Gość: anatolia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 22:23 co sie powinno zrobic jak nudza mi sie ludzie z najblizszego otoczenia i wszystko sie ze znalomymi sypie? jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:25 zmien sie, bo problem na pewno nie w innych, ale w Tobie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka sie nudzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 07:12 kitek1 napisał(a): > zmien sie, bo problem na pewno nie w innych, ale w Tobie, no nie wiem , bo nie tlko ja jestem znudzona , ale wszyscy z mojego otoczenia i to wszystkimi , a zmienic tyle ludzi to juz chyba troche gorzej i trudniej i nie wiem czy jest sens, zmienic otoczenia sie nie da to moze jakies inne sugestie , z reszta jak sie zmienic to w ktora strone i co w sobie zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: mala kobietka sie nudzi 03.01.02, 07:53 skoncz z mentalny lenistwem, wychodz na przeciw nowej wiedzy i nowym ludziom, a na pewno cos ciekawego cie spotka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka sie nudzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 22:27 kitek1 napisał(a): > skoncz z mentalny lenistwem, wychodz na przeciw nowej wiedzy i nowym ludziom, a > > na pewno cos ciekawego cie spotka, hmmm ...tylko kiedy, nowej wiedzy mam wystarczajaco w szkole, a prawie caly tydzien zapchany roznymi zajeciami , a moze masz jakies sugestie jakby tu znowu sie zgrac ze wszystkimi i zeby innym tez sie to chcialo , rozumiem ze niby nic na sile , ale to troche przykra sytuacja... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mala kobietka 03.01.02, 22:35 moze przemeczona zdziebko jestes, idz jutro poogladac, te dziwadelka forumowe, zawsze to cos nowego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:08 kitek1 napisał(a): > moze przemeczona zdziebko jestes, idz jutro poogladac, te dziwadelka forumowe, > zawsze to cos nowego, wobec tego postaram sie wpasc do was , a czest sie spotyacie poza ta strona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: mala kobietka sie nudzi IP: 62.144.177.* 02.01.02, 22:27 Porozmawiaj z blaznem forumowym Mario2, on Ci wyjsni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:35 Blazen to byla bardzo wysoka funkcja i bardzo odpowiedzialna. Wystarczy tylko przesledzic wplyw na polityke dworu Jagiellonow niejakiego Stanczyka. Postac ci nieznana? Nie szkodzi! Pewnie i tak nie wiesz kto to byli Jagiellonowie. Podejrzewam, ze nawet za stajennego bys sie u nich nie nadal. Predzej za swiniopasa! Do Autorki: Radze sprobowac w piatek o 19 przyjsc do Vikinga na Rynku Starego Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: mala kobietka sie nudzi IP: 62.144.176.* 02.01.02, 23:00 Wysoko mierzysz frajerze,ale Ty jestes blazen z cyrku objazdowego. Do autorki, koniecznie wybierz sie na spotkanie. Tam zrobia Ci zdjecie i idiota M. powie komu masz wyslac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka sie nudzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 07:01 no i kogo tam spotkam? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mala kobietka sie nudzi 03.01.02, 08:38 Na pewno nie spotkasz trapszo. To masz jak w banku! Poza tym bedzie dosyc spora i sympatyczna grupka Forumowiczow! Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka sie nudzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 22:26 mario2 napisał(a): > Na pewno nie spotkasz trapszo. To masz jak w banku! Poza tym bedzie dosyc spora > > i sympatyczna grupka Forumowiczow! Zapraszam. to postaram sie wpasc Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:40 No, słuchaj sie nas wszystkich ! Wyprowadzimy Ciebie na grzeczną kobietkę .., lub na manowce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:44 w ktora strone ciagniemy dzis ? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:46 Chyba juz się przestraszyła i pod pierzyne zwiała Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:47 szkoda :o))) A juz mialem nadzieje...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka sie nudzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 22:28 mario2 napisał(a): > szkoda :o))) A juz mialem nadzieje...! ...na co konkretnie jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:46 kocur teoretycznie zna sie na manowcach albo jak to woli to na makowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:48 yess napisał(a): > kocur teoretycznie zna sie na manowcach albo jak to woli to na makowcach. Znajduje rodzynki (w makowcach) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:50 kocur wie co najlepsze...teoretycznie oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:52 yess napisał(a): > kocur wie co najlepsze...teoretycznie oczywiscie nauczysz mnie praktyki Myszko ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:54 jak mnie jeszcze raz nazwiesz myszka to oberwiesz patelnia i nici z pratyki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:56 a patelnia, to chyba mineta po francusku, Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:58 kitek...glodnemu chleb na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:59 mnie sie dzisiaj, po wczorajszym skojarzenia piernicza, Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:57 yess napisał(a): > jak mnie jeszcze raz nazwiesz myszka to oberwiesz patelnia i nici z pratyki !!! Ta patelnia - to pierwszy etap nauki praktycznej ?:))) A co, Czupurna Kotka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 22:59 yess napisał(a): > no chyba umiesz gotowac? A TA PATELNIA TO ZAGRANICZNA ? z FRANCJI ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:03 lokalna. jestes za "teraz polska" Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:04 yess napisał(a): > lokalna. jestes za "teraz polska" to w takim razie wole inne określenie - to co kocurki lubia najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:08 jak im sie minetka w pyszczek walnie, Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:09 przysmak kocurków, domyśl się :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:13 yess napisał(a): > whiskas? fuj, jeżeli chodzi o "mięsko" to wole juz świeżą cielęcinkę, albo myszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:14 ale cielecinka czy myszka? wybor nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:26 yess napisał(a): > ale cielecinka czy myszka? wybor nalezy do ciebie Nie jestem na diecie, zmieniam menu :) A potem popic swiezym mleczkiem, tylko nie kwasnym brrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: mala kobietka sie nudzi 02.01.02, 23:29 yess napisał(a): > ja tam wole kwasne. ALE Z CIEBIE ROMANTYCZKA ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: mala kobietka sie nudzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 07:03 chyba predzej na to drugie, choc nioe specjalnie mnie ta perspektywa przeraza Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 toska, gdzie jestes 02.01.02, 22:52 czysbys nami, tez sie znudzila, wez sie za kocurka, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: toska, gdzie jestes 02.01.02, 22:53 w/g scenariusza Tosca rzucila sie z murow zamku w akcie trzecim! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: toska, gdzie jestes 02.01.02, 22:55 kitek1 napisał(a): > czysbys nami, tez sie znudzila, wez sie za kocurka, A może za Kitka, chyb,że Twoja Kitka już wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re:nie nudzić się IP: *.arcor-ip.net 02.01.02, 23:28 Sluchaj,najprostsza rzecza na nude jest urzadzenie takiej balangi,zeby ludzie jeszcze 20 lat po niej pamietali o zdarzeniu,a babcie z drzeniem w glosie opowiadaly zaciekawionym wnuczkom,jak to bylo,kiedy osiedle musiano zbudowac na nowo. I juz sie kreci,interesujacych ludzi mozna zaprosic-mafie-koniecznie te zwalczajace sie,polityków,modelki i prostytutki,kobiety i mezczyzn uczciwie pracujacych,listonoszy niosacych wyplate,tutpusiów spod momopola,osiedlowych zboczenców i pederastów oraz burmistrza miasta.Potem spic ich wszystkich za pomoca paru wanien bimbru i zrobic studium psychologiczne na temat przemian zachodzacych w organizmie uraczonym gwaltowna iloscia C2H5OH,oraz zmiany bydla w ludzi i odwrotnie.I juz po nudzie,a ile potem sprzatania. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Wojtek M. 03.01.02, 08:54 czesto cytowal, ze pozostawieni sami sobie nudza sie tylko ludzie nie inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: co Wy wiecie o nudzie? 03.01.02, 22:39 dajcie spokój z tymi dylematami... prawda o nudzie ? czytałam ostatnio dowcipne objawienie na ten temat, w wywiadzie z pewnym księdzem w GW, ów przyznał że grzech jest tak nudny, że ledwo się powstrzymuje w konfesjonale przed zaśnięciem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: co Wy wiecie o nudzie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:12 laura! napisał(a): > dajcie spokój z tymi dylematami... prawda o nudzie ? > czytałam ostatnio dowcipne objawienie na ten temat, w wywiadzie z pewnym > księdzem w GW, ów przyznał że grzech jest tak nudny, że ledwo się powstrzymuje > w konfesjonale przed zaśnięciem ;))))) a myslisz ze dlaczego , przeciez ludzie ktorzy "naprawde "grzesza"" nie chodza do koscila w wiekszosci bo im sie nie chce, bo w to nie wierza , inaczej by w przeciwnym razie postepowali... a wysluchiwanie grzeszkow starszych babc , ktore biegaja codziemnnie do kosciola rzeczywicie jest pewnie bardzo nudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: co Wy wiecie o nudzie? IP: *.arcor-ip.net 03.01.02, 23:15 Ksiądz zasypia,bo przypomina sobie,co wczoraj wyrabiał z trzema nastoletnimi panienkami i zwykłe grzechy go po prostu smieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatolia Re: co Wy wiecie o nudzie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:20 Gość portalu: leziox napisał(a): > Ksiądz zasypia,bo przypomina sobie,co wczoraj wyrabiał z trzema nastoletnimi > panienkami i zwykłe grzechy go po prostu smieszą. smieszne jest to jak sie tym wiele osob strasznie przejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: co Wy wiecie o nudzie? 03.01.02, 23:35 pewnie macie rację w szczególe, ale w ogóle to myślę, ze on co innego miał na myśli ...choc z drugiej strony kto zna jego myśli Odpowiedz Link Zgłoś