kinderek 14.01.08, 20:43 ze nie zgubiłam mojej nowej koszulki. Tylko ją uprałam. I niestety zmył się cały napis z niej i jest tylko czarna :-((((( Więc dziewczyny- pierzcie tylko ręcznie. A na drugi raz poproszę instrukcję prania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanah83 Re: chce powiedziec 14.01.08, 21:59 dzieki za wiadomosc bo juz ja miałam w pralce ale po tej wiadomosci to wole recznie poprac jest za ładna zeby sie zniszczyła Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: Brokacik mi się sprał!!! 15.01.08, 04:01 Niemożliwe!!! Idziemy z reklamacją do sitodruku!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Brokacik mi się sprał!!! 15.01.08, 07:06 to ja tylko będe wietrzyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: chce powiedziec 15.01.08, 08:36 Nadruk na mojej koszulce tylko troszkę się przemieścił ;) Wyprałam ręcznie i dzięki tam na górze za przebłysk rozumu, bo inaczej całe ciemne pranie, łącznie z czarną koszulą Małża, miałoby świecidełka... Kinderek, a jak Twoja reszta prania?? bo gdzieś te świecidełka musiały się podziać... Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: chce powiedziec 15.01.08, 09:37 A miałam wczoraj robić pranie. Juz była koszulka w pralce, ale koleżanka przyszła i ją wyciągnęłam, żeby się pochwalić. Ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: chce powiedziec 15.01.08, 10:28 Z pozostałym praniem było ok. Tylko nadal nie mogę odżałować koszulki :-( Odpowiedz Link Zgłoś