27.12.01, 17:19
pozdrawia kitka
Obserwuj wątek
    • kitek1 witaj uneczka 27.12.01, 17:21
      strasznie mnie tu poniewierali, jak Ciebie nie bylo,
      • kitek1 witaj uneczka 27.12.01, 18:55
        baw sie ladnie, tam gdzie sie bawisz,
        • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:00
          probuję...ładniej niz Ty na forum,kiedy mnie nie było,cooooo?Nie,zebym była
          zazdrosna....
          • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:02
            a ja nieladnie sie tu bawilem,
            • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:06
              nnno dobrze,rozbrajająco przyznajesz się do winy,więc wybaczam.Malutka emanacja-
              po dluzszej przerwie,wiec bardzo delikatna
              • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:09
                promieniowanko dociera i serduszko mi sie cieszy,
                • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:15
                  a mnie sllllabo nieco,bom głodna jak wilk,miałam tu usiasc tylko na chwileczke
                  ale wciągnęłooooo....a moze raczej przyciagneło.Do Ciebie!
                  • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:17
                    to przegryz wafelka i dalej badz przyciagajaca,
                    • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:24
                      wafelek nie był zabezpieczony,bo nie przewidziałam takiej sytuacji,w torebce
                      jest wszystko od tuszu do rzęs poczynając na dowodziku osobistym konczac,a do
                      jedzonka nic!
                      • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:26
                        a w kafejce nie daja,
                        • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:30
                          nie dają...ale muzyczkę włączyli sex-bomb,sex-bomb spiewa Tom Jones
                          • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:31
                            no to juz jakas namiastke konsumcyjna masz,
                            • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:35
                              mam apetyt na konsumpcję...byle czego,byle sie dało zjesc,a nie na konsumpcje
                              dóbr współczesnej popkultury...o,juz chyba bredzę z głodu
                              • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:36
                                milo bredzisz, nie badz taka lakomczuszka, zyj kultura popowa,
                                • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:42
                                  pozyje...ale po kolacji,teraz ona u mnie zdecydowanie prioretytowa..znowu
                                  bredze...zaraz mnie stad wyrzuca bo tylko do 20 tu rabotają,zjem cos...i
                                  pomysle o kulturze,niekoniecznie masowej
                                  • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:43
                                    milych kulturalnych pomyslow Ci zycze,
                                    • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:48
                                      a jutro spaaaaanko doooo....to mało kulturalny i ambitny pomysł,ale za to jak
                                      cieszy!nie idę do pracy!!!!!!!!
                                      • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:50
                                        to dzisiaj mozesz kulturalnie pohulac do pozna,
                                        • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:50
                                          kulturalna hulanka?to nie nudne czasem?
                                          • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:51
                                            zalezy z kim,
                                            • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:53
                                              aaaaha....
                                              • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:55
                                                juz cos lapiesz,
                                                • oona Re: witaj uneczka 27.12.01, 19:58
                                                  aaaaaaha...
                                                  • kitek1 Re: witaj uneczka 27.12.01, 20:00
                                                    im wiecej Ciebie, tym mniej, bardziej to czuje, niz wiem,
    • jezuita Re: EMANACJA 27.12.01, 17:21
      ten twoj kitek zadnej nie przepuscil na forum, jak ciebie nie bylo, grzech !
      • kitek1 Re: EMANACJA 27.12.01, 17:23
        pilnowalem, zeby porobstwa nie bylo, a ksiadz teraz na mnie nadaje,
        • jezuita Re: EMANACJA 27.12.01, 17:24
          no dobrze, z rozpedu i na ciebie nagadalem ..
          ale z tym dzieckiem prosze nie grzeszyc
          • kitek1 Re: EMANACJA 27.12.01, 17:28
            przeciez, ja to dziecku chce wytlumaczyc i dlatego je nawoluje, a jasminka mi
            sie wpieprza,
            • jezuita Re: EMANACJA 27.12.01, 17:29
              ale tylko teoretycznie, kup barbi i kena
              • oona Re: EMANACJA 27.12.01, 17:42
                ..... zostawic mezczyzne na kilka dni samego....
    • kitek1 Re: EMANACJA 27.12.01, 20:01
      pa, uneczko mila,
      • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 17:16
        pozdrawiam z nowym dniem
        • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 17:30
          witam w nowym dniu,
          • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 17:33
            nowy...toc on ma sie ku koncowi
            • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 17:35
              ale jak Ty przychodzisz, to tak jakby slonko wzeszlo,
              • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 17:40
                mnie tez jakby dzionek dopiero sie zaczyna,ale nie wiem czy to efekt spotkania
                z Tobą czy wejścia do netu,od którego jakbym lekko była juz uzalezniona.Mam
                nadzieje,ze to to pierwsze....
                • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 17:41
                  moze ode mnie tez sie troszeczke uzaleznilas, to mile,
                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 17:46
                    na razie miłe,bo zazwyczaj miłe są złego poczatki...ale z uzaleznieniem jest
                    tak,ze ono sie rozwija i wciaz chce sie wiecej i wiecej tego co jest jego
                    przedmiotem....
                    • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 17:48
                      ja wychodze z zalozenia, ze od czegos trzeba byc uzaleznionym, a najlepiej od
                      czegos takiego co najmniej krzywdy robi,
                      • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 17:50
                        mówisz,ze nie krzywdzisz,w przeciwienstwie do netu...
                        • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 17:51
                          necik tez nie szkodliwy, czasem drogo kosztuje tylko,
                          • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 17:54
                            hihi...wiem,wczoraj płaciłam nie bede sie chwalic ile
                            • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 17:55
                              a ja bezplatny,
                              • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:01
                                jak sie reklamuje...wszystko teraz niby bezpłatne,promocje noworoczne przeciez!
                                • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:03
                                  bylem, widzialem, przegralem,
                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:07
                                    a ja mam teraz baaardzo powazną muzykę w kafejce,wiec ja tez sie zaraz zrobie
                                    b. powazna.Nawet dzieci przestały przeklinac,ucichły...muzyka łagodzi
                                    obyczaje,a jednak!
                                    • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:09
                                      a ja sobie klasyki w jazzowej interpretacji slucham, co dzisiaj do Rzepki
                                      dorzucili,
                                      • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:13
                                        a ja dzisiaj na wyborczej lecę,a tam nic,jak nigdy.Gazeto!!!!....
                                        • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:16
                                          ja lubie gazetke, ale mnie dzisiaj na rzepke natchnelo z powodu dzialu
                                          gospodarczego i nie zaluje, muzyczka super,
                                          • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:20
                                            u mnie tez byłoby całkiem miło,gdyby nie ryczała tak głosno,ze wlasnych mysli
                                            nie słyszę.Tym samym nie odpowiadam za to,co ja tu dzis wypisuję.Tu a zwłaszcza
                                            tam
                                            • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:22
                                              tam zwlaszcza, coraz cieplej sie robi,
                                              • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:25
                                                a jak juz sie zrobi całkiem goraco to jak zwykle bede musiała zmykać...jak
                                                wczoraj i wczesniej....
                                                • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:26
                                                  ale znowu kiedys odnikniesz,
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:30
                                                    odniknę i znów będzie sie robiło miedzy nami ciepło,ciepło,...i tu zniknę.Moze
                                                    by tak kiedys gorąco zacząć...
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:31
                                                    ale moze lepiej nie tutaj, nie wiadomo, jakie wentylatorki tu maja,
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:33
                                                    aha,siądzie komputerek kafejkowy z nadmiaru wrażeń i będę musiała zapłacić
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:45
                                                    albo z gasnica do kafejki przychodzic,
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:49
                                                    lepiej z buteleczką barrrrdzo zimnej wody...dla ochłody...siebie..Ty tez postaw
                                                    koło siebie coś zimnego,tak zeby było w zasiegu reki
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:50
                                                    szklanka zimnej wody zamiast, jak Boy pisal?
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 18:54
                                                    moze aż tak radykalna jak Boy to bym nie była...
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 18:56
                                                    na szczescie troche czasu, od tego czasu uplynelo,
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 19:01
                                                    oj tak...i ludzkość zaczęła chyba przesadzać w drugą stronę...
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 19:03
                                                    czuje, ze chlodzenie wlaczylas,
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 19:05
                                                    nieee,włączył mi się program pod nazwą romantyczka
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 19:10
                                                    co to za program :)))),
                                                  • oona Re: EMANACJA 28.12.01, 19:26
                                                    a,taki tam,staroświecki i staromodny
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 20:33
                                                    wyczailem ten Twoj programik, tylko nie chcialem Twojego wpisu na koncu, na noc
                                                    zostawiac,
                                                  • kocur1 Re: EMANACJA 28.12.01, 20:42
                                                    Ty Kitek czy tez motyl, zajmij sie chwile jednym Kwiatkiem
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 20:43
                                                    uneczka poszla spac,
                                                  • kocur1 Re: EMANACJA 28.12.01, 20:46
                                                    ty, to kocury buszuja po nocach a nie male kitki
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 20:48
                                                    ucze sie buszowania od starego kocura,
                                                  • kocur1 Re: EMANACJA 28.12.01, 20:58
                                                    ja tam, jak moja myszka nie mogla wczoraj zasnąć to szybciutko uciekłem do niej
                                                    z forum
                                                  • kitek1 Re: EMANACJA 28.12.01, 21:01
                                                    ja romantyk jestem, narazie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka