linda2 13.02.08, 23:13 Mam 33 lata, mieszkanie, dobrą pracę ale faceta sensownego ciążko jest znaleźć. Czy kobieta elegancka, zadbana, wiedząca zcego chce od zycia jest na to skazana? Faceci nie lubią tego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziutek2005 Re: szukam faceta 14.02.08, 07:33 To najlepszy wiek dla kobiety, która wówczas wpełni rozkwita i emanuja kobiecością . Ale to tylko potrafią docenić koneserzy.... Widocznie do tej pory nie trafiłas na takich. Co prawda jest ich mniej niż zwykłych facetów, którzy po prostu się Ciebie boją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam faceta 14.02.08, 08:55 linda2 napisała: > Mam 33 lata, mieszkanie, dobrą pracę ale faceta sensownego ciążko > jest znaleźć. Czy kobieta elegancka, zadbana, wiedząca zcego chce od > zycia jest na to skazana? Faceci nie lubią tego.... spoko,mogę Ci robić dobre uczynki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka a ja szukam 14.02.08, 09:30 pani, która porządnie umyje mi okna, bo ja już nie mam siły. płacę uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.cki Re: szukam faceta 14.02.08, 11:42 Dobre pytanie (sam go sobie czasem zadaję - choć jestem facetem:)A czy faceci to lubią? To zbyt ogólne, ale z pewnością ci z pewnym bagażem doświadczeń i wiedzący, czego chcą - tak. Reszta, to już chyba kwestia szczęścia lub brak jego. Mnie przeszkadza również zbyt dużo pracy, może nieśmiałości, a może internetu (choć tego ostatniego nie jestem pewien). Pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: szukam faceta 14.02.08, 17:29 Płacisz diety i zwracasz koszty podrózy??? Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: szukam faceta 15.02.08, 01:08 linda2 napisała: > Mam 33 lata, mieszkanie, dobrą pracę ale faceta sensownego ciążko > jest znaleźć. Czy kobieta elegancka, zadbana, wiedząca zcego chce od > zycia jest na to skazana? Faceci nie lubią tego.... Lubia , lubia ale to co wyliczylas to tylko jako dodatki. Bycie leagancka i zadbana to nie zalety - to minimum i powinno byc normalne, wiedzaca czego chce? Roznie to moze wygladac - brzmi to jak wyzwanie. (my way or no way?) Aby zainteresowac faceta musisz mu dac to czego nie daja mu koledzy i praca - tzn urody (i to nie zxnaczy ze musi byc jak piekna modelka ale musi byc atrakcyjna), odrobiny kokieterii, wsparcia, cierpliwosci, wyrozumialosci i na pewno nie konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś