schizo69 31.08.03, 14:14 obudziłem się w cudzym łóżku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: Cudzołóstwo 31.08.03, 14:16 hmmmmm, to dobrze czy zle? bo nie wiem czy mam gratulowac, czy wspolczuc Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Cudzołóstwo 31.08.03, 14:21 martuha napisała: > hmmmmm, to dobrze czy zle? bo nie wiem czy mam > gratulowac, czy wspolczuc oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Cudzołóstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 14:52 lunatyk a nie cudzoloznik Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Cudzołóstwo 31.08.03, 15:06 Gość portalu: samanta napisał(a): > lunatyk a nie cudzoloznik rozumiem,że preferujesz lunatyków,bo inaczej można się przestraszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Cudzołóstwo IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 15:32 i jak wrażenia po przebudzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Cudzołóstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 16:20 schizo69 napisał: > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > lunatyk a nie cudzoloznik > > rozumiem,że preferujesz lunatyków,bo inaczej można się przestraszyć? zawsze to lepiej brzmi jak obudze sie obok obcego facia i ten mi powie ,ze jest lunatykiem a nie przyszedl cudzolozyc,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Cudzołóstwo IP: *.ipt.aol.com 31.08.03, 16:24 A ja obudziłem się w swoim łóżku i to sam. Kurwa,jak mi dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Cudzołóstwo 31.08.03, 16:29 Gość portalu: leziox napisał(a): > A ja obudziłem się w swoim łóżku i to sam. > Kurwa,jak mi dobrze! tak Ci dobrze,że dobrze Ci tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Cudzołóstwo 31.08.03, 16:28 Gość portalu: samanta napisał(a): > schizo69 napisał: > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > lunatyk a nie cudzoloznik > > > > rozumiem,że preferujesz lunatyków,bo inaczej można się przestraszyć? > zawsze to lepiej brzmi jak obudze sie obok obcego facia i ten mi powie ,ze jest > > lunatykiem a nie przyszedl cudzolozyc,nie? a co będzie jak jednak lunatyk scudzołoży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Cudzołóstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 16:34 to zalezy z kim scudzolozy Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Cudzołóstwo 31.08.03, 16:46 Gość portalu: samanta napisał(a): > to zalezy z kim scudzolozy no wiadomo w czym w cudzym łożu Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to trzeba byc, niezle nawalonym lunatykiem........ 31.08.03, 16:55 zeby przypadkiem, do samantkowego lozeczka, trafic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: to trzeba byc, niezle nawalonym lunatykiem... IP: *.arcor-ip.net 31.08.03, 16:58 A kitek marzy o tym całe życie ale i tak się nie doczeka.Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 za to lenoxik sie doczeka............... 31.08.03, 17:02 juz w zwiazku z tym, jakies chore teorie o lataniu ciem, wymysla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: za to lenoxik sie doczeka............... IP: *.arcor-ip.net 31.08.03, 18:41 Ja tam kitek w przeciwieństwie do ciebie nie dostaję pierdolca z powodu notorycznego braku cipki w którą mógłbym się zanurzyć i nie plotę pedalsko- romantyczno-wilczym głosikiem o pierdułeczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: Cudzołóstwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.03, 02:02 schizo69 napisał: > obudziłem się w cudzym łóżku A kogo to interesuje ? Jeśli masz problem mieszkaniowy , to do opieki społecznej , a tam przydzielą Ci mieszkanie zastępcze , jeśli z Twojego własnego zostałeś wysiudany. Nie płaciłeś czynszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: Cudzołóstwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.03, 21:29 Już mam chomika. Odpowiedz Link Zgłoś