Gość: oona Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 10:48 a ile hałasu przy tym robi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 10:54 I zostawia po sobie mokre kałuże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 10:56 i kwiaty na balkonie przewraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 10:59 Przewraca suszarki z praniem i trzeba prać od nowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wiesiek idzie, nie ma na to rady... 30.08.03, 11:01 Żeby tylko prać? :-) Wiaterek powiał i wszytsko rozfrunęło się po całym podwórku. A kto to będzie zbierał? Wiesiek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:03 Wiesiek już nawiał, a pranie zostało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:06 Trudno stworzyć rysopis, jakiś taki rozmyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:12 taka sobie szara postać...z liściem na głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:14 I z suchą gałązką w... ekhm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:18 i z nadgryzioną kanapką z salcesonem w dłoni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:36 Salceson ozorkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wiesiek idzie, nie ma na to rady... 30.08.03, 14:00 Salceson, galareta i zasmażka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wiesiek idzie, nie ma na to rady... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:04 I coca-cola na popitkę z ogórkiem kwaszonym. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wiesiek idzie, nie ma na to rady... 30.08.03, 14:16 Smażona cebula z czosnkiem i kaszanka :-) To jest najlepsza zagrycha - pomyślał Wiesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 11:30 lato bylo piekne, tego roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:37 Było. I dlatego właśnie szkoda nam tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: 217.7.150.* 30.08.03, 11:44 a mnie nie! Naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:45 zwłaszcza,że jeszcze wczoraj było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:45 A dzisiaj zniknęło jak królik w kapeluszu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: 217.7.150.* 30.08.03, 11:46 ide sobie, bo tu faktycznie jnikogo nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:48 Idź sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:47 grzmotnęło paroma piorunami na pożegnanie i odeszło w siną dal Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > A dzisiaj zniknęło jak królik w kapeluszu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:50 Z tego wynika, ze nam zostały... czerwone podwiązki pod sukienką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:56 jarzębina tez,mam nadzieję,kolorytu przez tę noc, kiedy nadchodził Wiesiek,nie straciła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:02 Nie, ona jak juz zczerwienieje, to na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 12:13 swoją drogą,różne cuda naukowcy wymyślają, ale jarzębiny w kolorze np.niebieskim jeszcze chyba nie próbowali stworzyć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:19 Ale niestety, udało im sie to z kwiatami. Niebieskie róże przyprawiają mnie o mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 12:24 na szczęście nie widuje się ich zbyt często, na tym polu tradycja zwyciężyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:31 Bo nie ma to, jak czerwone, różowe, albo herbaciane róże. Są tez żółte, tylko dlaczego one nazywaja sie różami? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 14:01 Są nawet czarne i to też są róże :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 14:36 ka_27 napisał: > Są nawet czarne i to też są róże :-) w nocy wszystkie kotyyy...yyy...róże są czarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 14:39 W nocy wszystkie gwiazdy świecą jasno, a ta jedna najjaśniej :-) Witaj Oona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:48 Niby która? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 14:50 Gwiazdka Pomyślności... wszelakiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:52 Szkoda tylko, że ona gaśnie nad ranem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 16:43 Ta Gwiazda zawsze błyszczy :-) Ciekawe jak ona to robi - zastanawiał się Wiesiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 17:42 mam pewne podejrzenia co do tego,dlaczego ta gwiazdka Wieskowi nigdy nie gaśnie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 30.08.03, 17:59 Wiesiek widział gwiazdy zawsze po tym, jak po paru głębszych miał starcie np. ze słupem ... A ta gwiazda świeci mocnym blaskiem, gdyż świeci dla kogoś ... :-))))) I tego nie mógł ni w ząb zrozumieć Wiesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:03 no bo co taki Wiesiek-wielbiciel wymiętych szaro-burych płaszczy i salcesonu ozorkowego mógłby wiedzieć o prawdziwych gwiazdach... :) ka_27 napisał: > Wiesiek widział gwiazdy zawsze po tym, jak po paru głębszych miał starcie np. > ze słupem ... > > A ta gwiazda świeci mocnym blaskiem, gdyż świeci dla kogoś ... :-))))) > > I tego nie mógł ni w ząb zrozumieć Wiesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 31.08.03, 13:25 Witaj Oona :-) Dokładnie, co taki Wiesiek mógł o Prawdziwych Gwiazdach wiedzieć? W końcu spotykał tylko takie gwiazdy, co to blaskiem nocnych neonów świeciły ... A Prawdziwa Gwiazda świeci swoim własnym blaskiem, skierowanym dla Tych oczu ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 19:39 dobry wieczór:) gwiazdki gwiazdkami a ja patrzę przez okno i zastanawiam się kto tak paskudnie obgryzł księżyc??? Wiesiek?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 01.09.03, 07:32 Gwiazdki gwiazdkami, za oknem księżyc był, troszkę obgryziony. Widac Wiesiek po kolejnym szkle był z lekka głodny i sobie przegryzł :-) Dzieńdobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 08:55 czyżby księżyc był w smaku zbliżony do salcesonu czy też golonki?:( dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 01.09.03, 08:59 Wiesiek nigdy nie mógł zrozumieć, dlaczego księżyc raz był rogalikiem, a raz pełnym kołem. Dlatego teraz go nadgryzł, żeby się już nie zmieniał :-) Ale czy to był slaceson, czy golonka? Wiesiek wczoraj za dużo wypił i nie pamiętał smaku nadgryzionego przezeń księżyca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 09:47 Wieśka w ogóle drażniły wszelkie zmiany,nieważne,czy to wyglądu księżyca czy nadzienia jego kanapki; czasem żona robiła mu przykrą niespodziankę i przygotowywała z żółtym serem, odkrywał to zazwyczaj dopiero w autobusie(linii zawsze tej samej) i natychmiast tracił humor,bo coś było nie tak i to w dodatku już z samego rana! Cóż,taki już był,kochał te swoje codzienne rytuały-kanapka z salcesonem spozywana w autobusie linii 108,praca,po pracy koledzy i szkło...tylko ten księżyc był co rusz to inny,więc wczoraj postanowił wreszcie coś z tym zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 01.09.03, 10:05 Wiesiek lubił stabilność w życiu. Salceson, golonka, butelka wody ognistej, kumple, rozmowy na temat, a ten ksieżyc co noc był inny. Zeby to było chociaz jak ten ser od czasu do czsu w jego kanapkach. Ale nie! Ksieżyc robił mu na złość! DLatego wczoraj spełnił swije groźby pod jego adresem i wygryzł go do kształtu rogalika ... Ale dziś wieczorem będzie miał o czym z kumplami rozmawiać, na pewno mu coś ekstra postawią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:50 Jedyne co psuło dobre samopoczucie Wieska tego wspaniałego poranka był lekki niepokój,że koledzy będą chcieli poznać szczegóły wczorajszego zwycięstwa nad księżycem,a on sam nie bardzo potrafi sobie przypomniec jak udało mu się dosięgnąć wreszcie tego złosliwego drania! A co tam-pomyślał w końcu wzruszając ramionami-po tej dodatkowej flaszce albo sobie przypomnę albo coś fajnego wymyślę:)) zaśmiał się w duchu,dumny ze swojego sprytu i przebiegłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 01.09.03, 12:09 Jak mi poleją jeszcze jedną flaszkę wiecej, to moze mi się język rozplącze? - dedukował Wiesiek - i wtedy co powiem, to powiem i jakie wrażenie będzie :-) W końcu jak im opowiem jak go wczoraj nadgryzłem, to przez miesiąc mi będa szkło stawiali i salceson na talerzu podawali :-) Tylko jak on smakował? - zastanowił się Wiesiek - Wiem! Jak dobra flacha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 12:26 Poweselał Wiesiek na ten plan,ale po chwili znów zmarkotniał,bo przypomniał sobie,że dziś z urlopu wraca Stachu,ten co to ma taką mocną głowę i nie daje sobie łatwo kitu wcisnąć.A co jeśli go zapyta na ten przykład co się stało z panem Twardowskim co to ponoć na księżyc diabeł go za karę wysłał? Czy Wiesiek zjadł go również?? No właśnie-pomyślał Wiesiek w nagłym przerażeniu-co ja zrobiłem z panem Twardowskim???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 01.09.03, 12:37 Gdzie diabeł nie może, tam ... - pomyślał Wiesiek z przerażeniem - nie, nie, na to się nabrać nie dadzą, może ten Twrdowski poleciał wtedy tam, gdzie tańce, hulanki, swawole? A moze kupia jakieś mocniejsze i nie trzeba będzie się zbytnio wysilać? A jak zapytają się, jak on wygladał? - pomyslał z przerażeniem Wiesiek - jak on mógł wyglądać, no jak? Na "sucho" nic nie wymyślę, musiałbym się starej zapytać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 13:16 Nagle jego wzrok padł na pomiętą ubiegłotygodniową gazetę,z której niedawno odwinął kanapkę,było tam coś o Marsie zbliżającym się do Ziemi. Może by tak cos pokombinować w tym kierunku-zastanowił się Wiesiek-że niby ten mars był tak blisko to ja pstryk palcami tego Twardowskiego, przerzuciłem na niego i wtedy koledzy pomyślą,że dobry chłop ze mnie, taki z sercem na dłoni,nie tylko,że sprytny i odważny! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 01.09.03, 13:23 I jaką krzepa w łapach się przed nimi pochwalę - myślał coraz bardziej z siebie dumny Wiesiek, nie zauważając, że kanapka była z serem - tak jednym pstryknięciem tego Twrdowskiego na Marsa posłałem! Chłopaki już nie podskoczą :- ) A i kolejną flaszkę mi postawią :-) - rozmarzył się Wiesiek, żując ostatni kęs kanapki z serem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 10:42 Tymczasem w domu żona jego,Henryka,nie mogła sobie znalezć miejsca, a na robocie żadnej też się od rana skupić nie mogła,bo wiedziała jak na Wieśka działa brak ulubionego posiłku na śniadanie i jaka awantura czeka ją za to po jego powrocie z pracy...póznym wieczorem,jak zwykle. A ona o dzieciakach myślała,bo szkoła się zaczęła no i na śmierć zapomniała o wizycie w mięsnym:( -martwiła się Henryka.Zupełnie niepotrzebnie.Nie wiedziała,prosta kobieta,ze w życiu mężczyzny są chwile kiedy mało ważnym staje się fakt braku ulubionego salcesonu na śniadanie... :) (dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 02.09.03, 11:00 Wiesiek teraz przeciez żył opowieścią o swoich wyczynach z ksieżycem, jak go pokonał, nadgryzł, wyrzucił Pana Twardowskiego i w ogóle :-) Jego pierś rozpierała duma i widział oczyma wyobraźni, jak kumple wpatrują sie w niego z niekłamanym podziwem i otwierają kolejną butelkę ... A Henryka w domu znów zasypie go opowieściami o pierwszym dniu w szkole jego dzieci ... Dzieńdobry Oona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 12:44 Zaraz,zaraz,dzieci...-w głowie Wieśka zaświtała nowa myśl-a gdybym najpierw dzieciakom opowiedział o wszystkim??Może przestałyby się boczyć, że taty nigdy po południu nie ma w domu?I miałyby co opowiadać w szkole i na podwórku!Tak,tak zrobię,wrócę dziś prosto po pracy do domu iiii.... Lecz tutaj znów Wieśkowi stanęła przed oczyma wyobrazni ta dodatkowa flaszka i podziw w oczach kumpli i...i już sam nie wiedział co wybrać:( witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 03.09.03, 13:08 Dzieci ważna rzecz, ale kumple to kumple i te wspólne butelki i siedzenie po parku - myślał intensywnie Wiesiek - Henryka by się ucieszyła i już by się krzywym okiem nie patrzyła na moje spotkania z kumplami, a i dzieci by były ze mnie dumne ... ale jednak ta flaszka, ta ekstra dodatkowa Wiesiek miał przed sobą trudny orzech do zgryzienia ... Witaj Oona :-) w przed jesienny dzień :-) A w piastowskim grodzie jest tak pięknie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:18 i pewnie równie zimno jak tutaj... ale nic to,bo w takim Zakopanem ponoć już snieg się pokazał,brrrrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 03.09.03, 13:26 Nie ... całkiem sympatycznie :-)) Przecież sama znasz z autopsji :-)) To czas na sezon narciarski, cepry znów forsę u góroli zostawiom :-P A Wiesiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:34 bo tatrzańskie widoki warte są wszelkich pieniędzy,ha! :) a Wiesiek? a Wiesiek duma wpatrzony w okno autobusu- autorytet u dzieci,czy dodatkowa flaszka od kumpli? autorytet u dzieci,czy.........?hmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 03.09.03, 13:49 Tylko widoki? A towarzystwo, ha! :-) Tatry są piękne, ale jest sporo rózwnież pieknych zakatków :-) Zbyt trudne to dla mnie - stwierdził Wiesiek - pójdę do Stacha, obalimy jedną flachę, albo i dwie, to moze mi coś poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:06 towarzystwa w Tatrach i Zakopanem jest aż za dużo niestety:( a w dużym i hałaśliwym towarzystwie można nie dosłyszeć np. skradającego się misia....:)) Stachu jest tuż po urlopie,więc ma wypoczęty umysł a w dodatku nie ma dzieci więc będzie obiektywny!-kombinował Wiesiek czując, że z tak wielkim dylematem sam poradzić sobie nie zdoła... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gwiazdka 03.09.03, 14:19 Oona :-) ja mówię o Towarzystwie, a nie o towarzystwie :-))) A w Towarzystwie da się nie tylko skradającego misia usłyszeć ... :-P A Stachu, jak sobie golnie, to całkiem od rzeczy potrafi gadać - pomyślał Wiesiek - Tak, idę zaraz do niego, razem cos wymyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 12:23 Gość portalu: oona napisał(a): > swoją drogą,różne cuda naukowcy wymyślają, > ale jarzębiny w kolorze np.niebieskim > jeszcze chyba nie próbowali stworzyć?:) do tego nie jest potrzebny naukowiec,tylko wariat z pędzelkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:33 Az takich wariatów to chyba nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 12:35 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Az takich wariatów to chyba nie ma . oj są,byli na pewno w LWP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:36 Tak, ale tam co najwyżej szorowali podłogę szczoteczka do zębów, i to nie z własnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 12:38 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Tak, ale tam co najwyżej szorowali podłogę szczoteczka do zębów, i to nie z > własnej woli. oj nie tylko, zajęcia z malarstwa też były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:40 Tak? Opowiedz, jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 12:43 malowało się pędzlami po ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 12:51 oraz malowanie trawy na zielono? zamiast:trawę na czerwono,jarzębinę na niebiesko,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 12:58 To pewno dlatego że, kadra nie miała artystycznego wyczucia. Poza tym malując zielone na zielono można malować rzadziej i mniej widać niedoróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 12:59 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > To pewno dlatego że, kadra nie miała artystycznego wyczucia. Poza tym malując > zielone na zielono można malować rzadziej i mniej widać niedoróbki. głupków nie trzeba siać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:05 A kosić można? Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 14:18 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > A kosić można? biorąc po moim przykładzie - jestem nieśmiertelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:47 E tam, tylko się tobie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 14:49 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > E tam, tylko się tobie wydaje. głupota jest nieśmiertelna,niezniszczalna,niepokonana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:50 Owszem, tylko że Ty mi wcale nie wyglądasz na głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 14:52 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Owszem, tylko że Ty mi wcale nie wyglądasz na głupka. widzisz jak mało wiesz o głupocie!!! Jestem głupek pierwsza klasa - rasowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:54 Jakieś referencje posiadasz? Bo tak na słowo to ja już nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 14:55 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Jakieś referencje posiadasz? Bo tak na słowo to ja już nie wierzę. słowo ciałem się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 15:03 Ale tylko raz i to już było. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: nie rzezcie znowu, niewiasty............... 30.08.03, 15:07 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ale tylko raz i to już było. pewne rzeczy są wieczne Odpowiedz Link Zgłoś