Dodaj do ulubionych

MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 05:45
4 stycznia, na imprezie bedzie KOCUR, MEN i cala reszta jego nickow!!!!
Mario, zamow wizytowki!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kocur1 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:18
      O, pierwsze o tym słyszę :))
      To 4-go ? A ja myslałem, że 14-go
      • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:32
        :o))) Masz swoj 48 godzinny termin :o)))
        • kocur1 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:37
          Cholera, źle się wyraziłem - mi chodziło o 48-dniowy oo:)
          • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:38
            czas szykowac futerko
            • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:44
              nie tylko futerko! :o)))
              • Gość: maryjo2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ppp.polbox.pl 03.01.02, 08:48
                Tez mam nowine! Jestem w pracy, hihi.
                • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:51
                  nie pracuje jeszcze tylko napij sie z nami kawy :))
              • kocur1 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:54
                bo wezme ze soba mena, to Ci wp.. oo:)
            • kocur1 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 08:53
              yess napisał(a):

> czas szykowac futerko

Musisz mnie od rana straszyć ?:)
              dzien dobry

• mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 08:55
                A wez MENa Satyra i paru jeszcze! Moze byc wesolo, a i Only bedzie miala w czym
                wybierac!
                • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 08:57
                  wlasnie od przybytku glowa nie boli
                  • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:05
                    a niech jeszcze kazdy z nich przyprowadzi swoja forumowa panieneke.... :o)))
                    Bedzie balanga na 102!
                    • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:09
                      no to chyba bylaby tylko jedna???????
                      • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:10
                        ze wymienie: Sloneczko, Myszka, Onlyania.... itp, itd
                        • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:15
                          no tak...troche uzbieral :))
                          • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:16
                            nam wypada sie tylko cieszyc i patrzec ile razy przy prezentacji sie kiwnie :o))
                            • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:47
                              popatrzec sobie mozna..czemu nie
                              • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:53
                                no wlasnie:o))) Szykuje sie niezle przedstawienie. Moze bilety rozprowadzac?
                                • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:54
                                  ustalmy cene...
                                  • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:55
                                    po 3 wsciekle na leb :o)))
                                    • yess Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocur 03.01.02, 09:57
                                      nie badzmy tacy skromni :))
                                    • kocur1 Re: MAM NOWINE !!! Yess i Mario 03.01.02, 09:58
                                      To ja jutro rano sie zaszywam :)
                                      • mario2 Re: MAM NOWINE !!! Yess i Mario 03.01.02, 10:00
                                        Nie badz taki Linda. W razie potrzeby podam alkohol w czopku! Chyba ze i tam
                                        sobie pozaszywasz :o)))
                                      • yess kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:01
                                        ustalamy cene za twoja wyleniala skore
                                        • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:02
                                          na takie trofea nie ma ceny!
                                          • Gość: yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! IP: *.pkobp.pl 03.01.02, 10:06
                                            zrobmy licytacje. sprawdzimy ile wart
                                            • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:06
                                              cena wywolawcza- szampan!!!
                                          • Gość: yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! IP: *.pkobp.pl 03.01.02, 10:07
                                            zrobmy licytacje. sprawdzimy ile wart
                                            • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:09
                                              no dobrze uparciuchu - zrobimy!
                                              • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:23
                                                ale prawdziwy...tylko kto sie skusi?
                                                • kocur1 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:31
                                                  No to jas tez robie listę, i zaczynam skreślać :)
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:33
                                                    a jaka liste? i co tam bedziesz skreslac?
                                                  • kocur1 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:33
                                                    yess napisał(a):

> a jaka liste? i co tam bedziesz skreslac?

Nie co, tylko kogo :)

• mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:40
                                                    pierwsze primo- nie wolno nominowac samego siebie :o)))
                                                    drugie primo uzasadnij w krotkich slowach swoj wybor :o)))
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:42
                                                    nie strasz kocur nie strasz hihihihihihi
                                                  • kocur1 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 10:46
                                                    na razie kocurekm jest przerażony,
                                                    i juz go rozbolał brzuszek
                                                    musi iśc do pani doktórki
                                                  • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:03
                                                    no i jeszcze musi waleriane zazyc! :o)))
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:08
                                                    hmmm za duzo je
                                                  • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:09
                                                    ale nie o te skorke chodzi! :o)))
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:11
                                                    aj.......no ja sie nie znam :)))
                                                  • kocur1 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:31
                                                    dzielenie skórki na niedźwiedziu, tfu, tzn. na kocurku :)
                                                  • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:34
                                                    na tygrysku kocurka :o)))
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 11:45
                                                    tak czy inaczej bedziemy dzielic na zywym eksponacie
                                                  • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 12:04
                                                    Jasminka obiecala, ze po sciagnieciu skorki zajmnie sie reszta :o))) jak u
                                                    swojego kocurka :o)))
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 12:06
                                                    ale my asystujemy do konca?
                                                  • mathildae Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 12:07
                                                    i ja poasystuje przy tej uroczej sekcji;-)
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 12:08
                                                    oj bardzo nam milo :))
                                                  • mario2 Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 12:08
                                                    to nie sekcja- tylko kastracja!
                                                  • yess Re: kocur nie wtrancaj sie !!!!!!! 03.01.02, 12:09
                                                    no mario nareszcie...mnie nie wypadalo uzyc takiego slowa :))
                                                  • kocur1 Re: Mario. a tys sie znowu urwał z tej obróżki, 03.01.02, 12:17
                                                    która Ci Maryjka rano załozyła ? oo:)
                                                  • kocur1 Re: Mathi, a w Ciebie co wstapiło ???????????? 03.01.02, 12:16
                                                    W pieska ogrodnika sie zabawiasz ? :)
                                                  • yess Re: Mathi nie daj sie... 03.01.02, 12:18
                                                    on wyciaga ptasie mleczko...ale napewno jest przeterminowane
                                                  • kocur1 Re: Mathi nie daj sie...Yess 03.01.02, 12:20
                                                    O ! W Nastepna cos dziwnego wstąpiło, hę ?
                                                  • yess Re: Mathi nie daj sie...Yess 03.01.02, 12:21
                                                    ide na obiad jak wroce bede dla lagodniejsza moze...
                                                  • kocur1 Re: Mathi nie daj sie...Yess 03.01.02, 12:23
                                                    Może to ja zaraz na śniegu sie wyłoże
                                                    I łapke sobie skręcę
                                                  • mathildae Re: Mathi nie daj sie... 03.01.02, 12:29
                                                    ptasie mleczko na mnie nie dziala, o!
                                                    kocur, az tak Cie nie lubie, zeby Ci zle zyczyc;-)))
                                                  • mario2 Re: Mathi nie daj sie... 03.01.02, 12:33
                                                    I o to chodzi. Kocurek immunitet dostal :o)))
                                                  • kocur1 Re: Mathi nie daj sie...mario 03.01.02, 12:44
                                                    A cholera ty Zbuku, kto napuścił wszystkie inne ? a ???
                                                  • yess Re: Mathi nie daj sie...mario 03.01.02, 12:55
                                                    kocur ty sie ciesz misiek. tyle bab za toba gania
    • kitek1 mam nadzieje, ze tym razem nie dasz ciala...... 03.01.02, 09:13
      kocurku i na zbiorke sie stawisz,
    • kocur1 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 09:29
      a zwolnienie lekarskie bedzie honorowane ?
      • mario2 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 09:30
        tylko od psychiatry :o)))
      • mathildae Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 09:31
        kitek czy kocur - wsio ryba a raczej to samo (wyleniale? ;-)) futro. wystarczy,
        ze bedzie men, to tamci tez beda.
        • kitek1 ciotka matylda...... 03.01.02, 09:32
          zebys Ty zaraz nie wyleniala,
        • kocur1 Re: MAM NOWINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 09:33
          No, prosze kocurka nie mylić z Kitkiem :)
      • kitek1 NIE 03.01.02, 09:31
        to nie sąd, zebys byle jakim kwitem sie wymigiwal,
        • mathildae Re: sciersciuchy 03.01.02, 09:40
          to jak, ktorego men(da) zabiera ze soba w piatek jako forumowa panienke? ;-)
          niech kitek lepek o moje futro nie boli;-)
          • kocur1 Re: sciersciuchy 03.01.02, 09:50
            którą chyba ?
            A Twoje lwy, leopardy ? tez pouciekały od miłośniczki zwierząt ?:)
            • mathildae Re: sciersciuchy 03.01.02, 09:55
              czyzbys byl zazdrosny?
              • kocur1 Re: sciersciuchy 03.01.02, 09:56
                Oj, nie muszę :)
              • kitek1 ciociu 03.01.02, 09:56
                nie przesadzaj z ta zazdroscia,
                • mathildae Re: ciociu 03.01.02, 09:57
                  golowasie, to nie bylo do Ciebie.
                  • kitek1 ciocia papilotka 03.01.02, 10:01
                    nie badz taka akuratna, za mysla nie nadazysz,
              • yess Re: sciersciuchy 03.01.02, 09:56
                kocur jest profilaktycznie zdrosny. on chce miec wszystko. prawda kocurze?
                • kocur1 Re: sciersciuchy-Yess 03.01.02, 09:59
                  yess napisał(a):

> kocur jest profilaktycznie zdrosny. on chce miec wszystko. prawda kocurze?

To taka natura biznesmena :)
                  • yess Re: sciersciuchy-Yess 03.01.02, 10:02
                    lepiej brzmi przedsiebiorca...ponoc
                  • karina_17 Re: sciersciuchy-Yess 03.01.02, 19:07
                    chyba ułomność!
                    • kocur1 Re: sciersciuchy- 03.01.02, 19:47
                      karina_17 napisał(a):

> chyba ułomność!

No to plum, mam Komplet !!!

• kocur1 Re: A w ogóle to straszcie mnie dalej, to wyjadę 03.01.02, 12:18
      z Warszawy jak najdalej !!!!
      • yess Re: A w ogóle to straszcie mnie dalej, to wyjadę 03.01.02, 12:19