roomyanek 07.04.08, 21:16 Witam ciepło wszystkie foremki, z przyjemnością dołączę do szacownego babskiego grona. Wracam do jazdy po długiej przerwie ale jestem dobrej myśli, choć liczę na wsparcie duchowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiafoczka Re: Kolejna nowa 07.04.08, 21:54 Miło Cię powitać w naszym gronie, a skąd jesteś ??? Pozdrawiam, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Kolejna nowa 07.04.08, 22:17 roomyanek napisała: > Witam ciepło wszystkie foremki, z przyjemnością dołączę do > szacownego babskiego grona. "Babskiego grona"?????? Oj, nie poznasz Ty smaku smalczyku :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: Kolejna nowa 07.04.08, 22:28 Halo halo! witamy, cieszymy się i zapraszamy bardzo serdecznie. Ja jestem z okolic Wawy, a Ty? I jakie masz 2oo? Pozdrawiam, Aga, ZX-6R Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Kolejna nowa 08.04.08, 07:17 witamy na forum :) prosimy o zachowanie zasad netykiety i dbałość o miłą atmosferę :) P.S. no i za koleżankami ... to jakie strony Polski reprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: Kolejna nowa 08.04.08, 07:45 Witam serdecznie ze Śląska :-) I życzę szerokiej drogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Kolejna nowa 08.04.08, 22:08 Witaj...wsparcie duchowe będziesz mieć zawsze i wszędzie (zreszta nie tylko duchowe:)) Pozdróweczka,Aga Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: Kolejna nowa 08.04.08, 22:47 No więc odpowiadam, jestem zDolna motonitka co nie znaczy, że jestem utalentowana tylko, że jestem z Dolnego Śląska, tu przecież pełna mobilizacja przed zlotem czarodziejek(brzmi lepiej niż czarownic a znaczy chyba to samo). Nawet te co dawno nie jeździły wsiadają na moto ;) Moje moto nazywa się "tamaguczi" (fonetycznie)więc chyba łatwo zgadniecie co za marka, ma 750 pojemności i jest cruiserem. A tak poza tym to czego nie chce mi zrobić ten miły "sformatowany" :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Kolejna nowa 09.04.08, 08:46 czyli Team Dolnośląski ma kolejną motonitke. :) Jak masz pełna mobilizacje przed zlotem to........ zgłoś się na niego i wpłać kaske w terminie. :) żebys mogła być na tym zlocie :D jeśli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Kolejna nowa 09.04.08, 10:07 carrymoon napisała: > czyli Team Dolnośląski ma kolejną motonitke. :) farciary :D ale Team Ślunsk wczoraj "zdobył" kolejne A w babskim prawie jazdy :) ... Judyta! - jeśli sie szybko nie pochwalisz (i nie opiszesz szczegółowo)to jak ja wpadnę w ten Bytom .... :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: Kolejna nowa 09.04.08, 11:15 Nowa koleżanka i to w dodatku z Bytomia ???? Kurcze, Judyta pisz tu szybko co i jak, bo od niedawna mieszkam także w Bytomiu i czuję się tu samotną motonitką !!! Pozdrawiam, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
rumak68 Re: Kolejna nowa 16.04.08, 13:41 Witaj:), ja również jestem z Wrocka i cieszę się,że nas przybywa!!! Pozdr. Dorota:) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Kolejna nowa 16.04.08, 15:55 Witaj kolejna wrocławianko na dwóch kółkach :-) Leo grozi Ci nieudostępnieniem czegoś bardzo pysznego!!!! Ale jak znam życie (i Leo) on tylko grozi i się droczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Kolejna nowa 09.04.08, 08:38 Entuzjastycznie wspieram cię duchowo! ach.. jak ja cię wspieram :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave29 Re: Kolejna nowa 11.04.08, 15:48 Równiez przyłaczam sie do NOWYCH na forum . Jestem z Warszawy obecnie jezdze na yamaha fjr1300 a w sobote odbieram harleya 883r do lansowania sie po miescie;)))Pozdrawiam i licze na poznanie Koleżanek .Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś