czarna_mamba_1 20.04.08, 18:47 czy nie czujecie się czasem samotni w swoich związkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cotto1 Re: samotność w związku.... 20.04.08, 18:55 Po 6 latach małżeństwa widzę że samotnosc nie jest mi obca Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: samotność w związku.... 20.04.08, 18:56 Jeśli miałabym powiązać uczucie samotności z osobą partnera, to nie, nie czuję się samotna. Odczuwam niekiedy samotność, ale z zupełnie innych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 20.04.08, 19:01 pytanie może zbyt ogólne....ale czy sa takie chwile, że wydaje wam się, ze partnerzy was kompletnie nie rozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: samotność w związku.... 20.04.08, 19:16 Są, choćby z tego powodu, że partner nie jest kobietą, jak ja, więc część moich doznań jest dla niego jakby z natury niedostępna. Tyle, że o to trudno mieć chyba pretensje do partnera. Czy o to Ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 21.04.08, 09:01 nie,nie chodziło mi o cos takiego.....chodzilo mi o zrozumienie sie, nie zycie obok siebie tylko ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: samotność w związku.... 21.04.08, 09:41 nie ma tam w twoich okolicach sklepu z browarem ?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 21.04.08, 09:48 jest, ale to pomaga tylko na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: samotność w związku.... 21.04.08, 09:50 czarna_mamba_1 napisała: > jest, ale to pomaga tylko na chwile rada nr 2 (cały czas gratisowa) znajdź sobie jakiegoś innego faceta,który na boku zrobi Ci dobry uczynek i po kłopocie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 21.04.08, 09:53 rada gratisowa?????? - dobra rada, tylko, ze to nie takie proste,jak sie Tobie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: samotność w związku.... 21.04.08, 09:57 czarna_mamba_1 napisała: > rada gratisowa?????? - dobra rada, tylko, ze to nie takie proste,jak > sie Tobie wydaje... powoli wyczerpuje się darmowa pula wujka dobra rada;) tobie się wydaje,że trudne, wiesz ilu spragnionych facetów po ziemi chodzi, prawie tylu samo co kobiet,więc jakiegoś tam sobie przygruchasz:))) p.s. jak już nikogo nie znajdziesz ,a mieszkasz nie więcej niż 200km ode mnie ,to wyślij swoje aktualne fotki mejlem,to poświęcę się dla dobra ludzkości i to ja sprawię Ci ten dobry uczynek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 21.04.08, 10:03 mam rozumieć, że to juz ostatnia "rada darmówka"?????? jakoś w moim otoczeniu nie ma takich do przygruchania, a jesli juz sa, to sie nie nadaja... Ty bys sie poswiecil???? ja nie potrzebuje poświecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: samotność w związku.... 21.04.08, 10:20 czarna_mamba_1 napisała: > mam rozumieć, że to juz ostatnia "rada darmówka"?????? jakoś w moim > otoczeniu nie ma takich do przygruchania, a jesli juz sa, to sie nie > nadaja... > Ty bys sie poswiecil???? ja nie potrzebuje poświecenia... no dobrze,to skąd jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 21.04.08, 10:23 z pięknego miasta na mazowszu Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: samotność w związku.... 21.04.08, 10:29 czarna_mamba_1 napisała: > z pięknego miasta na mazowszu; dla mnie za daleko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mamba_1 Re: samotność w związku.... 21.04.08, 10:32 no i sam widzisz....łatwo nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś