Dodaj do ulubionych

Orgia u Stefana

IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 02:44
Dzisiaj imieniny m.in.Stefana.
Dla wszystkich Stefanów dedykuję fragment utworu zespołu Creampolo,pt.
U Stefana.

Jest impreza u Stefana
Didżej,Golo mają być
Jestem strasznie napalona
Wiem że muszę muszę przyjść
Obdzwoniłam koleżanki,
One także przyjdą tam
O 20-ej u Stefana
Adres już na pamięć znam

U Stefana na imprezie
Każdy chętnie dupy da
U Stefana na imprezie
Aż do rana orgia trwa

Didżej dzwonił dzisiaj rano
Do Stefana trzeba iść
Mają być tam niezłe dupy
Bata trzeba będzie myć
....

U Stefana na imprezie...

Wszystkim Stefanom raz jeszcze serdeczne gratulacje z powodu ymynyn.

Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Orgia u Stefana IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 02:51
      Ach,póki nie zapomniałem/czytaj:nie nawaliłem się do końca/-taką orgię może
      każdy zrobić we własnym mieszkaniu,niezależnie od tego jak ma na imię,tyle
      tylko,że wy,zgredzi,już dawno wyrośliście z fajnych zabaw i zamiast na orgię to
      śmigacie do spowiedzi,albo do.../niepotrzebne wstawić/
      No,a Stefana naprawdę warto mieć w zanadrzu.Ch...eee,no,czuj czuj czuwaj!!
      • schizo69 Re: Orgia u Stefana 04.09.03, 21:35
        a co to jest orgia?
        • Gość: samanta Re: Orgia u Stefana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 21:41
          or....to takie ukadanki z papieru przez zboczonych japonczykow nie?
          • schizo69 Re: Orgia u Stefana 04.09.03, 21:43
            aha,ale co ma to wspólnego ze Stefanem?
            • Gość: samanta Re: Orgia u Stefana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 22:10
              stefan spi na kartonach a z nudow bawi sie w to or...itd,skladajac stare gazety
              • Gość: leziox Re: Orgia u Stefana IP: *.ipt.aol.com 05.09.03, 09:41
                To nie układanka z papieru tylko z żywych nagich ciał.Warstwa ciał
                męskich,flaszka,warstwa ciał damskich,piesek,flaszka,całość dość ruchoma i
                śmiesznie wyglądająca jak się patrzy z boku.Nie wiadomo po co to się robi
                dopóki nie walnie się paru flaszek browca.
                • Gość: samanta Re: Orgia u Stefana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:30
                  acha,ale jednak ukladanka! O jesoooo...jaka ja madra(inaczej) jestem ;)))))
                  • Gość: leziox Re: Orgia u Stefana IP: *.ipt.aol.com 07.09.03, 17:48
                    Samcia,skarbeńku,nikt ci przecież prawa do mądrości nie odmawiał,chociaż samo
                    prawo to jeszcze nic nie znaczy,biorąc pod uwagę stusunki krajowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka