13.12.07, 17:14
e1.pudelek.pl/p232/128740eb000751e5476123c4
Po co komus botoks, jak ma takie zeby?

www.pudelek.pl/artykul/6998/zafundowalem_sobie_botoks/
I czy ladnie jest nosic kapelusz i tak wydziergany zarost? Trendy nie jest, to
moze chociaz ladnie..>?
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Stylista 13.12.07, 17:57
      Może potrzebne mu to wszystko, żeby mu się ego podniosło?
      • mameluch Re: Stylista 13.12.07, 18:32
        'Zabawy różne przebiegały, ale zawsze z zachowaniem zasad BHP. Nie przeszkadzało
        mi też, kiedy ktoś obserwował mnie w trakcie aktów seksualnych.'

podajcie wiadro, szybko...
        • dragon_fruit Re: Stylista 13.12.07, 18:47
          podajcie ring!
          :DDDDD
          • romy_sznajder Re: Stylista 14.12.07, 18:31
            > podajcie ring!

Moze byc parkiet?
            e2.pudelek.pl/p1146/ebc210c90002c9f34761d8e9
            "/.../Jacyków wygrażał się też, że nigdy nie założy na siebie nic niemarkowego i że "wolałby chodzić boso niż w tanich butach". Podkreślał, że preferuje styl życia "na maksa", maksymalizację emocji i doznań. Realizuje to, marząc o rzeczach, na które nigdy nie będzie go stać, ewentualnie zadłużając się.

Jeżeli Justyna Steczkowska dogaduje się z takim gościem, nie dziwimy się, że ciężko przychodzi jej zjednywanie sobie normalnych ludzi. Częsty kontakt z takim poziomem mitomanii może pozostawiać trwałe skazy w psychice./..../"
            www.pudelek.pl/artykul/7007/stylista_steczkowskiej_napuszone_kuriozum/
            • dragon_fruit Re: Stylista 14.12.07, 22:14
              :)))
              chodziło mi o te jego ringi analne:P
    • ja27-09 Re: Stylista 17.12.07, 11:25
      Pajacykowi ostatnio rura zmiękła, bo dostał ochrzan od Wellman i Prokopa, że
      jest zbyt krytyczny. To był ochrzan w imieniu widzów, ale widzę, że się
      "stylista" chyba przejął.
      • around_the_sun Re: Stylista 17.12.07, 12:15
        uwaga, można się wystraszyć :)
        www.pudelek.pl/artykul/7069/jacykow_zajada_zupki_w_warsie/
        • dragon_fruit Re: Stylista 17.12.07, 15:33
          swój chłop jednak :P
          powinien żreć kaszanke
          • romy_sznajder Re: Stylista 17.12.07, 17:23
            ma chlopak swoje 5min., tu wiecej fotek <fuj>:
            www.egoisci.pl/2984/stylizuje_rp/
            • feber Re: Stylista 17.12.07, 20:57
              a fee
              zero miesni
              figura podobna do figury wisni, zalosna
              • romy_sznajder Re: Stylista 03.02.08, 19:28
                Wlasnie uslyszalam, ze o 19:45 w Uwadze - nasz...ten... hmmm.. nasz bohater;))
                • aga_ata Re: Stylista 03.02.08, 21:05
                  kto oglądał?
                  • feber Re: Stylista 03.02.08, 21:37
                    widzialam fragment
                    kurcze, gdybym wiedziala, ze bedzie o nim, to o tv bym nie
                    odeszla :))
                    trafilam na moment jak sobie wstrzykiwal botoks, gdzie sie tylko da
                    i jak ogladal zdjecia z mama
                  • panistrusia Re: Stylista 03.02.08, 21:37
                    a taki spokój już był! dziewczęta!
                    • mameluch Re: Stylista 03.02.08, 21:39
                      chwila chwila, ja też oglądałem:))
                      • panistrusia Re: Stylista 03.02.08, 22:26
                        Wszyscy się obudzili:)

To opowiedzcie człowiekowi, co telewizoru nie ma, co stracił.
                        • mameluch Re: Stylista 03.02.08, 23:48
                          chyba ogólnie miało to być coś w stylu 'Jacyków z ludzką twarzą'. pokazali parę
                          osób, którym doradza (w tym Fitkau-Perepeczko, którą, cytuję, chciałby
                          przelecieć), uszczęśliwił dziennikarkę Uwagi, pogadali z Prokopem, Minge po nim
                          lekko pojechała. i w sumie tyle, nudi racziej.
                          • romy_sznajder Re: Stylista 04.02.08, 00:04
                            Je tez ogladalam, mozna nadrobic zreszta: uwaga.onet.pl/1466624,archiwum.html

Mam to samo wrazenie, co Mameluch, ze autorzy pomysleli: o, pokazemy inny - od
                            pudelkowego - obraz Jacykowa. No i udatnie, nawet patrzylo sie na to bez
                            wielkiego wstretu (pomijajac epizod z Janosikowa), a i naszla mnie refleksja, ze
                            on jest rzeczywiscie dosc szczery i autentyczny w tym jakims przeskalowaniu.

Powalilo mnie, ze ma klientow, ktorzy mu placa od 10tys w gore za dzien pracy.
                            Trudno uwierzyc, ale swiat jest pelen dziwnych ludzi.
                            No i jesli to prawda, ze umie zrobic ludzi zadowolonymi, wyimnac ich mocne
                            strony i zdobyc sie na komplementy (!), to niech mu ziemia lekka bedzie.

Podejrzewam, ze w programie chcieli tez pokazac, jaki to facet ma dystans do
                            siebie, ale to akurat bez znaczenia, bo zdaje sie, ze nie ma wyjscia?
                            • anmanika Re: Stylista 04.02.08, 09:13
                              Przełączyłam wczoraj tiwi bo nie lubię oglądac programów gdzie sie
                              krytykuje czyjś wygląd. Ten pan od stylizacji najpierw powinien
                              zabrac się za siebie, bo ludzi na ulicy mógły straszyc swoim
                              uzębieniem.
                              • panistrusia Re: Stylista 04.02.08, 09:43
                                Szewc bez butów chodzi;)

A widzieliście jego relację z jakiejś studniówki w DDTVN? hihi
                                • mozambique Re: Stylista 04.02.08, 10:58
                                  ewidentnie wszyscy mu sie podlizywali
                                  nie wiem czemu - moze ze strachu , zeby nie wziął ich "na warsztat"

jedynie Ewa Minge mu dosoliła - pewnie w rewanzu za tekst o brwiach .

a kuriozum był zachwyt grubawej pani z redakci UWAGI "ze zaden
                                  stylista meni nie skrytykował"
                                  a co miał krytykowac pod kamerę? producenta co mu nielichą kasę
                                  płaci ? śmiiszne
                                  • romy_sznajder Re: Stylista 04.02.08, 11:47
                                    mysle, ze nikt nie mial nakazu wypowiadac sie w tym programie;)) wzieli tych, co
                                    zadeklarowali sympatie i tyle

a wrazenia pudelka ws. perepeczko podobne do moich, fuj:
                                    www.pudelek.pl/artykul/8094/perepeczko_uwielbia_jacykowa_pokazala_mu_cycki/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka