Gość: Semela IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 24.06.01, 00:00 ....szukam, szukam; ciemno, zimno, strasznie a kwiatu paproci jak nei widac tak nie widac :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: Noc świętojańska IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 24.06.01, 00:00 Witaj Semelo(Sylwio). Sobota,lato,wieczór, a ty nad kompem siedzisz. Tu nie znajdziesz kwiatu paproci. Od wtorku poprawa pogody, lepszy nastrój i szansa na spotkanie kogoś kto znalazł to ziele. Znowu pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 24.06.01, 00:00 Wodocznie juz taka robie z siebie meczennice... a mnie by nie satysfakcjonowal czyjs kwiat paproci....ja sama chce cos osiagnac:-) Dziekuje za pamiec i pozdrowienia Cmok Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Noc świętojańska IP: *.telia.com 24.06.01, 00:00 Puk , puk , puk..... mozna? Zmienilas kawiarnie , jak widze.....przepraszam za spoznienie. No coz, KWIAT PAPROCI trzeba samemu znalezc i zerwac......czy wierzysz w to , ze gdyby ktos znalazl to odda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 24.06.01, 00:00 nie zmienialam kawiarni...ja po prostu jestem wszechstronna:-) wlasnie nei wierze, ze ktos mi odda dlatego chce sama go znalezc. Ciesze sie ze mnie tu "znalazles" Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Noc świętojańska IP: *.telia.com 24.06.01, 00:00 .....- las..... Przykro mi , nie chce zamianiac plci, ciesze sie z faktu , ze jestem KOBIETA( a nie puchem marnym) Tyle tu poszukujacych Panow, ze moze ktorys pomoze ci znalezc ten kwiat paproci.... Pozdrawiam cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Noc świętojańska IP: *.telia.com 24.06.01, 00:00 Wiem. Ja swoj zgubilam...... to znaczy ukradziono mi go.....ale ja wszystko znajduje , co zgubie, wiec nie trace nadzieii, ze sie znajdzie.Czasem ludzie nudza sie cudzymi kwiatami paproci. Widzisz , tak sie staram, aby bylo poprawnie, a tu czasem maly blad sie wkradnie....ojoj,nawet sie kiepsko rymuje. Pozdrawiam, chyba nigdy nie bylam , tam , skad piszesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Noc świętojańska IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Ludzie szybko nudzą się kwiatami paproci, lecz nigdy nie nudzą się zrywaniem cudzych kwiatów... Pociesz się, kwiat którego pragnę jest już zerwany. Polecam raczej F.Ch. Valse de l''adieu. Słyszysz........ Pozdrawiam, Niedziele z Tobą są wyjątkowo barwne, pozostań sobą, choć Semela ładnie się do Ciebie uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Noc świętojańska-Orange IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Tobie się to podoba Pomarańczko,takie nabieranie ludzi?Nie dziwię się,że nikt tu na forum sobie nie ufa ,skoro ludzie odwalają sobie takie numery."Astro","..."I Twoja rozmówczyni z "Kim lepiej być.." To ta sama osoba. Na mój skromny rozum takie przemiany nie są w porządku,zwłaszcza jeśli można komus wyrządzić przykrość.Nie wiem jak bym zareagowała gdyby okazało się np.że Nostradamus jest...kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Noc świętojańska-Orange IP: *.telia.com 24.06.01, 00:00 Wiedzmo , nie boj sie ..... ORANGE wie kim jestem ... Ty tez , TYlko pomysl! No to ,polataj troche.....Jestem soba .....powietrzem, lustrem, snem.... ORANGE jezeli TY to jestes TY to wiedz , ze rozmawia sie z toba pieknie lirycznie i nie tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Noc świętojańska-Astro IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Czy Semela też wiedziała???? Z listów wynika ,że nie.(do czasu) Ciebie okradziono?A ja mam wrażenie,że chwilami tez wyciagasz ręke po cudzy kwiat paproci.Z pewnością Astro nie jestem tak inteligentna jak Ty ,często naiwna ,ale...jestem sobą i mniej więcej wszyscy juz wiecie czego się można po mnie spodziewać.Ciebie oszukano,Ty oszukujesz..po co? A może ja nie rozumiem zasad działalności tego forum? Myślałam,że ludzie przychodzący tu szukają kontaktu z innym człowiekiem ,rozmowy,zrozumienia,czasami pocieszenia. JA tak myślałam w swojej naiwności.Nie wiedziałam ,że to tylko teatrzyk.Orange wie ,ktos tam jeszcze wie kim jesteś...Ja nie wiedziałam a zjawiałaś się pod różnymi postaciami.Z zasady każdego kogo poznaję obdarzam kredytem zaufania.Ty go już u mnie strciłaś.Osobiście czuję się oszukana przez Ciebie...szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %:-(( Re: Noc świętojańska-Astro IP: *.telia.com 24.06.01, 00:00 Wiedzmo, pisalam w formie -lam zawsze. Pomylki sie zdarzaja.Ja tez mam naiwna wiare w ludzi ,nie krzywdze ,nie oszukuje.Semelo nie jestem mezczyzna i nigdy sie za takiego nie podawalam. Pukam do kazdego okienka, jezeli jest ciekawe. A ty WIEDZMO jak pomyslisz to zroumiesz , wiecej nie moge w tej sprawie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska-Astro IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 24.06.01, 00:00 coz ja na to moge powiedziec...hm moze dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Noc świętojańska-Astro IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Ja to Ja jestem Orange taki sobie niekreatywny iluzjonista w cyrku życiem zwanym żongluję słowami bawię się Jej melodiami i śpię Wiedźmo, jesteś dorosła, czasem fenomenalna. Zasługujesz na róże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Noc świętojańska-Orange IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 A ja pomału dojrzewam do decyzji żeby na prawdę stąd zniknąć.To chyba nie dla mnie .Zbyt emocjonalnie podchodzę do wielu spraw.Jakoś nie potrafie dostosować się do panujących tu zwyczajów. Wiesz,z jednego się cieszę.Z tego,że kiedy pierwszy raz weszłam na forum i dałam swój anons,nie wiedziałam tyle co dzisiaj.Pewnie nie byłabym taka szczera i przez to nigdy nie znalazłabym Nostradamusa.Chyba jednak zostanę sobą...głupią,naiwną Wiedźmą.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Noc świętojańska-do Wiedźmy 24.06.01, 00:00 Wiedźmo, nie odchodź. Może mnie nie znasz, bo ja często tylko czytam, nie chcę mieszać się w nie swoje sprawy, ale naprawde bardzo Cię polubiłam. I w wielu względach jestem tak bardzo podobna do Ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Noc świętojańska-do Stokrotki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 No to Ci współczuję! tegopodobieństwa do mnie .Ludzie z takimi charakterkami mają ciężkie życie.:)))Wiem coś o tym!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Noc świętojańska-do Orange 25.06.01, 00:00 A Ty co tu robisz Orange niewierny? Kiedy ja sama w swojej (nieswojej) kawiarence czekam na Ciebie i nie kładę się spać, czekam, aż spełnisz swoją obietnicę. Czy mam całkiem uschnąć? Zegar bije. PS Ale już mi trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 24.06.01, 00:00 kwiat paproci trzeba znalezc samemu:-) dzieki za pozdrowienia i tez pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Noc świętojańska IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 A ja znalazlem wczoraj kwiat pod paprocia. Miala na imie ...Gosia. (Szukajcie a znajdziecie!jak mowili drzewiej Zydzi(). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.06.01, 00:00 Gratuluje ze szczerego serca:-))))) "Tylko nie zapomnij o nim bo ktoś go ukradnie i nawet przychylność wszechświata nie pomoże" taka mala rada - cytowałam Crimena. dbaj o ten kwiat... pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Noc świętojańska IP: 10.1.2.* / 213.25.122.* 25.06.01, 00:00 Semelo kwiat paproci zakwita tylko dla tych którzy naprawdę chcą go odnależć. Powodzenia.Wyrazy sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 25.06.01, 00:00 Crimen masz racje, niekorzy ( w tym i pewno ja) wykazuja za malo sily, wiary i zaangazowania by odnalezc ten kwiat paproci. A w Alchemiku mozna przeczytac tak piekne slowa: "I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie Twemu pragnieniu" Z letnim pozdrowieniem Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Noc świętojańska IP: *.telia.com 25.06.01, 00:00 .....dodam ci inne..... Romain Rolland " Wszystko to , czego dotknie milosc , staje sie niesmiertelne . " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 25.06.01, 00:00 Nie lubie jak ktos mi sie wtraca w rozmowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Noc świętojańska IP: *.telia.com 25.06.01, 00:00 ....Proponuje napisac , TEREN PRYWATNY, WSTEP SUROWO WZBRONIONY!!!!! ODBYWA SIE POLOWANIE! " Gubimy sie nasladujac innych: oddzielmy sie tylko od tlumu, a wrocimy do zdrowia. " SENEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska do "......" IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.06.01, 00:00 Mowisz i masz : TEREN PRYWATNY, WSTEP SUROWO WZBRONIONY NIEUPOWAZNIONYM!!!!! ODBYWA SIE POLOWANIE NA MILYCH I KUTURALNYCH LUDZI!!!!!! Gość portalu: ........ napisał(a): > ....Proponuje napisac , TEREN PRYWATNY, WSTEP SUROWO WZBRONIONY!!!!! > ODBYWA SIE POLOWANIE! > > " Gubimy sie nasladujac innych: oddzielmy sie tylko od tlumu, a wrocimy do zdro > wia. " > SENEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Noc świętojańska-Semela IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 :))) Już wygrałaś!!! jesteś super!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Noc świętojańska IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 26.06.01, 00:00 Zrobiło się cieplej,deszcz przestał padać i mam nadzieję że już nie jest Ci smutno.Noc świętojanska skonczyła się ale już za rok jest następna. Kwiat paproci znowu zakwitnie, być może dla Ciebie.Tylko nie zapomnij o nim bo ktoś go ukradnie i nawet przychylność wszechświata nie pomoże :-) Życzę optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Noc świętojańska za rok znowu IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.06.01, 00:00 Witaj Crimen:-) Dziekuje za mile slowa i troske. Ten moj smutek na szczescie trwal krotko, jestem za duza opytmistka by trwało to dluzej. Rowniez zycze CI duzo slonca i letniego ciepla. Sylwia Gość portalu: crimen napisał(a): > Zrobiło się cieplej,deszcz przestał padać i mam nadzieję że już nie jest Ci > smutno.Noc świętojanska skonczyła się ale już za rok jest następna. > Kwiat paproci znowu zakwitnie, być może dla Ciebie.Tylko nie zapomnij o nim bo > ktoś go ukradnie i nawet przychylność wszechświata nie pomoże :-) > Życzę optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Noc świętojańska za rok znowu IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 26.06.01, 00:00 Ortodoksyjni pesymiści twierdzą że optymiści nie istnieją.Są to niedoinformowani pesymiści.Ale poniważ siebie zaliczam również do optymistów nie jest to moje motto życiowe. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Crimen IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.06.01, 00:00 dobranoc i śpij dobrze:-) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Semela IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 27.06.01, 23:57 Miłych snów{:=) Odpowiedz Link Zgłoś