Dodaj do ulubionych

w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :)))

31.12.01, 11:35
Bachu bedzie specjalnie dla nas !!!!!!!!!! wiec obecnosc obowiazkowa !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: onlyanka Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 11:40
      NIE!!!!!!!!!
      to my bedziemy specjalnie dla bachuuuuuuuu!!!!!!!!!!
      • mario2 Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 11:53
        owszem bedziemy dla niego i .... dla Wscieklych Psow :o)))
        • Gość: onlyanka Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 11:55
          wscieklych co???
          • mario2 Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 12:00
            Wsciekle Psy to to Aniu, po czym Ci ostatnio przytomnosc odebralo :o)))
            • onlyania Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 12:05
              a Wscieklego Kocura nie bedzie?????
              • yess Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 12:12
                no to jak beda wsciekle psy i wsiekle kocury to tzr5a sie ptzygotwac odpowiednio
                • bachuu Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 12:14
                  jestem na etapie szczepien ochronnycj przed wyjazdem na wakacje hm.. to moze
                  tez na wscieklizne ? :-))))
                  uszanowanie
                  • yess Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 12:15
                    ja tam nie gryze :)
                    • mario2 Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy :))) 31.12.01, 12:18
                      ale sie zgryzliwie usmiechasz :o)))
                      • mathildae Re: w VIKINGu 4 stycznia sie spotykamy -yess 31.12.01, 12:20
                        kochana, to moze sie spotkamy.....
                        ps.pognalas kociarstwo? (troche mnie nie bylo....)
                        • yess Re: matyldzia 31.12.01, 12:22
                          no ja mysle ze sie spotkamy :)) koty gdzies polazy i nikt nie wie gdzie sa :))
                      • yess Re: mario 31.12.01, 12:21
                        cholera myslalm ze usmiecham sie nie zgryzliwie :)))
                        • mario2 Re: mario 31.12.01, 12:27
                          ale ten usmiech jest uwodzicielski :o))
                          • yess Re: mario 31.12.01, 12:28
                            ale ktory ktory? :)))) hihihihi
                            • mario2 Re: mario 31.12.01, 12:33
                              ten w ktorym pokazujesz swoj jedyny zab :o)))
                              • yess Re: mario 31.12.01, 12:34
                                mario a fe !!! miales tego nie mowic na forum. i co ja teraz zrobie ? buuuuuuuuu
                                • mario2 Re: mario 31.12.01, 12:34
                                  wizyta u stomatologa?
                                  • yess Re: mario 31.12.01, 12:35
                                    ja sie boje stomatologa !!!!!!!!!!!
                                • mathildae Re: yess 31.12.01, 12:35
                                  naostrz obie ten jedyny zabek na mario! ;-)))
                                  • yess Re: matyldzia 31.12.01, 12:36
                                    maro juz jest zajety czy wyjety przez maryjke :) musimy kochana polowac na
                                    innych. ale kto mnie zechce z jednym zebem?????????
                                    • mathildae Re: yess 31.12.01, 12:40
                                      mialas sobie naostrzyc, nie zeby wyjac prezesa! on (czyli prezes, nie zab, choc
                                      kto wie...) slusznych rozmiarow jest, mozesz go troche uszczknac;-))
                                      • yess Re: yess 31.12.01, 12:47
                                        eeeeeee tam ja wole calosc niz jakies tam skrawki :)
                                    • mario2 Re: matyldzia 31.12.01, 12:41
                                      ponoc sex oralny z bezzebna to jest to!
                                      • mathildae Re: yess 31.12.01, 12:45
                                        ja Cie bardzo, bardzo prosze, Ty sobie nie daj wyrwac tego ostatniego zeba!
                                        • mario2 Re: yess 31.12.01, 12:47
                                          ja mam wszystkie, ale wczoraj Yesske poznalem :o)))
                                          • yess Re: mario 31.12.01, 12:47
                                            nastepnym razem nie zapomne swoich zebow :)
                                          • onlyania Re: yess 31.12.01, 12:49
                                            dla mario - seks oralny z jednym zebem, za to naostrzonym, to z pewnoscia cos
                                            dla cie........
                                            • yess Re: onlyania 31.12.01, 12:50
                                              onlyania napisał(a):

> dla mario - seks oralny z jednym zebem, za to naostrzonym, to z pewnoscia cos
                                              > dla cie........

no chwila czy tu chodzi o moj zab?
                                        • yess Re: matyldzia 31.12.01, 12:52
                                          bede walczyc jak lew
                                          • mario2 Re: matyldzia 31.12.01, 12:55
                                            Yesska- nie przejmuj sie. Ponoc bezzebny sex oralny w wydaniu kobiety jest
                                            rewelacja!
                                            • yess Re: mario 31.12.01, 12:56
                                              no wiesz...o takich rzeczach publicznie !!!
                                              • mario2 Re: mario 31.12.01, 12:59
                                                a wczoraj sie nie wstydzilas ze mna pokazywac???
                                              • Gość: bachuu Re: IP: *.lot.pl 31.12.01, 13:01
                                                zaczynam powoli sie hm.. zastanawiac nad tym 4 ekh..
                                                naostrzone zeby, kobiety walczace jak lwy.. hm..
                                                zapowiada sie la ventura pelna (albo bezzebna) geba
                                                • mario2 Re: 31.12.01, 13:02
                                                  Bachuu- nam w to graj!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)))
                                                  • Gość: bachuu Re: IP: *.lot.pl 31.12.01, 13:04
                                                    ok ja teraz chwila przerwy bo po raz ostatni ide obsztorcowywac kolege jednego
                                                    ha to se teraz pouzywam :-)))) w piety mu pojdzie
                                                  • mario2 Re: 31.12.01, 13:14
                                                    szefa , nie kolege zjebaj!
                                                  • ja_nek Re: 31.12.01, 14:32
                                                    Mario, jakąś forumowiczkę mógłbyś mi ostawić, a Ty tak ze wszystkimi.

Pozdrawiam
                                                    Janek
                                                  • mario2 Re: 31.12.01, 14:39
                                                    janeczku! Przeciez wqiesz gdzie serce moje czyli Coor tuum!
                                                  • ja_nek Re: 31.12.01, 14:49
                                                    Co to za nowa łacina? Kurczę, nie zrozumiałem.

Pozdrawiam
                                                  • mathildae Re: 02.01.02, 09:07
                                                    no jak z tym 04.01? aktualne? i o ktorej?
                                                    ps. dobrze chociaz, ze wiem gdzie;-)))
                                                  • kropka! Re: 02.01.02, 09:26
                                                    czy w końcu się spotykamy w ten piątek czy nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka