mag_nolia 24.12.01, 07:50 Warszawiacy, Zabrzanie, Białostocczanie, Rzeszowianie.... ....wszyscy jesteście wspaniali... ...tylko...dlaczego ja mam do Was...tak...daaaaleeeekooo???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 07:59 bo to tak jak w tej bajce: za siemioma gorami, za siedmioma lasami, za siedmioma morzami........itp... wstala nasza piekna magnolia samego ranka i skojarzyla: kurde jak ja mam wszedzie daleko, zwlaszcza do vikingow....... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:01 cholera, to samo chaialam napisac! hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:04 ...Mina...widziałam Twoja minę...na zdjęciu...!!! ...a Czort nam sukcesywnie przypominał o Twoim istnieniu, zachwalając Twoją tajemniczą osóbkę...co jakąś godzinkę... pozdr...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:02 Only...a Ty spóźniłaś się...i nawet nie pogadałyśmy... buziaczki...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: 9.67.96.* 24.12.01, 08:06 ja też żałuję że nie mogłem być...chlip.. też mam daleko... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:06 no i co - tak ze zdjecia nadaje sie na swieta? powiedz magnolia! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mina 24.12.01, 08:08 ...kochana...ze zdjęcia...to nadajesz się na całyyyyyyy rok! ...nie tylko na święta... buziaczki! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Mina 24.12.01, 08:09 kurna na osobem z aureolkom! swientom kcem zostac! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Mina 24.12.01, 08:48 a na co ci ta aureolka, ty i tak ciociu boska juz jestes........ :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Mina 24.12.01, 08:51 no i kurna kcem ten stan zalegalyzowac!!! a wlasnie, ze zostane swiata. i bede latwo przekupna - pare groszy do skarbonki i spelniam kazda prosbe! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Mina 24.12.01, 08:53 Ciocia, a tyn z broda czarna to ten twoj wybrany?????????? bo jak z broda, to ja juz znam historie tych zarostow.........(ale to juz na prive tylko moge) i nie dziwie sie ze mario tez juz byl zarosniety........ :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:07 bylam wczesniej, odrobine, ale mi sie ci ludzie kojarzyli z konferencja lekarzy, z takimi etykietkami......... a ze ja niedowidzaca i jak zwykle malo sie w sprawach orientujaca, to wyszlam i do domu wrocilam.......... lecz poniewaz ja nie mieszkam za siedmioma, tylko za rogiem niemalze Vikinga, to zem przy malej pomocy trafila z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:09 ...no i całe szczęście...., bo chociaż Cie...oblukałam... buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 08:13 ....i pewnie to dzieki temu twojemu mnie oblukaniu mam ostatnio luki w pamieci.... ale tez buziaki......... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: też wszystkich oplotkuję...!!! 24.12.01, 08:52 ...no to ja też chcę wszystkich oplotkować... Maryjo2 - to wszystko, co o niej mówią, że ładna szupła, miła, ciepła i serdeczna blondynka...to prawda... ...i to , że biorą pod wątpliwość zasługi Mario2, czy też są wystarczające...do otrzymania takiego daru od losu...to ma rację bytu... Mario2-mentor forumowiczów,ale czekał do oporu na przybyszy...z odległych zakątków...tryska szczęściem, przy boku Maryjki...i bywa milutki... szykował pięści na mena..., ale wystarczyło jedno spojrzenie Maryjki i łagodniał... Jasmine - jak na Hawaje to tylko z nią...ujarzmiała , towarzyszyła..., uwodziła... Janek-gentelmen, mozna z nim pogadać o wszystkim...Janku Twoje pytanie nie było nie na miejscu... Czort-radosny..., zaraża swą pozytyną energią i uwielbieniem do wścieklaczków... była moją współspaczką...i można się z nią pozaśmmiewać do 4-ej rano, bo później chwyta ja nagły sen...i już jej nie ma... Rayoff- przypomniał sobie o tym, że przyniósł bitą śmietanę do obrzucania się dopiero gdy byłam już w powrotnej taksówce..., jest najlepszy w odprowadzaniu na taxę... Motor- jest w stanie powiedzieć najwięcej komplementów w ciągu imprezy i jest największym obcałowywaczem imprezowym... Woland- wesołek...pojawia się i znika... Ronja i Kropka - miłe stołowe towarzyszki... Wrew i Parka-dostojnie spokojnym wzrokiem kontrolowali imprezę, posyłając przyjazne uśmmiechy... Papuga- to radosny, przyjazny i bardzo pomocny komitet powitalny...i przewodnik po starówce... z Crimenem - przebudujemy Wam Starówkę,... a że Crimen specjalizuje sie w mostach...musicie pogodzić się z decyzją- wybudowania mostu...- trzeba tylko pomyśleć, co ten most miałby połączyć...na Starówce... Crimenku, tez chcę mieć swój udział w inwestycji... zajmę się więc budżetowanie..., a kajecik - przepisuję... Samantę wszyscy kochają, ubolewając, że daleka, ale i tak była bliska Pomerankę- też wszyscy wielbia... Jak ktoś miał ochotę pokontaktować się z Miną - zerkał w jedno odsłonięte oko Miny...na fotce... Onlyania- przychodziła do nas dwa razy-taki miała dylemat - czy jesteśmy lekarzami, czy też rodziną z forum, w końcu pojawiła się i posłała każdemu z osobna...miły uśmiech... Chydy- porzucił już zamartwianie się o grubość swojego chydy przez CH i zabawiał dzielnie...wszystkim panie, pomagał w wyborze trunków... XPover-jest naaaajlepszy....w przedwczesnym...,,zmywaniu" się z imprezy... Gero-ubolewał cały wieczór,,,nad nieobecnością Lilly...i służył transportem...aż do Jeleniej, ale nie skorzystałam...a szkoda, cóż, może następnym razem... ...wszyscy są wspaniali...FORUMOWA RODZINA TOWARZYSKA- wszystkim życzę wesołych świąt, smakołyków na stole ....i bogatego Mikołaja... pozdrawiam! PA! PS. Acha KRM,a, Bizia, Lezia, Neo,i jeszcze pare osóbek... też przyjaźnie oplotkowaliśmy..., nie zapominając o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: też wszystkich oplotkuję...!!! 24.12.01, 09:02 mag_nolia napisał(a): > ...no to ja też chcę wszystkich oplotkować... > Maryjo2 - to wszystko, co o niej mówią, że ładna szupła, miła, ciepła i > serdeczna blondynka...to prawda... > ...i to , że biorą pod wątpliwość zasługi Mario2, czy też są wystarczające...do > > otrzymania takiego daru od losu...to ma rację bytu... > > Mario2-mentor forumowiczów,ale czekał do oporu na przybyszy...z odległych > zakątków...tryska szczęściem, przy boku Maryjki...i bywa milutki... szykował > pięści na mena..., ale wystarczyło jedno spojrzenie Maryjki i łagodniał... > > Jasmine - jak na Hawaje to tylko z nią...ujarzmiała , towarzyszyła..., > uwodziła... > Janek-gentelmen, mozna z nim pogadać o wszystkim...Janku Twoje pytanie nie było > > nie na miejscu... > Czort-radosny..., zaraża swą pozytyną energią i uwielbieniem do wścieklaczków.. > . > była moją współspaczką...i można się z nią pozaśmmiewać do 4-ej rano, bo > później chwyta ja nagły sen...i już jej nie ma... > Rayoff- przypomniał sobie o tym, że przyniósł bitą śmietanę do obrzucania się > dopiero gdy byłam już w powrotnej taksówce..., > jest najlepszy w odprowadzaniu na taxę... > Motor- jest w stanie powiedzieć najwięcej komplementów w ciągu imprezy i jest > największym obcałowywaczem imprezowym... > Woland- wesołek...pojawia się i znika... > Ronja i Kropka - miłe stołowe towarzyszki... > Wrew i Parka-dostojnie spokojnym wzrokiem kontrolowali imprezę, posyłając > przyjazne uśmmiechy... > Papuga- to radosny, przyjazny i bardzo pomocny komitet powitalny...i przewodnik > > po starówce... > z Crimenem - przebudujemy Wam Starówkę,... a że Crimen specjalizuje sie w > mostach...musicie pogodzić się z decyzją- wybudowania mostu...- trzeba tylko > pomyśleć, co ten most miałby połączyć...na Starówce... > Crimenku, tez chcę mieć swój udział w inwestycji... zajmę się więc > budżetowanie..., a kajecik - przepisuję... > Samantę wszyscy kochają, ubolewając, że daleka, ale i tak była bliska > Pomerankę- też wszyscy wielbia... > Jak ktoś miał ochotę pokontaktować się z Miną - zerkał w jedno odsłonięte oko > Miny...na fotce... > Onlyania- przychodziła do nas dwa razy-taki miała dylemat - czy jesteśmy > lekarzami, czy też rodziną z forum, w końcu pojawiła się i posłała każdemu z > osobna...miły uśmiech... > Chydy- porzucił już zamartwianie się o grubość swojego chydy przez CH i > zabawiał dzielnie...wszystkim panie, pomagał w wyborze trunków... > XPover-jest naaaajlepszy....w przedwczesnym...,,zmywaniu" się z imprezy... > Gero-ubolewał cały wieczór,,,nad nieobecnością Lilly...i służył > transportem...aż do Jeleniej, ale nie skorzystałam...a szkoda, cóż, może > następnym razem... > ...wszyscy są wspaniali...FORUMOWA RODZINA TOWARZYSKA- wszystkim życzę wesołych > > świąt, smakołyków na stole ....i bogatego Mikołaja... > pozdrawiam! > PA! > PS. > Acha KRM,a, Bizia, Lezia, Neo,i jeszcze pare osóbek... też przyjaźnie > oplotkowaliśmy..., nie zapominając o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: też wszystkich oplotkuję...!!! 24.12.01, 09:06 Magnolciu kochana- Tobie tez wspanialych Swiat duzo, duzo usmiechu i.... do spotkania tym razem w Krakowie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mathildae.... 24.12.01, 09:06 ...jescze była...dostojna...elegancka...i miła.... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:16 Magnolio, jestes urocza.Cieszę się że masz nowy kajecik;)Most zbudujemy po następnej imprezie.Na rano będzie gotowy.Warszawiacy trochę się zdziwią, nie sądzisz:)Wesołych świąt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:19 Warszawiaków o zdanie pytać nie będziemy, w końcu też możemy decydować, bo stolica-wszystkich ...!!! Dzięki za kartkę...!!! Jaką miałeś podróż powrotną...???, bo nocleg...o ile wiem...był nie bardzo komfortowy... Też Cię lubię Crimenku! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:23 to zbudujcie tez jeden most przyjazni imienia "Mario i Mena"......... :)))))))))) (uwaga, zaraz mi sie od mario dostanie) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:29 kurwa- zaraz by sie zawalil :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:31 no, tak sie balam a wuku tak delikatnie do mnie podszedl......... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:37 zalapalas sie na wigilijna promocje dobroci :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:51 a jaka to promocja??? dwie godziny dziennie za darmo???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:56 raz na dzien na uciszenie sumienia :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:58 jakiego sumienia??? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 12:05 to takie cos, co sie odzywa, gdy czlowiek trzezwieje :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 24.12.01, 11:26 Jeśli mogę ponarzekać, to tylko na drogę, bo na pewno nie na nocleg;)Masz rację.Nie będziemy pytac warszawiaków.Warszawiacy, zawiadamiamy was, że most na Starówce to tylko kwestia czasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 12:03 Generalny konserwator zabytków Ci tego Crimen nie wybaczy... A co ten most ma łączyć? Pozdrowienia poświąteczne Janek Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 12:12 ...a może most łączący w-wską Starówkę z wrocławską, rzeszowska..., krakowska..., szczecińską..., taki most szybkiego przemieszczania się...Crimenie...czy da się taki postawić...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 12:06 crimen'ie, a co wspomniany most bedzie laczyl poza Starowka? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 15:41 Przydałaby się taka superszybka magistrala do..... Crimen, do roboty!Jak Ci się uda, wszyscy damy Ci Nobla, co prawda tylko wirtualnego, ale zawsze coś. Pozdrowienia janek Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi janek 27.12.01, 15:43 buziaczki janeczku!!!!! jak tam - mikołaj przyszedł???? ja_nek napisał(a): > Przydałaby się taka superszybka magistrala do..... > Crimen, do roboty!Jak Ci się uda, wszyscy damy Ci Nobla, co prawda tylko > wirtualnego, ale zawsze coś. > > Pozdrowienia > janek Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 15:45 ja Ciebie, crimen, tym Noblem udekoruje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 17:22 Lubię dostawać buziaki na wejściu, nie powiem. A swoją drogą: wychodzisz Jasminko za mąż, a mnie całujesz? O ja nieszczęsny, same zajęte spotykam! Czy jest tu jakaś wolna? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: 10.1.2.* 27.12.01, 17:35 Dla wirtualnego Nobla zaryzykuję swoją reputację:)Most ma się zaczynać w Vikingu.A jak zacznę od wścieklaków w Vikingu, to sam nie wiem gdzie skonczę.Dzieło na pewno będzie wiekopomne, zwłaszcza przy subtelnej pomocy Magnolii.Chyba przejdę do historii:))))))))))) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 17:39 crimenku, na pn-wschod ma tyz isc ten most!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: 10.1.2.* 27.12.01, 17:43 Czorciku, z rozmachem walne parę estakad we wszystkich interesujących kierunkach.Do Ciebie też;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 17:57 dom ci zarozki - crimenku nr pod ktorym byda we krakowie, takze zajedzcie po mnie ok 17 w sobote!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: 10.1.2.* 27.12.01, 18:01 Dawaj.Umówmy się jakoś konkretnie.Kraków znam, ale Azory to podkrakowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 27.12.01, 18:05 juz poszlo, z onetu - przekaz go sam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: 10.1.2.* 27.12.01, 18:10 Mam go.Teraz sprawdzę gdzie to jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:20 crimen, to ja juz lece kupic odpowiednia suknie, gdy nadejdzie ta wiekopomna chwila;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:25 ...to nie sprawiedliwe... pomysł był mój...a nobla chcą tylko...Crimenowi wręczać... Crimen...podzielisz się...Noblem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:33 ode mnie dostajesz nagrodę na najbardziej powabnš forumowiczkę: virtual & reality. :-))) proszę pokwitować Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:37 ...a Woland dziś...szarmancko-uwodzicielsko-miły... ...w nagrodę...-uśmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:40 nagroda jest przechodnia ;-))) proszę pokwitować mimo wszystko ! <za usmiech dziękuję i �lę swój w zamian> Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:42 ...w związku...z redukcją kosztów...możliwości kwitowania...ograniczone...,a nagroda nie była przechodnia... wszyscy inni słuchajcie...to był śmiech WYŁĄCZNIE dla WOLANDO-DRWALO-JASKRA... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:50 proszę nie demaskować. z tymi panami nic mnie nie łšczy. słyszałem tylko, że drwal ma nowy topór, a jaskier wybierał się na urlop wypoczynkowo-twórczy do Indii ale mu nie wyszło. podobno Ramaya została już napisana <niestety>. ach! i bym zapomniał, drwal kazał przekazać, że nie magnolie sš pod ochronš i �cinać nie wolno <ale i tak go korciło, ja to wiem> ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 09:55 ...drwal-nicpoń...chciał ścinać magnolię... ...ale pozdrów ich wszystkich... PA! woland? napisał(a): > proszę nie demaskować. z tymi panami nic mnie nie łšczy. słyszałem tylko, że dr > wal ma nowy topór, a jaskier wybierał się na urlop wypoczynkowo-twórczy do Indi > i ale mu nie wyszło. podobno Ramaya została już napisana <niestety>. > ach! i bym zapomniał, drwal kazał przekazać, że nie magnolie sš pod ochronš i � > cinać nie wolno <ale i tak go korciło, ja to wiem> ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: *.rsk.pl 28.12.01, 10:35 czy mógłby kots mi streścić w paru słowach ("Proste dwa słowa...") o co loto bo jest w pizdu czytania.?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: *.scm.de 28.12.01, 10:40 ja tam wim, że jak ni wiadomo o co biega to idzie o kaskę, albo <hehehe> o dupę <za przeproszeniem pięknych Pań> idzie, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 31.12.01, 09:42 ...Drwalu...przemień się...w Wolanda...i poszeptaj jeszcze troszkę...miłych słówek... pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 11:03 Witam wszystkich po Świętach i pozdrawiam!!! Właśnie za chwilę wyjeżdżam do lasu gdzie niestety nie ma internetu, ale odezwę się po powrocie. Życzę wszystkim szalonej zabawy na Sylwestra! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 11:13 ...Doroto...a co Ty zamierzasz robić w lesie...w takie zimno...?? pozdrawiam...i wszystkiego naaaajjjj...! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 11:40 szampanskiej zabawy, Dorota! pozdrow drwala, tylko uwazaj, bo dzisiaj on jakis niewyzyty;0)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... IP: 10.1.2.* 28.12.01, 13:51 Najserdeczniejsze życzenia noworoczne dla wszystkich.Za chwilę wyjeżdżam i wracam w przyszłym roku:)))Magnolio, z Tobą podzielę się wszystkim , nawet Noblem;)Do zobaczenia. Crimen Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy....-crimen 28.12.01, 14:02 my, krol. tfu! tzn. my, jasna krolowa, dziekujemy Ci za Twe serdecznosci pod naszym adresem i w swojej laskawosci zyczymy Ci polowe tego, czego Ty nam zyczysz. baw sie i zyw ku nam czem predzej powracaj! :*) - Mathilda Pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 14:04 przylaczam sie do zyczen Noworocznych dla tych co wyjezdzaja!!! dojedzcie bezpiecznie i takoz wroccie!!! i szampanskiej zabawy takiej z prawdziwym Crugiem albo innym rodzajem:)! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 14:37 Crimenku...a dużo masz tego WSZYSTKIEGO...???, bo nie wiem...czy pomieszczę...ale OK...dziel się ...noblem...i WSZYSTKIM...!...lubię...dostawać...prezenty... pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 14:48 ...Wolandku...!!!...już uciekasz...???! ...do siego...!i szczęśliwego...! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kochani Forumowicze-Vikingowcy.... 28.12.01, 14:54 najlepszego! normalnego:)! Odpowiedz Link Zgłoś