Dodaj do ulubionych

Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera

IP: *.bumc.bu.edu 31.07.01, 23:13
Jestem atrakcyjna, szczupla, blondynka, 33 lata. Od 10 lat mieszkam w USA,
gdzie zrobilam studia medyczne i doktorat. Moje zycie jest bardzo ciekawe,ale
po tylu latach nauki i wyrzeczen zaczyna brakowac mi kogos bliskiego, do kogo
mozna sie przytulic po przyjsciu z dyzuru i pojechac na wyspe tropikalna na
wakacje. Szukam przystojnego, cieplego Pana, ktory chcialby mi w tym
potowarzyszyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 23:27
      I szukasz go Aniu na polskim forum? Panowie ,glowy wysoko do gory! jestescie
      doceniani i cenieni! Pozdrawiam.:-)
      • Gość: Anka Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.bumc.bu.edu 31.07.01, 23:32
        Acha, wciaz mam zludzenia, ze polski rycerz-kawalerzysta przygalopuje na
        zielonym koniu. Czy tez ten gatunek juz wyginal? Ja tam wierze w szarmanckosc i
        slowianski duch. Poza tym swiat nam sie skurczyl, wiec jakie to ma znaczenie po
        ktorej stronie globusa sie szuka.
        Pozdrowionka
        • Gość: samanta Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:19
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Acha, wciaz mam zludzenia, ze polski rycerz-kawalerzysta przygalopuje na
          > zielonym koniu. Czy tez ten gatunek juz wyginal? Ja tam wierze w szarmanckosc i
          >
          > slowianski duch. Poza tym swiat nam sie skurczyl, wiec jakie to ma znaczenie po
          >
          > ktorej stronie globusa sie szuka.
          > Pozdrowionka
          Rycerze-kawalerzysci istnieja,gorzej z tymi zielonymi konmi.:)) Powodzenia.

• Gość: florek Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.rasserver.net 04.08.01, 05:21
          chetnie bym cos napisal, ale nie tu.
          prosze daj namiary florekny@yahoo.com
        • Gość: andrzej Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.jmc.tju.edu 06.08.01, 06:08
          Hej,
          Jezeli brak zielonego rumaka mnie nie dyskwalifikuje to prosze, daj mi swoje namiary na andrewm199@yahoo.com.
    • Gość: nikt Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: 10.129.1.* 01.08.01, 10:32
      Aniu, piszesz, że Twoje życie jest bardzo ciekawe, po to to psuć?
      wiesz ilu jest tutaj nudnych facetów?
      Siedzisz w swojej wieży i czekasz na królewicza, a może przyleciałabyś do Polski
      było by do nich bliżej?
      Co oznacza to "MD/PhD" ?
      pozdrawiam
      nikt_inny

• Gość: Sven Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: 212.191.129.* 01.08.01, 13:22
      Wybierz mnie. Moglbym wieczorami przytulic Cie i pomruczec mile rzeczy do ucha...

swanee_mc@wp.pl
    • Gość: Wojtek Do Anki IP: *.proxy.aol.com 02.08.01, 20:19
      Anka,jesli szukasz kogos na powaznie, to sprubuj na www.polishdatingclub.com
      Powodzenia !!!
      W.
    • Gość: vismajor Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 20:30
      Mój przebieg to 27,a może już 28.Jestem absolwentem Westpoint i PhD na
      UAM.Niestety już nie pływam w tamtą stronę.Zyczę udanej odmiany.
    • Gość: TYP Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.we.mediaone.net 04.08.01, 14:27
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> Jestem atrakcyjna, szczupla, blondynka, 33 lata. Od 10 lat mieszkam w USA,
      > gdzie zrobilam studia medyczne i doktorat. Moje zycie jest bardzo ciekawe,ale
      > po tylu latach nauki i wyrzeczen zaczyna brakowac mi kogos bliskiego, do kogo
      > mozna sie przytulic po przyjsciu z dyzuru i pojechac na wyspe tropikalna na
      > wakacje. Szukam przystojnego, cieplego Pana, ktory chcialby mi w tym
      > potowarzyszyc.

Masz 33 lata, jestes babka i dopiero sie obudzilas i zaczynasz szukac faceta ?
      Dla 90% facetow jestes juz stara jak cholera, moze niezla w lozku ale nie do
      dlugotrawalego zwiazku. To ze zrobilas MD i PhD nie znaczy ze musialas je robic
      kosztem swojego zycia socjalnego. A teraz myslisz ze to ci chociaz troche pomoze
      znalesc kogos ? Moze jako "sugar momma" jakiegos mlokosa ktory cie kilka razy
      przeleci w weekend za to ze go bedziesz utrzymywala.

Newsflash dla ciebie kochanie. Za kilka lat walnie ci 40stka hehehehe

• Gość: samanta Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 22:48
        Gość portalu: TYP napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
        >
        > > Jestem atrakcyjna, szczupla, blondynka, 33 lata. Od 10 lat mieszkam w USA,
        >
        > > gdzie zrobilam studia medyczne i doktorat. Moje zycie jest bardzo ciekawe,
        > ale
        > > po tylu latach nauki i wyrzeczen zaczyna brakowac mi kogos bliskiego, do k
        > ogo
        > > mozna sie przytulic po przyjsciu z dyzuru i pojechac na wyspe tropikalna n
        > a
        > > wakacje. Szukam przystojnego, cieplego Pana, ktory chcialby mi w tym
        > > potowarzyszyc.
        >
        >
        > Masz 33 lata, jestes babka i dopiero sie obudzilas i zaczynasz szukac faceta ?
        > Dla 90% facetow jestes juz stara jak cholera, moze niezla w lozku ale nie do
        > dlugotrawalego zwiazku. To ze zrobilas MD i PhD nie znaczy ze musialas je robic
        >
        > kosztem swojego zycia socjalnego. A teraz myslisz ze to ci chociaz troche pomoz
        > e
        > znalesc kogos ? Moze jako "sugar momma" jakiegos mlokosa ktory cie kilka razy
        > przeleci w weekend za to ze go bedziesz utrzymywala.
        >
        > Newsflash dla ciebie kochanie. Za kilka lat walnie ci 40stka hehehehe

A ty glupolu nie dozyjesz 40 - ki bo wlasna glupota cie zabije ! he,he! :-P
        >
        >

• Gość: mim Re:Do TYPA i Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.MAN.atcom.net.pl 15.08.01, 14:50
        co za wyjatkowy prostak ten TYP,probuje zranic kobiete
        dla samej przyjemnosci.... wyjatkowy kutas

Droga Atrakcyjna lekarko...moze troche niepotrzebnie tak
        mocno zaakcentowalas swoja stabilna pozycje, bo budzi to
        podejrzenia ze inne,typowo kobiece zalety, nie sa az tak
        atrakcyjne jak piszesz...ale odezwij sie
    • Gość: Maciek Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.chello.pl 05.08.01, 22:48
      Jestem wysokim, przystojnym, ciepłym bez wątpienia (36,6 st.C) mężczyzną.
      Nigdzie się nie wybieram, ale może ze mną pokorespondujesz, co? Tak jakoś mi
      smutno... visfs@polbox.com
    • Gość: VD Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.physik.uni-ulm.de 06.08.01, 13:59
      To ty musisz byc brzydka albo nie lubisz gruppies. Albo
      to
      i to. Moze nie masz zielonej karty, albo paszportu.
      • Gość: W Do VD IP: *.proxy.aol.com 06.08.01, 15:28
        Gość portalu: VD napisał(a):

> To ty musisz byc brzydka albo nie lubisz gruppies. Albo
        > to
        > i to. Moze nie masz zielonej karty, albo paszportu.

A ty VD 100% pochodzisz ze Slaska !!!
    • Gość: rohmer Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: 195.94.210.* 17.08.01, 12:59
      Moze to ja Anulko? Witaj
      Bardzo chetnie pozna cie 32-letni sympatyczny,niebrzydki i mam nadzieje
      niegłupi chłopak-jeśli oczywiscie nadal poszukujesz...
      Odezwij sie jesli masz ochote... Milego dnia -buziaki
      Jacek

rohmer@wp.pl
      • Gość: trapszo Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.access.nacamar.de 17.08.01, 20:12
        Anka zielona z zazdrosci,Ha Ha to kobieca solidarnosc.Cytujac za Panem Jankiem
        " moja zone klulo futro sasiadki kupilem i jej przeszlo"
        A meska polowa buduje sobie karciane domki.
        Ciekawy jestem jak to bedze dalej

Pozdrawiam
    • Gość: Andy Re: Atrakcyjnej lekark (MD/PhD) w USA szuka partnera IP: *.214.9.133.Dial1.Seattle1.Level3.net 19.08.01, 18:56
      Witam.
      Mam na imie Andrzej mieszkam na stale od 11lat w stanach w ladnym
      Seattle,chetnie porozmawiam i wymienie sie myslami napisz Andrzej101@hotmail.com
      Andrzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka