koczisss 11.01.08, 21:30 Dowiedziałem się dopiero dziś o nim, a jak nawet bym wiedział wcześniej, to i tak pewnie bym nie poszedł, gdyż samemu to jakoś kijowo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Dziś był koncert Kultu, a ja nie byłem:( 11.01.08, 22:24 No i bilet za 35 złociszy... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Dziś był koncert Kultu, a ja nie byłem:( 12.01.08, 22:53 czyli kocziss jest bogatszy o 70 zł. A mowią, że niewiedza nie sprzyja bogactwu, a tu nie wiedział o koncercie i do przodu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Dziś był koncert Kultu, a ja nie byłem:( 12.01.08, 22:52 Ty, zobacz ja też nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
igua chyba sobie ze mnie zartujecie? 28.01.08, 00:29 siedze tu od grudnia a wlasciwie od pazdziernika, z mala przerwa na powrot do swojego mieszkanka... i nikt mi nie powiedzial, ze tyle sie dzieje wokol mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
igua porzadek 28.01.08, 00:31 "tu" mialo znaczyc tu, co wkradlo sie do sygnaturki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: chyba sobie ze mnie zartujecie? 29.01.08, 09:24 znaczy że też byłaś zainteresowana Kazikiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
igua nekro 29.01.08, 13:23 no, prosze cie... nie jestem zainteresowana kazikiem - nie ma sie czym interesowac ;D kiedys koncerty kultu byly dla mnie swietem zreszta kiedys obiecywalam sobie, ze bede chodzic na nie z moim dzieckiem, ale nie zabiore malucha do zadymionego lokum, a zeszloroczny koncert w campusie uni warszawskiego musialam odpuscic, bo mialam goscia, ktory sie nie dal skusic z braku sil :( moze uda sie w tym roku... i pomyslec, ze pierwsze forum, w jakim uczestniczylam, to bylo wlasnie forum kultu, swiezo zalozone, jeszcze takie sympatyczne na poczatku... i nawet zalapalam sie kiedys na wejsciowke na koncert jako staly forumowicz... ech, daaaawne czasy :D a dzis... nawet nie ma tam mojego loginu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: nekro 29.01.08, 15:09 A ja kupiłe w piątek trójpak pierwszych płyt Kultu - w empiku za 55 złotych. I już mam. I czasem nawet słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
igua a ja ostatnio... 31.01.08, 00:16 upolowalam winyla "spokojnie" i zaluje, ze SP records nie wydaje winyli na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
igua zewsi 31.01.08, 23:02 stales sie poslancem dobrych wiadomosci :D gdyby nie fakt, ze jest to forum publiczne, to chyba wyznalabym ci milosc ;) taka euforia mnie ogarnela teraz musze tylko uzbroic sie w cierpliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś