eemmy 20.01.08, 22:46 witam wszystkich mam pytanie czym jest baski wieczor??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijola1 Re: babski wieczor 20.01.08, 22:54 Babski wieczór to super sprawa.Ostatnio byłam na takim.Można pić,robić i mówić co się chce.Można szaleć na parkiecie(panowie dostają ślinotoku),jednym słowem ubaw po pachy. Można też oczywiście bardziej na spokojnie,ale atmosfera takich spotkań zawsze jest zajefajna:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 20.01.08, 23:06 A po babskim wieczorze mnozna kazac sie najladniejszemu z panow co dostaja slinotoku,ladnie zerznac. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 08:53 Coby mnie ,jak to określiłeś,hmmmm...zerżnąć(beeee),to oprócz nieprzeciętnej urody trzeba mieć:Nowe Mitsubishi Pajero,łódeczkę w stylu no.....Frydryk Chopin całkiem mi odpowiada,no i oczywiście domek z bali w głuszy,koniecznie z wielkim paleniskiem:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 15:19 I skore z kota rozrzucona niedbale przy palenisku zeby moc sie po zwierzecemu tarmosic przed ogienkiem na siersciuchu Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 17:00 Na skórę z kota ewentualnie mogę się zgodzić,ale pod warunkiem,że będzie to tygrys szablozęby,coby przy okazji móc taniec z szablami odtańczyć:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 17:08 Kiedys panie jaskiniowe tez chcialy tego z szablami i efekt taki jestze calkiem wymarly.Ot co sie dzieje przez wasze zachciewajki. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 17:25 Ale ja chce takiego tygrysa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 17:29 Do krzynki ma zajrzec a nie buczec to nagrode pocieszenia dostanie jak dobrze pojdzie i bedzie mogla miec orgazma. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 21:23 A tygrysa pod...le ci z jakiegos zoo,spije waleriana i przywloke na lancuchu do lokalu w ktorym umowimy sie na chlanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 21:51 O żesz Ty........i bedę mogła se na tygrysie pojeździć? :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 21:59 Jezeli masz dobre ubezpieczenie na zycie,to tak,a nawet jesli nie,to sprzedam tyle biletow ze na reszte dostatniego zycia dla mnie i tygrysa wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 22:17 Ja tam myslę,że pokonam go swoim nieodpartym,powalającym wdziękiem...:)))))) I zrobię z niego grzecznego koteczka.I wtedy zobaczymy,kto będzie dostatnio żył:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 22:32 To nei szkodzi.Najwyzej bede mial na podlodze skore tygrysa a na scianie piekne oblicze Maryjoli... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 22:39 Znaczy nie rozumiem,czyzbyś w swych niecnych knowaniach posunął się do haniebnego pomysłu rozsmarowania mnie na ścianie??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 23:04 Nie,nie,ciebie calej nie.Tylko glowka na pieknej deseczce z mahoniu zdobilaby moje salony. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 23:15 No naprawdę jestem Ci niewypowiedzianie wdzięczna.........To naprawdę zbytek łaski.Nie zasługuję na taki zaszczyt.I świadoma swej niedoskonałości,która nie pozwala mi stać się eksponatem w Twym salonie,rezygnuję wspaniałomyślnie z tego przywileju:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: babski wieczor 21.01.08, 23:25 No dobra,to musisz sie zdecydowac albo na tygrysa albo na lezia,hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 23:29 Trudna to decyzja.........A dlaczego nie mogę mieć tygrysa przed paleniskiem,a Lezia w balii? Obiecuję nawet wodę podgrzać:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 23:35 Jesus,idę spać,bo pierdoły zaczynam istne wypisywać:)))))))) Dobrej nocki i rączki na kołderce:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
astro_glide Re: babski wieczor 21.01.08, 01:55 Babski wieczor to jest cos takiego , ze maz mysli , albo i nie mysli, ze jestes z kolezankami a naprawde jestes w lozku z gachem . Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 02:09 No taaaak,ale to jest oczywiście Twoje zdanie.Ja widać niedzisiejsza jestem,bo bycie w łózku z gachem i babski wieczór to absolutnie nie synonimy.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: babski wieczor 21.01.08, 06:29 Zbierają się zaprzyjaźnione kobitki, i gadają do upadłego o wszystkim. Obecność mężczyzn wykluczona, bo zbyt absorbują uwagę i wtedy przestaje to być babski wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: babski wieczor 21.01.08, 08:44 Więc nie tylko ja jestem niedzisiejsza....... Dzięki Debi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś