hanys_hans 08.08.03, 22:30 www.greatestcities.com/0393pic/759/CP1759.jpg/07302002_04.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Special Tea Serve 08.08.03, 22:31 www.greatestcities.com/0326pic/758/CP1758.jpg/07302002_06.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 08.08.03, 23:40 Ja też chcę pić tak podaną herbatę. Hanys, gdzie tak podają fikuśnie? U ciebie?. Jeszcze raz obejrzę linki... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 09.08.03, 07:31 ciupazka napisała: > Ja też chcę pić tak podaną herbatę. Hanys, gdzie tak podają fikuśnie? U > ciebie?. Jeszcze raz obejrzę linki... We Changchun tam zes´ jeszcze niy byua? www.greatestcities.com/users/annie/Asia/China/Jilin_Province/Changchun/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 09.08.03, 09:20 We Chinak jescek nie była, hale nigdy nie wiada, ka nos wiaterek holny poniesie...tymbardziyj, ze instytucjo, we ftoryj robiy mo kontakt ... z Chinami, ba juz dwa razy nasi przedstawiciele tam byli. Nei troske tyn kraj nom i przyblizyli. Ba herbatki jaśminowe i inkse tyz przywieźli. Nawet mi smakowały. No, toś nos uracył dobrom chińskom herbatom, a co my ci za to? Pewnie rzepakowom? Hehe.Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 10.08.03, 10:11 Ciupaska i Rumcajs blnk guos´no miyszajoom herbata. Fszyske jusz na nich zagloondajoom. Widzi to Ciupaska i lekko speszoono godo do Rumcajsa: - Rumcajs! chyba niy w ta stroona miyszoomy... pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 11.08.03, 13:16 Cobyk jo ci nie zamiysała w tom strone co trza, przestaniys mi dokucać stary pieronie , choć roz dej wypić do końca herbate, zyzo i zyzo. Na mój dusiu! Kie zakręcem tobom, a skręcem , to bees bocył do końco zycio Special Tea Serve, ba haj! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 14.08.03, 21:15 ciupazka napisała: > Co odjechali??? Pojechali w pieroony! Cosik za mocka pszezywosz po tyj herbacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 14.08.03, 21:18 - Kawy? - Niy dziynkuja, zodnyj kawy - Herbaty? - Niy dziynkuja, zodnyj herbaty. - Soku z gorzoloom? - Niy dziynkuja, zodnego soku. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 14.08.03, 21:52 Trzy dni świąt, a ty w pracy? Wiesz, że piję tylko herbatke naskom, no czasami podaną po chińsku...Kiedy w góry? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 15.08.03, 15:36 ciupazka napisała: > Trzy dni świąt, a ty w pracy? Wiesz, że piję tylko herbatke naskom, no > czasami podaną po chińsku...Kiedy w góry? Za dydziyn´! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 15.08.03, 16:30 I w Tatry Słowackie? Uuuuuuu, auuuuu, jeeeee, nie strowie tego ....please the Special Chine Tea! Za tydzień, a wiesz gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 15.08.03, 18:16 ciupazka napisała: > I w Tatry Słowackie? Uuuuuuu, auuuuu, jeeeee, nie strowie tego ....please the > Special Chine Tea! Za tydzień, a wiesz gdzie??? Ajfach siadoom do auta i pszedsia jada bes zaprosynio! Mosz jaki dobry typ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 15.08.03, 19:36 Na parkingach, na Słowacji, pod samymi Tatrami Wysokimi stoją i oferują noclegi właściciele domów, można pojechać, zobaczyć warunki, wziąść zostać, albo nie. Teraz nie powinno być żadnych problemów. Hotele są drogie. A można dostać nocleg już za 200 koron słowackich . Ostatnio córka z dziećmi w ciemno pojechała i była bardzo zadowolona. Poza tym w necie masz też. i można zamówić. Szukaj: Popradzkie Pleso, Szczyrbskie Pleso, Tatranska Lomnica. Nie wiem, czy jedziesz w Niske Tatry, czy Wysoke Tatry, czy w Kras SŁovenska... Wszędzie jest pięknie. Jak w Wysoke Tatry to najlepiej przez Łysą Polanę( przez Poronin, tam mozesz przenocować, www.litworówka.pl) i z rana , po śniadaniu dalej...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Special Tea Serve 16.08.03, 00:33 Hanys! Na wszelki wypadek kwatery slowackie <www.limba.sk> <www.hory.sk> i <www.spisz.iq.pl>. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 16.08.03, 10:41 roomtsays napisał: > Hanys! Na wszelki wypadek kwatery slowackie <www.limba.sk> > <www.hory.sk> i <www.spisz.iq.pl>. ;o))) Piykne dziynki za dobry typ! Sam moom tysz piykno adresa: www.liptov.sk/rez/lastminute.php Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Special Tea Serve 16.08.03, 10:40 ciupazka napisała: > Na parkingach, na Słowacji, pod samymi Tatrami Wysokimi stoją i oferują > noclegi właściciele domów, można pojechać, zobaczyć warunki, wziąść zostać, > albo nie. Teraz nie powinno być żadnych problemów. Hotele są drogie. A można > dostać nocleg już za 200 koron słowackich . Ostatnio córka z dziećmi w ciemno > pojechała i była bardzo zadowolona. Poza tym w necie masz też. i można > zamówić. Szukaj: Popradzkie Pleso, Szczyrbskie Pleso, Tatranska Lomnica. Nie > wiem, czy jedziesz w Niske Tatry, czy Wysoke Tatry, czy w Kras SŁovenska... > Wszędzie jest pięknie. Jak w Wysoke Tatry to najlepiej przez Łysą Polanę( przez > > Poronin, tam mozesz przenocować, www.litworówka.pl) i z rana , po śniadaniu > dalej...Hej! Piykne dziynki za zaprosynie do tyj rymizy we Poroninie! Zdziebko mi niy po drodze bo byda te Taterki uod zatku brou: najpszood Bayery potym Czechy i Slowacjo. Mys´la co zachocza o Poronin jak byda jusz wracou nazot coby se zbujnickego potan´cuwac´. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 16.08.03, 12:49 A kiedy przewidujesz, że tam będziesz, he? Hale w tych hotelach, to nie tanio, które podałeś. Radzę wszędzie zajrzeć, a przede wszystkim wysoko w góry. Ale trzeba bardzo wcześnie wychodzć z domu, a info w TANAPIE czynić odnośnie warunków, pogody i tp, ( Tatransky Narodny Park). A jak już przez Łysą Polanę będziesz wracał, to skocz do Morskiego Oka. I szerokiej drogi. Na Słowacji drogi są dobre i pamiętaj: bardzo wysokie mandaty za przekraczanie prędkości. Uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Special Tea Serve 03.09.03, 14:37 No i co? Spotkanie sie udało, naśli my sie nie ino w necie..., nie ino przy herbacie... A pote zbójowali my na Podtatrzu i po Zokopanym, ka sie ino dało. Na powozie całe Zokopane my przejechali,pote w "Sabale" - dyscysko i noremnice przecekali. A kapela ze Suchego i z Poronina dopełniyła juz nie wirtualnego spotkanio i zadowolenia. Fto to by to lepiyj wymyślył. Od raniuśka do nocy włócyli sie po świecie wirtualni zbójnicy, ba haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś