kwiecienka1 26.02.08, 08:43 Sto lat! Sto lat! Niech zyje, zyje nam... to spiewalam ja, Kwiecienka a komu? Braineaterowi:))) Najlepszego! pozdrawiam i zycze milego dnia Kwiecienka Pamietajaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Sto lat! 26.02.08, 09:08 Dziękuję :) (Brejnitr zafstydzony i sklerotyczny) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Sto lat! 26.02.08, 09:25 braineater napisał: > (Brejnitr zafstydzony i sklerotyczny) Jeżeli ktoś ma sklerozę, to bardziej ja - i z racji wieku, i faktu, że - o ile mnie pamięć itd. - to urodziny miałeś wczoraj :-) W każdym razie wszystkiego i tego czegoś, czego sobie naprawdę życzycz! B Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Sto lat! 26.02.08, 11:14 heh, ja zyje jeden dzien do tylu... nawet sie nie zorientowalam... no, ale zyczenia jak zawsze szczere :) wznosze toast kawusia - Twoje zdrowie! Kwiecienka Zaklopotana Odpowiedz Link Zgłoś
daria13 Re: Sto lat! 26.02.08, 15:55 Niech nam rośnie w siłę i żyje dostatniej!!!! Niech żyje nam!!! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Sto lat! 26.02.08, 18:35 ja juz wczoraj zyczylem, bo dalem sie oszukac na fejsbuku :P p.s. Kwecie, czy ja moglem dostac od Ciebie niezobowiazujacego smsa ze 2 tyg. temu? Bo od ponad miesiaca dzialam w trybie beznumerowym, czyt. baza danych przepadla. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 off topic, do K. 26.02.08, 19:28 tak, to bylo ode mnie... ale odezwe sie jeszcze raz coby moj numer w jakiejs otchlani nie zniknal... Odpowiedz Link Zgłoś
paolo630 Ryba o wyjątkowo dużym mózgu 26.02.08, 20:52 Nie bez powodu drżą wsze Jonasze przeznaczeń swoich uniknąć chcący Pod rybnym znakiem mózgi na paszę Braineater miele - fosfoświecący lecz blask dziś jego nieco przygasa w rozbłyskach, w feerii fajerwerkowej gdy Trupa (żywa) Słownie Akrobatyczna czci urodziny Brain - leater'owe! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Grazzias 26.02.08, 21:49 todos za życzenia i poematy W siłe rosnąc nie będę, plan na razie jest taki, żeby obrosnąć tłuszczem i zrosnąc się z fotelem :) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
nienietoperz Re: Sto lat! 26.02.08, 23:45 Przynajmniej 120 niech żyje. Dodając 40 z uwagi na planowany postęp medycyny i odejmując 20 z uwagi na niehigieniczny tryb życia. Z obietnicą wychylenia jakiegoś kieliszka rocznicowego, NN Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Sto lat! 27.02.08, 08:06 na niehigieniczny tryb zycia jest obecnie chirurgia kosmetyczna wiec w tym przypadku dorzucamy jeszcze 50 i....Niech zyje Brajnu nam! 150- 200 lat niech zyje nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Sto lat! 27.02.08, 14:03 Ooo, najlepszego, najlepszego! Chybkiego pióra, ciętego języka, niech Was Towarzyszu opatrzność od raka płuc chroni i w łożu, przy stole i w portfelu błogosławi! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Sto lat! 27.02.08, 14:21 Rak płuc to jest wymysł hamerykańckich korporacji medycznych, jakoś przed odkryciem Hameryki nie występował... :) Dzięki za życzenia :) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Sto lat! 01.03.08, 17:22 Szczere i niech się szczerze szczerzą życzenia wszelkiego dobrego. A szkodzi nie palenie, ale oddychanie. Czyli Nic Na To Nie Zrobimy, Bo Oddychać Musimy :D Odpowiedz Link Zgłoś