agent006 24.02.08, 22:09 kilka dni człowieka nie było a tu takie ciekawe rzeczy się dzieją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent006 Re: No proszę, 24.02.08, 22:12 Nie sądzę, sprawa wygląda na dosc prostą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: No proszę, 24.02.08, 22:16 Co w tym ciekawego agencie??? Takie sytuacje spod budki z piwem .To mam na codzień patrzac z okna naprzeciwko ktorego mam pab>Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: No proszę, 24.02.08, 22:23 proste sprawy równiez wymagaja uwagi:) Jeszcze jak towarzystwo szemrane to tym bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: No proszę, 24.02.08, 22:28 Ależ jak najbardziej ciekawe. To życie miły Kwiatostanie a ono nie zawsze różami usłane bywa. Ciekawi mnie poza tym, czy (jak mawia Schizoo) Maryś robi postępy i w jakim kierunku one zmierzają. Ciągle łudzę się nadzieją, że wreszcie dokopie się do (chocby śladowych) pokładów rozsądku. Nie mówię, że wierzę. Mówię,że mam nadzieję. Pod pubem masz bandę pijaczków a tu niezrównoważonego psychicznie osobnika. Nie lubisz opowieści o osobach cierpiących na zaburzenia psychiczne? Ja bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: No proszę, 24.02.08, 22:34 Ja nie wiem kto cierpi na zaburzenia psychiczne ale jak tak sobie popatrze przez okno i poslucham 'tekstow' pan bedacych na rauszu i panow w tym samym stanie to zastanawiam sie skad jak to znam?? Z 'towarzskiego'forum rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: No proszę, 24.02.08, 22:43 Nie otwieraj okna, poczytaj FT, pośmiej się (to bardzo poprawia samopoczucie), posłuchaj dobrej muzyki, przeczytaj dobry wiersz. Popatrz, wiosna wysyła pierwsze jaskółki (to nic, że pod postacią bocianów), znów będzie pięknie. Rzecz w tym, żeby umiec dostrzec to piękno. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: No proszę, 24.02.08, 22:49 Dostrzegam to piekno tyle ,ze Ci ludzie przeszkadzaja tym spiewajacym ptaszkom:)Na forum zjawiam sie sporadycznie .Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Ale Komisję śledczą trzeba powołać. 24.02.08, 22:45 Vivienne na szefową. A członków sobie dookoptuje. Vivienne, ja tylko na protokolanta. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Ale Komisję śledczą trzeba powołać. 24.02.08, 22:50 Macie predyspozycje jak sadze Ja nie Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alex33_live Re: No proszę, 26.02.08, 00:51 To co najlepsze ominęlo nas;) Pozostała lektura;) Odpowiedz Link Zgłoś