ma wrażliwą skórę głowy. To tak pół-żartem:) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Jak traktować flirt w sieci? 04.12.07, 14:10 jehonala napisała: > Owszem, prawie wszystkie popularne szampony mogą powodować łupież, > jeśli ktoś ma wrażliwą skórę głowy. Ja mam, ale na zmywanie głowy raczej się nie piszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludek21 Re: Jak traktować flirt w sieci? 05.12.07, 22:56 >Czy jest to wstęp do znajomości w realu? To pewnie zależy od samych zainteresowanych ,czego poszukują i od ich oczekiwań.Flirt sam w sobie jest formą niezobowiązującą i raczej zabawą . Ważne by obie strony miały te same oczekiwania, by żadna ze stron nie czuła się oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Jak traktować flirt w sieci? 06.12.07, 16:43 ludek21 napisała: >...Flirt sam w sobie jest formą niezobowiązującą i raczej > zabawą . Ważne by obie strony miały te same oczekiwania, by żadna ze > stron nie czuła się oszukana. Nie rozumiem, bo skoro zabawa, to jak ktoś może brać to na poważnie i uważać że został oszukany? Czy masz na myśli taką sytuację, że jedna ze stron uznaje, że ten flirt przeszedł w romans? Odpowiedz Link Zgłoś
ludek21 Re: Jak traktować flirt w sieci? 09.12.07, 07:11 Zabawa ta polega na grze fantazji a ta jak wiadomo jest u różnych ludzi różnie rozwinieta,czasami bywa bardzo bujna. Wiec chodzi chyba o to by się w niej nie zagubić,znać swoje granice. Ale owszem,flirt czasem przechodzi w romans gdy rosną wzajemne fascynacje zaczyna się chcieć wiecej.I właśnie albo się przekroczy tą cienką granice albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Jak traktować flirt w sieci? 09.12.07, 08:57 ludek21 napisała: > Ale owszem,flirt czasem przechodzi w romans gdy rosną wzajemne > fascynacje zaczyna się chcieć wiecej.I właśnie albo się przekroczy tą > cienką granice albo nie. Tak, tylko problem jest, gdy jedna osoba ciągle tkwi we flircie a druga przekroczy i liczy na romans. Może w tym momencie czuć się zawiedziona i mieć pretensje, szczególnie gdy flirt zainicjowała ta druga strona? To chyba z tymi flirtami też trzeba uważać? Odpowiedz Link Zgłoś