the_kami 12.08.03, 09:23 Sprawdź pocztę, co? :-) P.S. Dzień dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: prywata do Dzi... 12.08.03, 09:31 > Sprawdź pocztę, co? :-) Sprawdziła, ale jeszcze nia ma. > > P.S. Dzień dobry :-) Taki sobie, szczerze mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już jest n/t 12.08.03, 09:46 the_kami napisała: > Ale jeden, czy dwa? Jeden. Odpisawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Już jest n/t 12.08.03, 09:54 the_dzidka napisała: > Jeden. Odpisawszy. No to powinny przyjść jeszcze dwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już jest n/t 12.08.03, 10:00 > No to powinny przyjść jeszcze dwa :-) Przyszły. Na jeden odpisałam, z drugim przechodzę na pocztę gazety, masz rację, że tez na to wcześniej nie wpadłam... Nie drażnijmy Raducha ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Już jestem 12.08.03, 12:18 the_dzidka napisała: > Nie drażnijmy Raducha ;-P > Może i nie a propos. ;-) Sprawa rozwodowa, sedzia pyta kobitke: - Prosze Pani, co Pani nie odpowiadalo w domu? - Nic - odpowiada kobitka - jest bardzo ladny i po za miastem. O ile dobrze pamietam to jest tam tez 10 hektarów gruntu. Sedzia nie daje za wygrana: - Pani mnie zle zrozumiala. Ja sie pytalem na jakiej podstawie... - Oj, solidnej Wysoki Sadzie. Zelbeton i to na 4 metry w ziemie... Sedzia z lekka podlamany: - Ale ja pytalem, jakie sa wasze stosunki. - Oj, bardzo dobre Wysoki Sadzie. Mamy mnóstwo przyjaciól, a co piatek chodzimy grac w brydza. Sedzia juz dosc mocno podirytowany: - Prosze Pania, ze sie tak pospolicie wyraze - czy cos w Panstwa malzenstwie nie gralo? - Co prawda mamy dwie wieze hi-fi, fortepian Banga i Olufsena, pianino, ale z reguly to nie sluchamy muzyki... ale sprzet jest w jak najlepszym stanie. W koncu sedzia nie wytrzymuje: - DO JASNEJ CHOLERY! KOBIETO! CZEMU CHCESZ TEGO ROZWODU? - Oooo, to nie ja chce rozwodu tylko mój maz. Mówi, ze nie moze sie ze mna dogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Już jestem 12.08.03, 12:36 raduch napisał: > - Co prawda mamy dwie wieze hi-fi, fortepian Banga i Olufsena B&O robi sprzęt audio, TV i video (bardzo ładne - przede wszystkim), a nie instrumenty. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Już jestem 12.08.03, 12:44 konradbryw napisał: > B&O robi sprzęt audio, TV i video (bardzo ładne - przede wszystkim), a nie > instrumenty. :P No i "żelbet", nie "żelbeton". Ignorantka. ;-) > K. R Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Już jestem 12.08.03, 14:20 raduch napisał: > > B&O robi sprzęt audio, TV i video (bardzo ładne - przede wszystkim), a nie > > > instrumenty. :P > > No i "żelbet", nie "żelbeton". Ignorantka. ;-) I jak tu się nie rozwieść? ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka A propos rozwoŻenia ;) 12.08.03, 14:26 Przywieźli mi karton z dokumentami na wózku widłowym :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już jestem 12.08.03, 12:47 konradbryw napisał: > raduch napisał: > > > - Co prawda mamy dwie wieze hi-fi, fortepian Banga i Olufsena > > B&O robi sprzęt audio, TV i video (bardzo ładne - przede wszystkim), a nie > instrumenty. :P No i co się dziwić, ze chciał rozwodu?! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już jestem 12.08.03, 12:38 > Może i nie a propos. ;-) Bardzo ładne. No i może nie a propos ;-)) A w ogóle nie bylabym w stanie tego opowiedzieć. Wybuchnęłabym śmiechem przy drugiej odpowiedzi żony :-) Odpowiedz Link Zgłoś