catalina1 Re: Zimno. Bu. :-((( 01.09.03, 12:17 the_dzidka napisała: > Zimno. Bu. Na dworze ??? Nie wiem - u nas słonko świeci. Wygląda zachęcająco. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zimno. Bu. :-((( 01.09.03, 12:24 > Na dworze ??? Nie wiem - u nas słonko świeci. Wygląda zachęcająco. MNIE jest zimno. Co mnie obchodzi, jak jest na dworze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zimno. Bu. :-((( 01.09.03, 13:25 the_dzidka napisała: > MNIE jest zimno. Co mnie obchodzi, jak jest na dworze? ;) To coś Ty na siebie dziś zapodała?? Kostium kąpielowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Zimno. Super :-))) 01.09.03, 15:58 Nareszcie chłodno, można nosić sweterki! Niania uwielbiająca chłód. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka To nie tak! 01.09.03, 18:20 ja się cieszę z tego, że można nosić sweterki. Mam dosyć upałów :( Problem w tym, że mnie zimno w środku. Dreszcze mam i czółko ciepłe. I w sercu chłód :-( Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: To nie tak! 01.09.03, 20:01 Ja też mam ciepłe czółko. I nie tylko czółko. Wyglądam jak Indianka z żarówką w środku. Okrutna zemsta słoneczka za to, że unikałam go całe lato. Niania nie przejmująca się zemstą słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: To nie tak! 02.09.03, 07:36 the_dzidka napisała: > Dreszcze mam i czółko ciepłe. I w sercu chłód :-( Mówiłam idź do lekarza . Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To nie tak! 02.09.03, 07:52 > Mówiłam idź do lekarza . Mówiłaś? Nie pamiętam :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś