mag_nolia 02.01.02, 12:09 ...czy spiskowałeś...i intrygowałeś...przeciwko mnie...że infomujesz z zadowoleniem...o zasłużonych karach...??? ...chyba zbyt miła byłam...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Potworze 02.01.02, 12:17 ...chyba przestanę lubić...naszego Potwora...za te pobiegunowe klimaty dzisiaj... ...idę ...na kawę... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Potworze 02.01.02, 12:34 > ...czy spiskowałeś...i intrygowałeś...przeciwko mnie...że infomujesz z > zadowoleniem...o zasłużonych karach...??? > ...chyba zbyt miła byłam...??? Nie spiskowalem i nie intrygowalem lecz sprawiedliwy Jahwe stanal po mojej stronie i za wscibstwo ukaral Cie zimnem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Potworze 02.01.02, 12:37 ...słuchaj...nie jestem wścibska...i nie interesujesz mnie...niczego nie dociekam... ...ale czasem...ludzie mówią... ...więc...pretensje miej do siebie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Potworze 02.01.02, 12:44 ...schlebiasz sobie...mój drogi... ...masz zbyt wysokie...mniemanie... Odpowiedz Link Zgłoś