Dodaj do ulubionych

Spotkania z internetu , randek czatów i gg !!!!!!

04.01.08, 23:59
Mam pytanie , czy spotykacie się z internetu ?? Jak wygląda takie spotkanie,
bo mnie najczęściej sie zdarza że dziewczyna mówi że sie bardzo spieszy i musi
już iść a potem kontakt się urywa!! Może macie podobne doświadczenia?? ;-)
Obserwuj wątek
    • marijola1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 08:45
      Skoro tak mówi,to znaczy,że nie przypadłeś jej do gustu.A głupio
      powiedzieć wprost.Mało osób chyba to potrafi.
      • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 08:47
        Bo nie ma to, jak spotkania grupowe, wtedy jest o wiele większa szansa, że ktoś
        przypadnie komuś do gustu, a i stres przy tym mniejszy :)
        • marijola1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 09:18
          Grupowe są super:)))))
          A jeszcze jak się na fajną grupę trafi.....;)
        • dziadek_54 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 09:28
          Trafilas w sedno, ale jemu chyba chodzi o cos innego.
          Dobrze by bylo zeby sprecyzowal o co mu chodzi , po co doprowadza
          do tych spotkan.
          Spotkanie w grupie, z natury rzeczy jest towarzyskie, jemu zas
          chyba chodzi o stworzenia wrazenia intymnosci spotkania.
          Tego w grupie nie da sie osiagnac.
          • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 09:46
            Więc może po prostu chce osiągnąć cel za wszelką cenę i jak najszybciej?
            Tymczasem im mniej i krócej znasz daną osobę (choćby wirtualnie), tym mniejsze
            są szanse powodzenia. Do udanego spotkania potrzebna jest przynajmniej nić
            sympatii, a ta nie rodzi się w pięć minut :)
            • b_b_0 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 09:52
              NIgdy nie spotykałam się w grupie i nie mam zdania na ten temat.
              Może rzeczywiście w grupie jest łatwiej zagubić swoją nieśmiałość. A
              w spotkaniach we dwoje jest to ryzyko: zaskoczy czy nie ta nić
              sympatii. Mnie się zdarzyło to 2 razy i nie zaskoczyło - niestety.
              • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 09:55
                Bo spotykając się sam na sam jesteś stale pod lupą, 100% uwagi skupione jest na
                Tobie. W takich sytuacjach naprawdę trudno być na luzie :)
                • marijola1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 10:00
                  Dokładnie!!!!!!!I czasem nie masz za bardzo szansy
                  pokazać,jaka/jaki jesteś naprawdę.
                  • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 10:18
                    Chyba, że wcześniej ktoś Cię sam wyczuje, co nie? :))))
                    • marijola1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:00
                      Nooooooooooooooooooooo:))))
                      • kitek1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:07
                        dlatego harcerze mowia: czuj, czuj ...
                        • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:20
                          No właśnie, może by się kolega założyciel wątku do harcerstwa zapisał? Tam się
                          wszystko robi grupowo ;)
                          • marijola1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:36
                            Debunia,nie mów że Ty stara harcerka jesteś:DDDDDDDD
                            • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:37
                              Owszem, należałam do harcerstwa - cały miesiąc :)))
                              • marijola1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:53
                                Eeeeeeeeeee,to ja jestem lepsza,bo chyba aż trzy miesiące się w to
                                bawiłam:))))
                                • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:55
                                  Nie może być? Też nawiałaś?? :)))
                          • kitek1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:37
                            a mi sie skojarzyla,
                            ta historyjka,
                            jak przychodzi klient do terapeuty i mowi: "wszyscy mnie lekcewaza",
                            a terapeuta na to: "nastepny, prosze"

- moze ten typ tak ma ?
                            • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:45
                              A mnie się z kolei skojarzył taki rysunek Mleczki: zając w kapuście, czy jakoś
                              tak, a pod tym napis : "nie pieprz bez sensu", i tak sobie pomyślałam, że te
                              randki na szybko, z nie wiadomo kim, to takie pieprzenie kapusty :)
                              • zgrywusik Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:50
                                co do tej kapusty, to bym polemizował..:)

debi_bebi napisała:

> A mnie się z kolei skojarzył taki rysunek Mleczki: zając w
                                kapuście, czy jakoś
                                > tak, a pod tym napis : "nie pieprz bez sensu", i tak sobie
                                pomyślałam, że te
                                > randki na szybko, z nie wiadomo kim, to takie pieprzenie kapusty :)
                                • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:55
                                  Ty i polemika, akurat! Jak zdołasz z siebie wydusić jednorazowo więcej niż 10
                                  słów, to już jest i tak wielkie osiągnięcie :P
                                  • zgrywusik Re: lubię konkrety, 05.01.08, 12:58
                                    a nie lubię mielić jęzorem nadaremnie :)
                                    • debi_bebi Re: lubię konkrety, 05.01.08, 12:59
                                      Rozumiem, że właśnie rozpoczęliśmy polemikę? ;)
                                      • zgrywusik Re: moje zdanie już znasz, 05.01.08, 13:01
                                        w temacie pieprzenia kapusty - Ty masz inne ?:)
                                        • debi_bebi Re: moje zdanie już znasz, 05.01.08, 13:09
                                          A skąd mam wiedzieć, skoro wyraziłeś tylko chęć polemiki ze mną nie wysunąwszy
                                          żadnych kontrargumentów? :)
                                          • crimen Re: moje zdanie już znasz, 05.01.08, 13:21
                                            Nic tak nie wystraszy Menika, jak argumentacja:)))
                                            • debi_bebi Re: moje zdanie już znasz, 05.01.08, 13:23
                                              Bo on jest takim typem myśliciela-sknery, co argumenty chowa tylko dla siebie ;)
                                              • kitek1 Re: moje zdanie już znasz, 05.01.08, 13:25
                                                ale jesli chodzi o pieprzenie kapusty,
                                                to faktycznie jest mistrzem,
                                                • zgrywusik Re: to pieprzenie kapusty 05.01.08, 13:32
                                                  to jakaś nowa forma (auto)terapii ?:)

kitek1 napisał:

> ale jesli chodzi o pieprzenie kapusty,
                                                  > to faktycznie jest mistrzem,
                                                  • crimen Re: to pieprzenie kapusty 05.01.08, 13:35
                                                    Jak za dawnych, dobrych czasów. Menik sam, przeciw wszystkim:)))
                                                  • zgrywusik Re: a teraz się podlizujesz, 05.01.08, 13:41
                                                    czy znowu szleg Ciebie znowu...?:)

crimen napisał:

> Jak za dawnych, dobrych czasów. Menik sam, przeciw wszystkim:)))
                                                  • crimen Re: a teraz się podlizujesz, 05.01.08, 13:51
                                                    Meniku, zawsze Ci pomogę, gdy juz nie bedziesz mógł:)
                                                  • kitek1 nie znasz, tej potrawy... 05.01.08, 13:40
                                                    do pieprzonej kapusty dodaje sie przesmazonej menowiny,
                                                    i dusi sie w tym mlodziutkie sikoreczki,
                                                    pychotka !!!
                                                  • zgrywusik Re: znowu marzysz, 05.01.08, 13:43
                                                    czy śnisz na jawie ?:)

kitek1 napisał:

> do pieprzonej kapusty dodaje sie przesmazonej menowiny,
                                                    > i dusi sie w tym mlodziutkie sikoreczki,
                                                    > pychotka !!!
                                                  • zgrywusik Re: ps.: Tobie ogoniasty to się nie udawało, bo 05.01.08, 13:49
                                                    zazwyczaj zaczynałeś od rżnięcia głąba ?:)

kitek1 napisał:

> do pieprzonej kapusty dodaje sie przesmazonej menowiny,
                                                    > i dusi sie w tym mlodziutkie sikoreczki,
                                                    > pychotka !!!
                                                  • crimen Re: ps.: Tobie ogoniasty to się nie udawało, bo 05.01.08, 13:59
                                                    zgrywusik napisał:

> zazwyczaj zaczynałeś od rżnięcia głąba ?:)

Mów dalej. To interesujące. I któż był tym głąbem???:)

• zgrywusik Re: ps.: To było pytanie Ty dyplomatyczny....., 05.01.08, 14:11
                                                    jakby powiedział prof.Bartoszewski :)

crimen napisał:

> zgrywusik napisał:
                                                    >
                                                    > > zazwyczaj zaczynałeś od rżnięcia głąba ?:)
                                                    >
                                                    > Mów dalej. To interesujące. I któż był tym głąbem???:)
                                                    >
                                                  • kitek1 znowu w zyciu Cie wyszlo... 05.01.08, 14:00
                                                    ze jestes dzisiaj taki,
                                                    bojownik - zbowidownik ?

zgrywusik napisał:

> zazwyczaj zaczynałeś od rżnięcia głąba ?:)
                                                  • zgrywusik Re: zimno.., 05.01.08, 14:14
                                                    musze czymś się rozgrzać, albo kimś rozweselić :)
                                                  • kitek1 jedz do Nowego Sacza.. 05.01.08, 14:19
                                                    nie tylko sliwowica łącka,
                                                    tam Cie rozgrzeje,
                                                  • zgrywusik Re: żeby napic sie piwa, nie muszę.., 05.01.08, 14:24
                                                    chyba znasz to ?

kitek1 napisał:

> nie tylko sliwowica łącka,
                                                    > tam Cie rozgrzeje,
                                              • zgrywusik Re: z tym chowaniem, to chyba 05.01.08, 13:30
                                                pomyliłaś mnie z ogoniastym ?:)

debi_bebi napisała:

> Bo on jest takim typem myśliciela-sknery, co argumenty chowa tylko
                                                dla siebie ;
                                                > )
                                                • debi_bebi Re: z tym chowaniem, to chyba 05.01.08, 13:32
                                                  Nie wiem, jak Tobie, ale mnie się nie zdarza mylić znajomych :)
                                                  • zgrywusik Re: z tym chowaniem, to chyba 05.01.08, 14:16
                                                    No, no, no - kamień z seca, bo myślałem, że raz się pomyliłaś :)
                                                  • debi_bebi Re: z tym chowaniem, to chyba 05.01.08, 14:19
                                                    Kiedy? Bo wiesz, może rzeczywiście? :))
                                                  • zgrywusik Re: z tym chowaniem, to chyba 05.01.08, 14:23
                                                    Mam rozmienić złoto na srebro ?:)

debi_bebi napisała:

> Kiedy? Bo wiesz, może rzeczywiście? :))
                                                  • debi_bebi Re: z tym chowaniem, to chyba 05.01.08, 14:27
                                                    Myślę, że możesz, bo teraz nikomu to już nie zaszkodzi :))
                                                  • zgrywusik Re :kto wie.., 05.01.08, 20:10
                                                    Licho nie śpi :)

debi_bebi napisała:

> Myślę, że możesz, bo teraz nikomu to już nie zaszkodzi :))
                                                  • debi_bebi Re: Re :kto wie.., 05.01.08, 20:11
                                                    Coś o tym wiem, jak się domyślasz :)
                                                  • zgrywusik Re: Re :kto wie.., 05.01.08, 20:15
                                                    Nie..:)
                                                  • debi_bebi Re: Re :kto wie.., 05.01.08, 20:22
                                                    Przestań się ze mną droczyć, dobrzeeeee? :))
                                                  • zgrywusik Re: no kurde, 05.01.08, 20:23
                                                    no nie :)

ps.: czemu ?
                                                  • debi_bebi Re: no kurde, 05.01.08, 20:32
                                                    Właśnie po to, żebyś się dalej droczył :)
                                    • marijola1 Re: lubię konkrety, 05.01.08, 13:14
                                      No tak,zgrywusiki zawsze mielą jęzorami daremnie:DDDDD
                                      • debi_bebi Re: lubię konkrety, 05.01.08, 13:17
                                        Właśnie! A jak przychodzi do konkretów, to dają co najwyżej drapaka :)
                                        • zgrywusik Re:no, no.., 05.01.08, 13:33
                                          czegoś takiego to akurat sobie nie przypominam - było już tak, hę ?:)

debi_bebi napisała:

> Właśnie! A jak przychodzi do konkretów, to dają co najwyżej
                                          drapaka :)
                                          • debi_bebi Re:no, no.., 05.01.08, 13:36
                                            Mało to razy znikałeś po angielsku? :)
                                            • zgrywusik Re:no, no.., 05.01.08, 13:39
                                              Tobie ??? No nie.., milczenie jest złotem :)

debi_bebi napisała:

> Mało to razy znikałeś po angielsku? :)
                                              • debi_bebi Re:no, no.., 05.01.08, 13:43
                                                Ależ proszę, mów, nie krępuj się :)
                                                • zgrywusik Re: ale mroźno dzisiaj, no nie ?:)ntx 05.01.08, 13:44
                                                  debi_bebi napisała:

> Ależ proszę, mów, nie krępuj się :)
                                                  • debi_bebi Re: ale mroźno dzisiaj, no nie ?:)ntx 05.01.08, 14:00
                                                    Jeśli tak, jak wczoraj, to jak cholera!! :)
                                          • crimen Re:no, no.., 05.01.08, 13:37
                                            A kto uciekał po całym portalu przed Foremkami???:)
                                            • debi_bebi Re:no, no.., 05.01.08, 13:45
                                              Aaaa, a potem na siłę odstawiać nam go chcieli, z takiej Romantiki np. :)
                                              • zgrywusik Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 13:47
                                                niektórzy to nawet bardzo długo - no nie ?:)

debi_bebi napisała:

> Aaaa, a potem na siłę odstawiać nam go chcieli, z takiej Romantiki
                                                np. :)
                                                • crimen Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 13:55
                                                  Meniku, był tez epizod na Rowerach:)))
                                                  • debi_bebi Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 14:11
                                                    A co było z rowerami, bo już nic nie pamiętam?? :))
                                                  • crimen Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 19:50
                                                    debi_bebi napisała:

> A co było z rowerami, bo już nic nie pamiętam?? :))
                                                    Menik na forum Rowery umawiał się na randki z Foremkami i myślał, że
                                                    nikt o tym nie wie:)
                                                  • debi_bebi Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 19:58
                                                    No tak, Towarzyskie czujki były wszędzie :)
                                                  • crimen Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 20:06
                                                    Zwłaszcza Menik był poddawany permanentnej inwigilacji:)
                                                  • debi_bebi Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 20:09
                                                    Bo niemal wszystkie Foremki za nim szalały, a większość kolegów zazdrościła,
                                                    więc szpiegostwo kwitło :)
                                                  • zgrywusik Re: A Wy nigdy nie próbowaliście 05.01.08, 20:11
                                                    na rowerach ?:)

• debi_bebi Re: A Wy nigdy nie próbowaliście 05.01.08, 20:14
                                                    Na rowerach jeszcze nigdy :)
                                                  • zgrywusik Re: ciekawe, czy Crimen chociaż raz spróbował.., 05.01.08, 20:22
                                                    pojeździć na rowerze - np. na damce ?:)

debi_bebi napisała:

> Na rowerach jeszcze nigdy :)
                                                  • crimen Re: ciekawe, czy Crimen chociaż raz spróbował.., 05.01.08, 20:31
                                                    zgrywusik napisał:

> pojeździć na rowerze - np. na damce ?:)
                                                    >
                                                    > debi_bebi napisała:
                                                    >
                                                    > > Na rowerach jeszcze nigdy :)

Raz próbowałem, ale później Rowery były zajete na okrągło:)
                                                  • zgrywusik Re: a chociaż ten jeden raz 05.01.08, 21:49
                                                    udało się ?:)

crimen napisał:
                                                    >
                                                    > Raz próbowałem, ale później Rowery były zajete na okrągło:)
                                                  • crimen Re: Reszczenięce lata, każdy takie miał, 05.01.08, 20:30
                                                    No cóż, każdy chciał być Menem:)))
                                                  • zgrywusik Re: metoda prób i błędów, 05.01.08, 14:12
                                                    bez tego bym teraz tylko zadrościł, a nie wspominał :)

crimen napisał:

> Meniku, był tez epizod na Rowerach:)))
                              • kitek1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:52
                                pieprzenie kapusty ma sporo sensu,
                                nie trzeba juz jej potem pieprzyc w garnku,
                                jak sie bigos gotuje,
                                ale to tez,
                                jest takie pieprzenie bez sensu,
                                • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 12:57
                                  Z drugiej strony tak nie pieprzyć wcale też byłoby bez sensu ;)
                                  • kitek1 Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 13:27
                                    moze wlasnie kolega metalohurt,
                                    za malo pieprzy na pierwszej randce,
                                    i dlatego tak mu wychodzi,
                                    • debi_bebi Re: Spotkania z internetu , randek czatów i gg ! 05.01.08, 13:30
                                      Swoja drogą nick też jest taki bardziej znaczący, zwłaszcza ta jego hurtowa część :)
    • lacido wracając do tematu 05.01.08, 15:11

mam za sobą tylko jedną takową znajomość która zaczęła sie intensywnie ale nie
      trwała długo, jednak do dzis czasem do siebie piszemy
      Dużo zlezy od tego w jakim celu sie spotykacie
      Co do grupowych spotkań to jest ten minus ze jak sie jest z zadupia to się nie
      ma zbyt wielu możliwosci ;////
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka