debi_bebi 19.12.07, 21:29 powinien tak się zemścić na żonie, żeby została w samych skarpetkach z podpaską. Nie, nie, to nie moje, to przeczytane na forum "Mężczyzna " :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 21:36 debi_bebi napisała: > powinien tak się zemścić na żonie, żeby została w samych skarpetkach z podpaską > . > Nie, nie, to nie moje, to przeczytane na forum "Mężczyzna " :) > A ponoć panowie lubią twierdzić, iż mściwość to cecha charakterystyczna wyłącznie dla kobiet.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 21:39 Jesli przy zdradzie mozna jeszcze myslec o msciwosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 21:45 Cipka nie mydlo,nie zmydli sie.A na zonie nie ma sie po co mscic,tylko w takim wypadku natychmiast trzeba isc na dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 21:51 Dla rozładowania wzajemnego napięcia, tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 21:51 Moze to i racja. Skoro ma sie k... w domu, to pójście na dziwki jest namiastka życia rodzinnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 21:45 Lubią twierdzić to, co dla nich wygodne :) Mnie natomiast najbardziej zastanawia ta podpaska jako symbol zemsty do granicy wszelkich granic :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 22:04 debi_bebi napisała: > Mnie natomiast najbardziej zastanawia ta podpaska jako symbol zemsty do granicy > wszelkich granic :) Ale co oni mogą wiedzieć o życiu mrówek, skoro nigdy w mrowisku nie byli;)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 22:57 Jednak najwyraźniej podpaska kojarzy im się co najmniej z końcem świata, a przynajmniej z gehenną :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 22:23 powinien sie zastanowic dlaczego zostal zdradzony (choc pewnie zastanawianie to ostatnia rzecz, na ktora ma chec) :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 23:09 To ciekawe, bo skoro ponoć każdy mężczyzna zdradza, to dlaczego żaden nie lubi być zdradzany? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zdradzony mąż 19.12.07, 23:25 Z moich obserwacji wynika, ze kobiety równie często , o ile nie częściej, zdradzają jak mężczyźni. Tyle, ze cznia to o wiele perfidniej. Z samej matematyki i biologii wynika, ze faceci nie zdradzają swych kobiet z innymi mężczyznami... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 00:36 teletoobis napisał: Z samej > matematyki i biologii wynika, ze faceci nie zdradzają swych kobiet z innymi > mężczyznami... A i tu się kochany grubo mylisz.......:)Chyba,że niedokładnie zrozumiałam,o co chodzi.W końcu środek nocy jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 00:44 Chodzi o to, ze wbrew temu co sie sadzi i mówi, kobiety równie często zdradzają co faceci. Czynią to w bardziej wysublimowany sposób i zawsze znajda sercowo-umysłowe usprawiedliwienie swych czynów Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 00:48 Tak,to rozumiem i wcale nie mówię,że nie. Chodzi mi o to,że mężczyznom zdarza się zdradzać kobiety z innymi mężczyznami.Osobiście znam taki przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 07:42 To tak, jakby kobietom nie zdarzało sie mężów z innymi kobietami zdradzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 08:47 No teraz to zrobiliście taki groch z kapustą,że nikt nie dojdzie o co chodzi właściwie.Kto zdradza kogo z kim po co i czy tak naprawdę zdradza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 08:49 I chyba o to chodziło, nie? Wszyscy wszystkich ze wszystkimi. Czyli jak Kuba Bogu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 07:03 Przeczytalem caly watek i nie zgadzam sie z ani jedna wypowiedzia! Maz zony, ktora przespala sie z kims innym, o ile mas rozum, po prostu nie przyjmuje tego do wiadomosci!!! Jesli ktos nie ma nic lepszego do roboty w malzenstwie jak pilnowanie doopy malzonki , to powinien sie natychmiast rozejsc i zajac czyms bardziej pozytecznym. Facet nigdy nie zaglada do torebki , telefonu, komputera, poczty i w sprawy doopy kobiety! To podstawa dobrego zwiazku . zrezta w druga strone dziala to identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zdradzony mąż 20.12.07, 14:49 W takim razie nie mam pojęcia, o czyim mężu mówisz? Nadal jednak tajemnicza pozostaje kwestia podpaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wlasnie... 20.12.07, 16:28 debi_bebi napisała: > W takim razie nie mam pojęcia, o czyim mężu mówisz? - o Wlasciwym Mezu, Aniele :) > Nadal jednak tajemnicza pozostaje kwestia podpaski :) - I slusznie. Prawdziwy Maz i Mezczyzna , to ten majacy swoje tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wlasnie... 20.12.07, 18:04 Czy właściwy mąż to coś takiego jak normalny człowiek, albo prawdziwy mężczyzna? Wszędzie o nich piszą bez przerwy, a ja nie wiem, o co chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś