jasmina_tdi 30.12.01, 13:26 ....i postanawiam sie go trzymać! Podobno jak sie powie głośno, to motywacja sie zwieksza...udowodnione naukowo...hehehehehe.... tylko kurcze czy mi na 365 dni wystarczy (motywacji, nie planu) :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: PLAN MAM DIABELSKI..... 30.12.01, 13:46 zastanow sie , czy tylu narzeczonych starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PLAN MAM DIABELSKI..... 30.12.01, 13:47 tego kwiata to poł swiata!!!!! mario2 napisał(a): > zastanow sie , czy tylu narzeczonych starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a nie jest na gwarancji? 30.12.01, 13:58 gwarancja skończyła mi sie 9 lat temu :-))))) bachuu napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: to moze rekojmia ? 30.12.01, 14:00 daj spokój - kto by mi dał! nawet rodzice mnie z dowodów powykreslali! bachuu napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: to moze rekojmia ? 30.12.01, 14:03 no wiesz opinia to opinia, ja w ostatni dzien w pracy to jakies pisemka moge przypieczetowac roznorakimi pieczatkami i co ? opinia twoja bedzie jak nowa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wystawiaj wiec...!!!! 30.12.01, 14:06 a duzo masz tych pieczątek???? im wiecej tym wieksza szansa, ze ktos uwierzy, ze ja NAPRAWDE JESTEM ANIOŁEM...!!!!!! :-)))) wyyyyystawiaj...!!!!!! bachuu napisał(a): > no wiesz opinia to opinia, > ja w ostatni dzien w pracy to jakies pisemka moge przypieczetowac roznorakimi > pieczatkami i co ? > opinia twoja bedzie jak nowa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: wystawiaj wiec...!!!! 30.12.01, 14:08 no dobra , ale ty jestes aniol latajcy ? czy tylko chcesz opinie o sobie podkrecic ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wystawiaj wiec...!!!! 30.12.01, 14:18 ja jestem anioł taki ze skrzydełkami z puchu (12 poduszek na to poszło :-))) no i anielska opinia do tych skrzydeł by sie przydała..... no to jak????? :-)) bachuu napisał(a): > no dobra , ale ty jestes aniol latajcy ? > czy tylko chcesz opinie o sobie podkrecic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: wystawiaj wiec...!!!! IP: *.lot.pl 30.12.01, 14:26 ok pisze jakies dane czy co podeslil emalja to zalaczniki namaluje :-))) coby piknie bylo pozdro m Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wystawiaj wiec...!!!! 30.12.01, 14:33 piknie bedzie :-))))) jo zem aniołek cekoladowy :-)))) Gość portalu: bachuu napisał(a): > ok pisze > jakies dane czy co podeslil emalja > to zalaczniki namaluje :-))) coby piknie bylo > pozdro m Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a nie jest na gwarancji? 30.12.01, 14:34 smarowanie juz nie dziala! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a nie jest na gwarancji? 30.12.01, 14:40 spróbuj najpierw rozmrozić a potem posmarować:-)))) mario2 napisał(a): > smarowanie juz nie dziala! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś