Gość: Weronika IP: *.telia.com 01.01.02, 01:25 Chcialabym zapoznac sie z panem Nowym Roczkiem, oby nam szczesliwie bylo w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xpOver Re: POZNAM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 01:28 tylko nie idź z nim pierwszego dnia do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 02:36 Jestem nowyroczek , dam sie poznac przez 365 dni i nocy. Bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: POZNAM IP: *.telia.com 01.01.02, 15:53 A co po tych 365 dniach i goracych nocach? Odejdziesz, zostawisz mnie sama i znow bede musiala szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 01.01.02, 15:57 Znajac dzialalnosc przedmowcy- pomylilo mu sie 365 dni z 365 min, ktore to zazwyczaj sa wymiernikiem trwalosci uczucia Szanownego Przedmowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 16:15 Po 365 dniach Szeherezady opowiem Ci nastepny Basniowy Rok i nastepny i nastepny , i juz nie bedziesz musiala nic szukac . Witam w pierwszym dniu Nowej Basni , usiadz wygodnie w ksiezycowym fotelu . Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 16:20 mario2 napisał(a): > Znajac dzialalnosc przedmowcy- pomylilo mu sie 365 dni z 365 min, ktore to > zazwyczaj sa wymiernikiem trwalosci uczucia Szanownego Przedmowcy! 365 min. z 365km/h , teraz zamien trwalosc na predkosc , by otrzymac jakosc ! (jakis obraz) Nas podnieca predkosc , PREDKOSC!!! Szanowny Kolego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 01.01.02, 16:57 Predkosc czego? Zawsze wydawalo mi sie, ze to czulosc i wytrwalosc sa wazne! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: POZNAM 01.01.02, 17:04 Mario, nie poznaję Ciebie: czułość i wytrwałość! Zgadza się z tym wyliczeniem. ja dołożyłbym jeszcze umiejętność dawania ciepła i wspierania się nawzajem. Pozdrawiam noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 17:12 ja_nek napisał(a): > Mario, nie poznaję Ciebie: czułość i wytrwałość! Zgadza się z tym wyliczeniem. > ja > dołożyłbym jeszcze umiejętność dawania ciepła i wspierania się nawzajem. > > Pozdrawiam noworocznie Witam w Nowym Roku ! Szkoda tych slow , gdy nogi niektorych uginaja sie pod wlasnym ciezarem . Wierze w Nowym Roku , ze ... > > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 01.01.02, 17:35 Janku pozdrawiam w Nowym Roku! Reszty ze zrozumialych wzgledow nie skomentuje :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 17:06 Zaczynam wierzyc , ze znasz sie na " mechanice " dobrego wozu . Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 01.01.02, 17:34 Raczej na anatomii i specyficznych potrzebach kobiet. Roddzi sie wprawdzie dylemat co lepsze - luxusowy woz, czy szybka kobieta. A moze odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 18:02 Szczerze ? To raczej... , postanowilem sobie w Nowym Roku nie psuc Ci dobrego humoru , ktorego Tobie i innym Internautom serdecznie zycze . Nie znam sie tak dobrze jak Ty w tej delikatnej materii , byc moze dlatego , ze to co piszesz i "odwrotnie" , to nie moj dylemat . Przetestuj "mechanike" wlasnego dwusladowca , moze w wymarzonym wozie bedzie jej lepiej "prowadzic" . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 01.01.02, 18:59 Problem z mechanika pojazdu polega na tym, ze sluzbowy jest dogladany przez specjalistow z pracy, prywatny zostal juz przezemnie kilkakrotnie rozlozony i zlozony. Niestety wkrotce bede sie musial znow uczyc na innym modelu! Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: POZNAM 03.01.02, 13:10 mario2 napisał(a): > Znajac dzialalnosc przedmowcy- pomylilo mu sie 365 dni z 365 min, ktore to > zazwyczaj sa wymiernikiem trwalosci uczucia Szanownego Przedmowcy! A może to ty szanowny mówco się pomyliłeś o 365 sekund. Podoba mi się sposób w jakim się odnosisz do osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: POZNAM IP: 198.155.189.* 01.01.02, 18:39 ładne kwiatki... ledwo się zaczął nowy rok a oni od poczatku sprowadzają kobietu do poziomu... trochę finezji panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POZNAM 01.01.02, 18:42 Gość portalu: Lala napisał(a): > ładne kwiatki... ledwo się zaczął nowy rok a oni od poczatku sprowadzają kobiet > u do poziomu... trochę > finezji panowie! ach FINEZJA ... gdzie ta wyspa pelna Finezyjczykow !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: POZNAM IP: 198.155.189.* 01.01.02, 18:46 wbrew pozorom nie tak całkiem daleko, choć istonie chyba nie tak łatwo ją znaleść... ale błąka się kilku mieszkańców od czasu do czasu po tej naszej planecie Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POZNAM 01.01.02, 18:51 Gość portalu: Lala napisał(a): > wbrew pozorom nie tak całkiem daleko, choć istonie chyba nie tak łatwo ją znale > ść... ale błąka się > kilku mieszkańców od czasu do czasu po tej naszej planecie .. czyli to zielone ludziki .. przybywaja i odlatuja jak ja w sobie ( finezje) straca ... .. wiem ze jest blisko .. czasami nawet tylko za ksiezycem sie przemieszcza i bywa ze jest ich bardzo duzo .. choc czesc to falszywki !!1 Enancjo PS: ale musisz przyznac ze post nie pcohodzi od Finezyjczyka .. prawdziwy by to chyba inaczej ujal .. choc ze wzgledu na 01 stycznia pewnikiem sie myle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: POZNAM IP: 198.155.189.* 01.01.02, 18:56 byłeś blisko, z tym księżycem to absolutna prawda, a jak sie zdenerwują to robią się zupełnie niebiescy a końcówki uszu im robią sie różowe jak landrynki. Całkiem czadowi faceci, a jak kobiety za nimi szaleją! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POZNAM 01.01.02, 18:57 Gość portalu: Lala napisał(a): > byłeś blisko, z tym księżycem to absolutna prawda, a jak sie zdenerwują to robi > ą się zupełnie > niebiescy a końcówki uszu im robią sie różowe jak landrynki. > Całkiem czadowi faceci, a jak kobiety za nimi szaleją! .. jam tylko ziemsko nieziemskie stworzenie .. ale co Ty im robisz ze sie tak mienia :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: POZNAM IP: 198.155.189.* 01.01.02, 18:59 hmmm, zaczynasz zadawać podchwytliwe pytania, ale co tam, całuję w ten różowiejący koniec uszka, chyba to lubią , bo od razu zaczynają mruczeć Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POZNAM 01.01.02, 19:05 Gość portalu: Lala napisał(a): > hmmm, zaczynasz zadawać podchwytliwe pytania, ale co tam, całuję w ten różowiej > ący koniec uszka, > chyba to lubią , bo od razu zaczynają mruczeć .. tyz bym splonal ... ale jakom zem ziemski stwor .. to moge lekko warczec :)) .. chyba lubia .... to nie powiedzieli Ci ... lub nie wyrazili tego inaczej ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lala_ Re: POZNAM 01.01.02, 19:09 mówić mówili... ale kto by ytam wierzył w to co mówia faceci ... lepiej jak mruczą, co do warczenia to nie jestem pewna czy to przejaw zadowolenia czy wprost przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POZNAM 01.01.02, 19:12 lala_ napisał(a): > mówić mówili... ale kto by ytam wierzył w to co mówia faceci ... lepiej jak mru > czą, co do warczenia to > nie jestem pewna czy to przejaw zadowolenia czy wprost przeciwnie .. tak jak mruczenie taki i warczenie ma swoje tonacje ... i finezja jest umiec to odczytac ... no ale po zielonych facetach rzeczywiscie niezbyt wiele mozna sie spodziewac :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: POZNAM IP: 198.155.189.* 01.01.02, 20:17 czyżbyś się finezyjnie czepiał zielonych facetów? a fe, nieładnie, naprawdę nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POZNAM 01.01.02, 20:34 Gość portalu: Lala napisał(a): > czyżbyś się finezyjnie czepiał zielonych facetów? a fe, nieładnie, naprawdę nie > ładnie .. jak ktos jest zielony i zabiera sie za finezje to mu wyjdzie buraczany tego akurat jestem pewien!!! .. pozdrawiam i znikam na dzis ... papa/ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 01.01.02, 18:48 Gość portalu: Lala napisał(a): > ładne kwiatki... ledwo się zaczął nowy rok a oni od poczatku sprowadzają kobiet > u do poziomu... trochę > finezji panowie! Zgubiona na "zakrecie smierci" na poziomie Finlandii . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: POZNAM 03.01.02, 13:01 Hej jestem tu poraz pierwszy i chciałabym z kims pogadać, jeżeli i ty chcesz to odezwij się do mnie od poniedziałku do piątku od gogziny 11-stej do 14- nastej.Sorry ale inaczej nie mogę.Pozdrawiam Gonia. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 03.01.02, 13:08 Witaj i uwazaj bys nie wsiakla. To forum jest jak bagno! Posiada zastraszajace wlasciwosci :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: POZNAM 03.01.02, 13:15 mario2 napisał(a): > Witaj i uwazaj bys nie wsiakla. To forum jest jak bagno! Posiada zastraszajace > wlasciwosci :o))) Również cię witam i bez obaw poradze sobie miło ,że się odezwałeś jakoś odrazu spodobały mi się twoje wypowiedzi i myślę ,że miło będzie nam się rozmawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 03.01.02, 13:29 Czy ja sie nie przeslyszalem??? Spodobaly Ci sie moje wypowiedzi? A moze nie czytalas wszystkich! :o))) Uwazaj, bo rozmawiajac ze mna narazasz sie na pietno na stale odcisniete na Twoim nicku i nielatwo bedzie Ci tutaj przezyc :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: POZNAM 03.01.02, 13:40 mario2 napisał(a): > Witaj i uwazaj bys nie wsiakla. To forum jest jak bagno! Posiada zastraszajace > wlasciwosci :o))) Dlaczego się nie odzywasz jeżeli zraziło cię do mnie to co napisałam to sorry ,ale pisze to co czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 03.01.02, 13:44 Forum dziala powoli, ale przeciez odpisuje :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: POZNAM 03.01.02, 13:54 mario2 napisał(a): > Forum dziala powoli, ale przeciez odpisuje :o))) Mam nadzieję,że ci przeszło i niechciała bym ,abyś robił coś z moim nikiem czy jak się to tam nazywa i przepraszam ciebie za to że ośmieliłam się tak napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: POZNAM 03.01.02, 14:00 goska.4poczta.gazeta.pl napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > Forum dziala powoli, ale przeciez odpisuje :o))) > Mam nadzieję,że ci przeszło i niechciała bym ,abyś robił coś z moim nikiem czy > jak się to tam nazywa i przepraszam ciebie za to że ośmieliłam się tak napisać. Musze już iść narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POZNAM 03.01.02, 14:00 Nie masz za co przepraszac :o))) Powiedz, co ja mam zrobic z Twoim nickiem??? Ty jestes jego wlascicielka i tylko od Ciebie zalezy, jak bedzie on tutaj traktowany! W kazdym razie ja zycze Ci powodzenia :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: A starykon może być ? 03.01.02, 13:10 Do pogadania od 11 do 14 z Gośką, starykon dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: A starykon może być ? 03.01.02, 13:18 starykon napisał(a): > Do pogadania od 11 do 14 z Gośką, starykon dobry? Możesz to uzasadnić Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: A starykon może być ? 03.01.02, 13:27 goska.4poczta.gazeta.pl napisał(a): > starykon napisał(a): > > > Do pogadania od 11 do 14 z Gośką, starykon dobry? > > Możesz to uzasadnić Oczywiście , mogę. Ale co ja mam uzasadniać? Że mam ochotę "pogadać" z Tobą od 11 do 14, czyli tak jak proponujesz? Czy coś jeszcze innego? Chcesz "gadamy", a nie chcesz to nie. I wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU starykon Odpowiedz Link Zgłoś
goska.4poczta.gazeta.pl Re: A starykon może być ? 03.01.02, 13:45 starykon napisał(a): > goska.4poczta.gazeta.pl napisał(a): > > > starykon napisał(a): > > > > > Do pogadania od 11 do 14 z Gośką, starykon dobry? > > > > Możesz to uzasadnić > > Oczywiście , mogę. > Ale co ja mam uzasadniać? > Że mam ochotę "pogadać" z Tobą od 11 do 14, czyli tak jak proponujesz? > Czy coś jeszcze innego? > Chcesz "gadamy", a nie chcesz to nie. > I wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU > starykon Dziękuje ci bardzo i również życzę ci wszystkiego najleprzego w NOWYM ROKU i niema nic innego Goska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: POZNAM IP: *.telia.com 04.01.02, 18:27 Smieszne , jak to czasami w zyciu bywa. Ja napisalam ogloszenie, ze poszukuje Nowego roczku jako z racji, ze musialam spedzic sama Sywestra! A tutaj na moja odezwe , jacys ludzie Mario, Goska ,Lala, zaczeli miedzy soba flirtowac i docinac sobie zupelnie zapominajac o mnie i moim pytaniu! Rozmowa wasza jest zupelnie od rzeczy i nieco przyglupia, nic nie ma wspolnego z moim postem. Nastepnym razem zwroccie uwage gdzie sie wtryniacie ze swoimi prywatnymi rozmowami od rzeczy, ktore nikogo nie interesuja! Jak przeczytacie uwaznie teraz wasze wstawki , to zrozumiecie o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: POZNAM 04.01.02, 19:01 tu sie nie czyta, tylko pisze, wiec nie przejmuj sie, ze nawet nikomu nie bedzie sie chcialo przeczytac, co kiedys napisal, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: POZNAM - Weronika IP: 10.0.4.* 04.01.02, 19:13 Gość portalu: Weronika napisał(a): > Smieszne , jak to czasami w zyciu bywa. Ja napisalam ogloszenie, ze poszukuje N > owego roczku jako > z racji, ze musialam spedzic sama Sywestra! > A tutaj na moja odezwe , jacys ludzie Mario, Goska ,Lala, zaczeli miedzy soba f > lirtowac i docinac sobie > zupelnie zapominajac o mnie i moim pytaniu! Miałaś trochę pecha, ale także nie zabiegałaś zbyt intensywnie o to, aby rozmawiano z Tobą właśnie. A wtedy konsekwencje są takie właśnie, jak napisałaś w cytowanym fragmencie. Możesz to potraktować jako pierwsze, noworoczne doświadczenie na tym forum... Nie zrażaj się i poszukaj kolejnych - możliwe są także milsze wrażenia. Życzę Ci ich jak najwięcej! Z noworocznymi pozdrowieniami - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM - Weronika 04.01.02, 21:07 Szukasz nowyroczek ? Jestem! Szczesliwy i Wesoly , witaj ! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: POZNAM IP: *.telia.com 04.01.02, 21:46 Strasznie sie ciesze, ze sie w koncu odezwales, tyle na Ciebie czekalam - nowyroczku! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nowy......... 04.01.02, 21:48 juz nie taki nowy, zdziebko kacem posylwestrowym capi, Odpowiedz Link Zgłoś
nowyroczek Re: POZNAM 04.01.02, 22:04 Gość portalu: weronika napisał(a): > Strasznie sie ciesze, ze sie w koncu odezwales, tyle na Ciebie czekalam - nowyr > oczku! Z taka cudowna cierpliwoscia zasluzylas sobie na szczesliwynowyroczek :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: POZNAM IP: *.telia.com 05.01.02, 21:40 Nowyroczku wyslalam Ci maly prezencik! Zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś