schizo69 27.08.03, 14:48 partnera lub partnerki do rozmów chociaż odrobinę zbliżonych poziomem intelektualnym do mojego,ale tu raczej takich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikebana Re: Szukam 27.08.03, 14:51 schizo69 napisał: > partnera lub partnerki do rozmów chociaż odrobinę zbliżonych poziomem > intelektualnym do mojego,ale tu raczej takich nie ma? a jakie masz wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 15:35 ikebana napisała: > schizo69 napisał: > > > partnera lub partnerki do rozmów chociaż odrobinę zbliżonych poziomem > > intelektualnym do mojego,ale tu raczej takich nie ma? > a jakie masz wymagania? > jedynym wymogiem jest uwielbienie dla SZYDERY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Szukam IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.03, 14:53 czy trzeba byc wariatem Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szukam 27.08.03, 15:11 pojdz na ryby i pogadaj z leszczami... robaki tez zdaja sie byc na Twoim poziome, pedraku. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 15:37 grooszek napisał: > pojdz na ryby i pogadaj z leszczami... robaki tez zdaja sie byc na Twoim > poziome, pedraku. > ryby i dzieci głosu nie mają- więc poproszę o jeszcze jedną radę Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szukam 27.08.03, 15:38 schizo69 napisał: > grooszek napisał: > > > pojdz na ryby i pogadaj z leszczami... robaki tez zdaja sie byc na Twoim > > poziome, pedraku. > > > > ryby i dzieci głosu nie mają- więc poproszę o jeszcze jedną radę glosu nie masz i o kogos do rozmowy prosisz? pajac do kwadratu wiec jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 15:41 grooszek napisał: - > > > glosu nie masz i o kogos do rozmowy prosisz? pajac do kwadratu wiec jestes... > wszystko Ci się pomyliło debil do kwadratu jestem...kto z kim przestaje takim zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szukam 27.08.03, 15:52 schizo69 napisał: > grooszek napisał: > - > > > > > glosu nie masz i o kogos do rozmowy prosisz? pajac do kwadratu wiec jestes > ... > > > > wszystko Ci się pomyliło debil do kwadratu jestem...kto z kim przestaje takim > zostaje ok. dzieki za ostrzezenie. wracam do ignorowania cie, by sie zakutym lbem jak niejakie "schizo" nie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 15:58 > > ok. dzieki za ostrzezenie. wracam do ignorowania cie, by sie zakutym lbem jak > niejakie "schizo" nie stac... > głupoty nie można ignorować,trzeba z nią walczyć - ale Ty chyba nie masz jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Szukam 28.08.03, 14:39 schizo69 napisał: > > > > ok. dzieki za ostrzezenie. wracam do ignorowania cie, by sie zakutym lbem > jak > > niejakie "schizo" nie stac... > > > > > głupoty nie można ignorować,trzeba z nią walczyć - ale Ty chyba nie masz jaj? to bylo piekne:))) p.s. szkoda, ze taki talent jak twoj marnuje sie na FT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 15:14 jak sie podszkolisz to może znajdziesz:o) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 15:34 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > jak sie podszkolisz to może znajdziesz:o) a gdybyś mogła sprecyzować jak miałbym się podszkolić,bo brak mi koncepcji oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 15:40 schizo69 napisał: > a gdybyś mogła sprecyzować jak miałbym się podszkolić,bo brak mi koncepcji > oczywiście odpowiedzi na takie pytania znajdziesz w najblizszej Poradni Zdrowia Psychicznego:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 15:47 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > schizo69 napisał: > > > a gdybyś mogła sprecyzować jak miałbym się podszkolić,bo brak mi koncepcji > > > oczywiście > > odpowiedzi na takie pytania znajdziesz w najblizszej Poradni Zdrowia > Psychicznego:o)) a co sprzątasz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 16:46 schizo69 napisał: > a co sprzątasz tam? ale mi dowaliłeś:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 17:52 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > schizo69 napisał: > > > > a co sprzątasz tam? > > ale mi dowaliłeś:o)))) nie, raczej Cię dowartościowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:20 schizo69 napisał: > nie, raczej Cię dowartościowałem ja nie mogę, teraz to juz porządnie mi dowaliłes, chyba siem załamię:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 21:53 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > schizo69 napisał: > > > nie, raczej Cię dowartościowałem > > ja nie mogę, teraz to juz porządnie mi dowaliłes, chyba siem załamię:o)))) żartowałem - ogłaszam amnestię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:54 wiedziałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 22:08 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > wiedziałam :)) no to jestem pierwszy raz zaskoczony[na ft]!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 22:09 wierz mi, ze nie ostatni:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 22:14 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > wierz mi, ze nie ostatni:) większość jest już śmiertelnie obrażona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: Szukam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 15:42 To jak o 17.45? Gość portalu: panna marianna napisał(a): > jak sie podszkolisz to może znajdziesz:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 16:45 Gość portalu: goguś napisał(a): > To jak o 17.45? to tak jak siem umawialiśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Szukam IP: 217.7.150.* 27.08.03, 16:50 To niewiele czasu wam zostalo :o) Bawcie sie dzieci dobrze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 16:57 a co, z menżem nie mogę sobie pogadac on line? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Szukam IP: 217.7.150.* 27.08.03, 17:05 a pogadaj sobie nawet w realu. Tak a propos; - czy rozmawia pani z mezem w czasie stosunku? - jak akurat zadzwoni :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:18 w realu rozmawia mi sie z nim gorzej, może lata juz nie te... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Szukam IP: 217.7.150.* 27.08.03, 21:51 rozumiem. dlatego przechodzisz na system komunikacji awerbalnej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:55 tylko tyle ile trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Szukam IP: 217.7.150.* 27.08.03, 21:59 czyli cos na zasadzie: znajdujesz wieczorem karteczke: kochanie obudz mnie o 6 a on rano znajduje karteczke: wstawaj stary juz 6! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Szukam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 22:01 do tego etapu jeszcze nie doszłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Szukam IP: *.arcor-ip.net 27.08.03, 22:23 Tak naprawdę to chuj wie o co tu chodzi,ale tak myślę że schizo ma szanse zostać poważnym psychopatą.No.To szanujcie człowieka za usiłowanie spełnienia swoich marzeń.A wy nie,wy tylko bezlitośnie go krytykujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 22:27 Gość portalu: leziox napisał(a): > Tak naprawdę to chuj wie o co tu chodzi,ale tak myślę że schizo ma szanse > zostać poważnym psychopatą.No.To szanujcie człowieka za usiłowanie spełnienia > swoich marzeń.A wy nie,wy tylko bezlitośnie go krytykujecie. każdy się boi psycholi-bo gdzieś tam w szpiku kości też jest psycholem,ale oficjalnie to ą ę przez bibułkę Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 27.08.03, 22:37 ja go nie krytykuje, ale wczoraj mówił, że jestem z milicji:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 22:44 panna_marianna napisał: > ja go nie krytykuje, ale wczoraj mówił, że jestem z milicji:) bo byłaś przebiegła jak kpt. Żbik Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 22:47 panna_marianna napisał: > kpt. Żbik to moje drugie imię:)) to skąd uraza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Szukam IP: *.arcor-ip.net 27.08.03, 22:51 A to ty nie jezdeś z milicji panno Marianno? O,sorry,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 27.08.03, 22:52 nie, z milicji nie:) nie słuchaj pokątnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 22:54 panna_marianna napisał: > do kogo? do misia GoGo Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 27.08.03, 22:57 schizo69 napisał: > panna_marianna napisał: > > > do kogo? > > do misia GoGo a Ty masz pozdrowienia od Gienia z więzienia Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 23:10 panna_marianna napisał: > schizo69 napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > > > do kogo? > > > > do misia GoGo > > > a Ty masz pozdrowienia od Gienia z więzienia\ Gieniu już wyszedł;teraz siedzi ze mną w Gnieźnie Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 27.08.03, 23:15 panna_marianna napisał: > dobrze, ze nie w Rawiczu czubków nie biorą Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 28.08.03, 17:37 dowiedz się, czy przepisów nie zmienili, bo może niepotrzebnie sie łudzisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 28.08.03, 19:31 panna_marianna napisał: > dowiedz się, czy przepisów nie zmienili, bo może niepotrzebnie sie łudzisz:)) panuje nad sytuacją Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 28.08.03, 23:16 panna_marianna napisał: > zaczynasz mi sie podobać:) ogłaszam,że panna marianna zwariowała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 28.08.03, 23:25 panna_marianna napisał: > co Ty, na żartach sie nie znasz?:) ogłaszam,że nic nie ogłaszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 28.08.03, 23:32 panna_marianna napisał: > zmienny jestes jak prawdziwy schizo:) mam na to papiery - żółte Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 28.08.03, 23:41 panna_marianna napisał: > prawdziwe czy fałszywki? hans kloss wszystkich szpiegów to jest boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Szukam IP: *.arcor-ip.net 29.08.03, 00:21 Nie oczekuj że schizo to prawdziwy czubek,w polskich psychiatrykach nie ma komputerów. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 29.08.03, 10:25 Gość portalu: leziox napisał(a): > Nie oczekuj że schizo to prawdziwy czubek,w polskich psychiatrykach nie ma > komputerów. oddziałowa powiedziała,że za dobre sprawowanie będzie dopuszczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Szukam IP: *.*.*.* 29.08.03, 14:00 schizo69 napisał: > Gość portalu: leziox napisał(a): > > > Nie oczekuj że schizo to prawdziwy czubek,w polskich psychiatrykach nie ma > > > komputerów. > > oddziałowa powiedziała,że za dobre sprawowanie będzie dopuszczać do kogo, będą dopuszczać ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 29.08.03, 14:27 Gość portalu: albert napisał(a): > schizo69 napisał: > > > Gość portalu: leziox napisał(a): > > > > > Nie oczekuj że schizo to prawdziwy czubek,w polskich psychiatrykach n > ie ma > > > > > komputerów. > > > > oddziałowa powiedziała,że za dobre sprawowanie będzie dopuszczać > > > > > > > do kogo, będą dopuszczać ?????????? no jak to do kogo?pół świata tego kwiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 29.08.03, 17:25 Gość portalu: leziox napisał(a): > Nie oczekuj że schizo to prawdziwy czubek,w polskich psychiatrykach nie ma > komputerów. schizo pisał, ze dużo się zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 29.08.03, 18:10 panna_marianna napisał: > Gość portalu: leziox napisał(a): > > > Nie oczekuj że schizo to prawdziwy czubek,w polskich psychiatrykach nie ma > > > komputerów. > > > schizo pisał, ze dużo się zmieniło za jego czasów tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 29.08.03, 17:25 schizo69 napisał: > hans kloss wszystkich szpiegów to jest boss źle, nie ta odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 29.08.03, 18:12 panna_marianna napisał: > schizo69 napisał: > > > hans kloss wszystkich szpiegów to jest boss > > źle, nie ta odpowiedź nie oczekuj po mnie cudów,ja jestem matoł bity w ciemię Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Szukam 29.08.03, 21:53 schizo69 napisał: > nie oczekuj po mnie cudów,ja jestem matoł bity w ciemię chciałam sprawdzić wydolność synaps i błyskajacych na nich iskier Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Szukam 29.08.03, 22:28 panna_marianna napisał: > schizo69 napisał: > > > nie oczekuj po mnie cudów,ja jestem matoł bity w ciemię > > > chciałam sprawdzić wydolność synaps i błyskajacych na nich iskier wskaźniki nawet nie drgnęły Odpowiedz Link Zgłoś