Dodaj do ulubionych

SPOWIEDZ SIWATECZNA

24.12.01, 07:03
Dzien dobry wszystkim! Chcialam powiedziec, w ten wyjatkowy dzien w roku, ze
uwielbiam Was wszystkich do upadlego. A Onlyania, jesli mysli, ze jest inaczej,
i ze ja jej nie - to niech sie puknie gdzie potrzeba. Najlepiej bombka
choinkowa:))).Wiecej grzechow nie pamietam, a tych, ktore pamietam- nie
zaluje.WESOLYCH SWIAT!
Obserwuj wątek
    • mina.mina Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 07:57
      a to jest pikus maryjka. tak ladnie jak my z pomeranka i leziem wigilie
      zaczeli, to kurna prosto pod ekskomunike podpada. przy okazji zapowiadam, ze
      zamierzam zostac legalna, zerejestrowana swieta z prawdziwymi papierami, bo na
      moje imie wciaz jest wakat w panteonie tych z aureolkami. nadaje sie, gdyz
      jestem grzesznica, ale serce mam szczerozlote i w ogole. no i ladnie bede na
      figurkach wygladac z aureolka i w takiej szacie dlugiej. popierajacych moja
      kandydature prosze o podpisy pod petycja. i prosze mi tu nie mowic, ze jakas
      obrazoburcza dzialalnosc uprawiam! ja naprawde chce zostac swieta! a kto jest
      bez grzechu, ten niech mnie przywali glazem.
      wszystkim zycze najlepszego, kurde zazdroszcze wam karpika, barszczu z uszkami
      i innych przysmakow. ja bede wsuwac kokilki sw. jacquesa (no jacus, niedlugo
      moze bedziemy kolegami po fachu), dziczyzne i gruszki z zurawina. juz za to
      powinnam byc beatyfikowana.
      no to jeszcze raz: najlepszego!

• onlyania Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 08:02
        ........o torcie lodowym ciocia zapomniala.....
        • mina.mina Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 08:04
          a ja, bydzie, bydzie! only - popierasz moja kandydature na swieta? swoja
          kampanie traktuje z najwyzsza powaga!
          • onlyania Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 08:11
            popieram, a jakze, i juz teraz sie wpisuje jak to zwykle rencami obyma, bo
            potem na odwyk jade, i nie bedzie mozliwosci.....
            A co do grzechow wspomnianych przez Maryjo, jak swych tez nie pamietam,a te
            ktorych nie popelnilam i tak zostana mi wypomniane........
            :)))))))))
            • mina.mina Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 08:13
              aha, jako swieta bendem patronkom internetu!!! chyba jeszcze nie ma takiego
              sw.?? a jak jezd, to bendem patronkom foruma i wszystkich swirow - o!
              • onlyania Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 08:16
                a nawet jesli jest taki sw, to wywalimy............
                bo tu nie nam obcych jakis, tylko naszych swirow potrzebujemy....
                jak to mowia reka reke myje, a forum Minka na patronke obiera.......
                • mina.mina Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 24.12.01, 08:19
                  sw. mikolaj tez zostal wywalony z rejestru swietych oficjalnie! tak ze jakby
                  co, to sprawe z tym od ineternetu, jezli jezd, mozna legalnie odkrecic!
      • ireo Re: SPOWIEDZ SIWATECZNA 26.12.01, 01:35
        na swietosc to raczej zapracowuje sie inaczej, jednak... przy okazji uprz.
        informuje, ze owszem, patron internetu jest. Sw. Izydor sie nazywa.

mina.mina napisał(a):

> a to jest pikus maryjka. tak ladnie jak my z pomeranka i leziem wigilie
        > zaczeli, to kurna prosto pod ekskomunike podpada. przy okazji zapowiadam, ze
        > zamierzam zostac legalna, zerejestrowana swieta z prawdziwymi papierami, bo na
        > moje imie wciaz jest wakat w panteonie tych z aureolkami. nadaje sie, gdyz
        > jestem grzesznica, ale serce mam szczerozlote i w ogole. no i ladnie bede na
        > figurkach wygladac z aureolka i w takiej szacie dlugiej. popierajacych moja
        > kandydature prosze o podpisy pod petycja. i prosze mi tu nie mowic, ze jakas
        > obrazoburcza dzialalnosc uprawiam! ja naprawde chce zostac swieta! a kto jest
        > bez grzechu, ten niech mnie przywali glazem.
        > wszystkim zycze najlepszego, kurde zazdroszcze wam karpika, barszczu z uszkami
        > i innych przysmakow. ja bede wsuwac kokilki sw. jacquesa (no jacus, niedlugo
        > moze bedziemy kolegami po fachu), dziczyzne i gruszki z zurawina. juz za to
        > powinnam byc beatyfikowana.
        > no to jeszcze raz: najlepszego!
        >

• mag_nolia Re: Maryjo2 24.12.01, 08:18
      ...a my wszyscy uwielbiamy Maryjo2....-swoim ciepłym, miłym, serdecznym
      uśmiechem...koi wszelkie smutki...!
      buziaczki!
      • onlyania Re: Maryjo2 24.12.01, 08:24
        no i tak byc powinno, tylko po wczorajszym jej i mario mnie kojeniu - na czym
        te wczorajsze kojenie polegalo, bo u mnie to bylo raczej ganienie....
        :))))))))))
        • mario2 Re: Maryjo2 24.12.01, 08:31
          to jeszcz raz przemysl swoje postepowanie!
          • onlyania Re: Maryjo2 24.12.01, 08:33
            zyczysz mi myslenia ludzkim mozgiem?????????
            :))))))
            • mario2 Re: Maryjo2 24.12.01, 08:41
              a jaki masz?
              • onlyania Re: Maryjo2 24.12.01, 08:44
                ja mam z R na poczatku, nie z L..........
                :)))))))
                • mario2 Re: Maryjo2 24.12.01, 08:48
                  XXL?
                  • onlyania Re: Maryjo2 24.12.01, 08:49
                    ej, wiedzialam ze z rana nie zalapiesz o co chodzi.......
                    :)))))))
                    • mario2 Re: Maryjo2 24.12.01, 08:50
                      to mi wytlumacz. Latam stale od kuchni do kompa i myslec mi sie nie chce!
                      • onlyania Re: Maryjo2 24.12.01, 08:55
                        a ode mnie wymagasz?????????????
                        myslenia????????????
                        • mario2 Re: Maryjo2 24.12.01, 09:00
                          to dawaj z instynktow ...:o)))
                          • onlyania Re: Maryjo2 24.12.01, 09:05
                            za instynkty to mnie juz wczoraj dosyc poslales, wiec dzis z instynktow
                            rezygnuje, szczegolnie w twojej obecnosci........
                            :))))))))))))
                            • mina.mina Re: Maryjo2 24.12.01, 09:07
                              only, z niczego nie rezygnuj! jakby co, to ciocia cie obroni! jedno ciulniecie
                              strzykawka w dupsko i spokoj bedzie!
                              • mario2 Re: Maryjo2 24.12.01, 09:09
                                Instynkty only sa niebezpieczne dla .... Forum!
                                • mina.mina Re: Maryjo2 24.12.01, 09:12
                                  marys ty kurwa nie badz taki zbawca na sile co? wiesz jak tacy koncza? no. tu
                                  nie sekta, tu nie ma ze kto nie z toba, ten przeciwko tobie!
                                  • Gość: maryjo2 Re: do Mario. IP: *.ppp.polbox.pl 24.12.01, 10:37
                                    Najdrozszy jeronie! Wigilia jest po to, zeby do serca przytulac, a nie ciagle
                                    bla bla bla i bla bla bla.Ciotka Mina ma w kieszeni te fuche z patronowaniem, a
                                    Only ma moja sympatie dozgonna. A ja chce miec bigos swiateczny jak przyjde do
                                    domu i buziaka na okrase :))Kurde, szef nadchodzi, splywam! :((
                                    • mario2 Re: do Mario. 24.12.01, 10:40
                                      nie ma bigosu na wigilie!!!! co to za tradycja???? Bedzie kapusta z grzybami!
                                    • onlyania Re: do Mario. 24.12.01, 10:42
                                      Chcial szef maryjce dac na gwiazdke czekoladki i buziaki, a maryja uciekla...
                                      • mario2 Re: do Mario. 24.12.01, 10:43
                                        no !!! Szef to jej po 12 da :o)))
                                      • yess Re: do Mario. 24.12.01, 10:44
                                        a ten szef jakis okropny czy co ze uciekla?
                                        • mario2 Re: do Mario. 24.12.01, 10:49
                                          a widzialas kiedys wspanialego szefa? Nie!!! bo nie przyszlas na spotkanie- za
                                          co zolta kartka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka