kocur1 27.12.01, 13:24 i to bardzo, jak je samiczki czesto głaszczą po główce, karku i ogonku, i przytulają do piersi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:25 ...ja tam swojego trzymam pod kołderką ;-))) kocur1 napisał(a): > i to bardzo, jak je samiczki czesto głaszczą po główce, karku i ogonku, i > przytulają do piersi Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:27 i pozwalasz mu tam buszować ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:28 ja mam miekkie serduszko! a niech sobie pobuszuje :-)))) kocur1 napisał(a): > i pozwalasz mu tam buszować ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:26 ...kocurze...co to za przytulanki...tak na forum...ludzie patrzą...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:27 mmmmm....ale kotki są takie milutkie w dotyku ;-)))) mag_nolia napisał(a): > ...kocurze...co to za przytulanki...tak na forum...ludzie patrzą...??? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:28 a co mamy iść na trawnik ? za zimno i do dobre tylko dla piesków Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:29 ...to sa u Was trawniki...???u nas tylko...śniegowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:29 magnolio ale te śniegowiska u was to pierwsza klasa!!!! mag_nolia napisał(a): > ...to sa u Was trawniki...???u nas tylko...śniegowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:32 ...a co tam pierwsza...zerowa Jasminko...można się nawet popluskać... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:33 to tak jak u nas :-((((( totalna powodz!!!! umieram z zazdrości jak mysle o tych co na nartach! mag_nolia napisał(a): > ...a co tam pierwsza...zerowa Jasminko...można się nawet popluskać... Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 13:32 ale tylko wtedy jak jesteś w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: KOTY to DRANIE, ale MIŁE.............. 27.12.01, 22:03 Kocurze, zgaduję że najbardziej lubisz głaskanie ogonka;) Odpowiedz Link Zgłoś