mon-kot 27.11.07, 19:53 O forum powiedziała mi [prawie mi;)] Pszczoła35. Mysle, że będę dobrze się z Wami bawiła w sieci, może również w realu :)?. Wszystkim obecnym i nieobecnym CZEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josss Re: Witam się 28.11.07, 01:23 Witamy, witamy! :) Napisz coś więcej o sobie: skąd jesteś?, co porabiasz?, czym jeździsz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mon-kot Re: Witam się 28.11.07, 08:31 josss napisała: > Napisz coś więcej o sobie: skąd jesteś?, co porabiasz?, czym > jeździsz? :) Jestem z Wa-wy, siedze w biurze, GS 500 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Witam się 28.11.07, 08:35 O matko:-)) Witaaaaam Cię przeserdecznie, Moniko:-D:-D Świetnie, że do nas trafiłaś:-D:-D Pozdróweczka dla Ciebie i małża:-)) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mon-kot Re: Witam się 28.11.07, 09:06 cześć, cześć mam nadzieję,że będzie okazja się poznać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Witam się 29.11.07, 10:34 witaj na forum :) P.S. no i rozrasta sie Warszawa, rozrasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Witam się 29.11.07, 11:49 Goha - robimy konkurencje dla silnej grupy Śląsk i okolice;-))) Nastepny zlot zorganizujemy pod Pałacem Kultury ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Witam się 29.11.07, 11:50 Aaa no i z tego wszystkie zapomnialam przywitac moja imienniczke:-) Też Monika, też z biura, też na GS-ie:-)) Do zobaczenia na najlbiższym spotkaniu forumowym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Witam się 29.11.07, 14:02 Oj, jasna sprawa...:-D Wpadnij na nasze spotkanko:-)) Termin, miejsce i godz. są podane w temacie:warszawskie spotkanie...:-D Pozdrowionka, owad miodopędny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mon-kot Re: Witam się 29.11.07, 15:23 pszczola35 napisała: > Oj, jasna sprawa...:-D Wpadnij na nasze spotkanko:-)) Termin, > miejsce i godz. są podane w temacie:warszawskie spotkanie...:-D > > Pozdrowionka, owad miodopędny;-) dzięki za zaproszenie.... postaram się skorzystać :) ale czy wypada wybrać się na Wasze spotkanie.... jestem tu kilka dni tylko.... czy aby przysługuje ??? :-D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Witam się 29.11.07, 15:32 Wypada, wypada:-) Warunkiem wejscia do zarezerwowanej sali akurat na to najbliższe spotkanie jest paczuszka z prezentem mikolajkowym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mon-kot Re: Witam się 29.11.07, 17:31 czyli mały prezencik, 19.30 Gąska przy ul Batorego ?? A jak ja Was poznam ????? Jeszcze jedno pytanko. Jak licznej grupy mam się spodziewa ?.... tak z ciekawości się pytam.... tak dla zdrowia psychicznego .... musze się nastawic :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mon-kot Re: Witam się 29.11.07, 17:35 monique76 napisała: > > Też Monika, też z biura, też na GS-ie:-)) Jakby nie patrze wszystko nas łączy :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mon-kot Re: Witam się 29.11.07, 17:33 goha66 napisała: > > no i rozrasta sie Warszawa, rozrasta ;) to tak mało jest tu dziewczyn z Warszawy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Witam się 29.11.07, 22:53 Monia, będzie trochę ludków na tym spotkaniu...Ale nie bój się, nikowo groźnego:-D To spotkanie w Zielonej Gęsi, naprzeciwko SGH, z pewnością trafisz:-) W środku, kieruj się tam, gdzie będzie największy tłok:-D A na poważnie podaję Ci mój n-r tel.:692-415-829, włosy krótko obcięte, gęba roześmiana od ucha do ucha:-D:-D To moje znaki rozpoznawcze:-)) Ta ostatnia cecha,tj. uśmiech jest wspólną dla wszystkich tam przybyłych:-)) Pozdróweczka i jakby co ,to dzwoń:-D Aga PS. Warszawa owszem się rozrasta, ale oprócz tego okręg Gliwicki , łodzki ,wrocławski...też są potęgą i basta:-)) Odpowiedz Link Zgłoś