Gość: XpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:46 to uwaga na zatrzymywanie się w progu konsekwencje przeciągów są poważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura! Re: Całe towarzyski śpi 03.01.02, 23:56 jest mały problem, jak już staniesz przed nimi trudno się cofnąć czasami lepiej zamknąc je na chwile by uniknąc przeciagu a później bez pukania... bo jeszcze nie otworzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:01 jest mały problem, jak już staniesz przed nimi trudno się cofnąć czasami lepiej zamknąc je na chwile by uniknąc przeciagu a później bez pukania... bo jeszcze nie otworzą laurontko przecież one są wielkie, żelazne, słowem silniejsze od nas ale przerażasz tym bezpukaniem zaraz znajdę cytat z piosenki "balon" Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:07 widocznie drzwi w urzedzie z "czymś" mi się pomyliły i bez nadęcia z tym balonem , ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:08 BALON a potem w nocy każdy z nich o locie na balonie śni bo tylko we śnie każdy chce odlecieć gdzieś polecieć gdzieś odlecieć gdzieś polecieć gdzieś... już kogut zapiał pod kościołem i wszyscy wierni w wielkim strachu w szlafrokach okna otwierają bo w środku miasta stoi stoi balon jest jeszcze większy od ratusza i kolorowy niczym jakiś pajac i wstążki wstążki wstążki wokół kosza że tylko wsiadać wsiadać ale kto kto z nas... nie nie nie widzę nie chcę widzieć ten balon musi zniknąć z naszych oczu bo na cóż nam się balon może przydać i po co nam ten kłopot po co hej weźmy wszyscy jakieś szpilki i niech uleci z niego lekka dusza i spokój spokój spokój od tej chwili już nic nie będzie kusić kusić nas by wsiąść i lecieć daleko daleko stąd a potem w nocy każdy z nich o locie na balonie śni bo tylko we śnie każdy chce odlecieć gdzieś polecieć gdzieś odlecieć gdzieś polecieć gdzieś już kogut zapiał pod kościołem i wszyscy wierni stoją w oknach lecz balon zniknął gdzie jest balon gdzie balon gdzie jest gdzie się podział nie nie nie nie zdążył żaden piżamy w kwiatki zapakować już tylko przez lunety mogą patrzeć że gdzieś wysoka lynie płynie hen płynie hen ich balon odpływa ich balon odpływa hen ...hen... G. Ciechowski Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:17 D o c e n i a m mimo że robisz ze mnie balona ... mimo, chociaz, pomimo, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:22 Nie robię z Ciebie balona tylko Ty mnie zawsze zmylasz! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:27 Ależ ;)))) Śnij o balonach i ich odlotach, a ja sobie płynę, płynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:57 no ja jeszcze sie kiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:58 nie kiwaj się tylko podaj albo strzelaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:59 poddaje sie ! nie mam juz kapiszonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:02 W piłę z chłopakami to TY nie preferowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:04 nie da sie ukryc ze dziecięstwo spedzilam na trzepaku i w graniu w kapsle (to byla swietna gra) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:10 Ale traska kapslowa była rysowana ciągniętą cegłówką a kapsle nazywały sie Szurkowski itp? Już widzę kapslowe skocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:14 ale zeby nie bylo ze ja taka nie dziewczeca to pragne doniesc ze robilam widoczki. oooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:20 nie wiem czy powinienem powiedzieć coś co dowiodłony żem chłopak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:22 hmmm...no tak chyba troche przesadzilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:29 Mówię Ci: to jest niiic! Ale moje życie erotyczne w przedszkolu zdecydowanie zapowiadało aktualne perypetie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:33 No tak, XpOver - zabawiales sie w pana doktora z kolezankami i z tego juz wnioskujesz o zyciu erotycznym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:34 uuuuuuuu sam zaczales...wiec jak to bylo w tym przeczkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:46 Miałem śliczną wychowawczynię panią Marylkę. W pszeczkolu to byłem za poważny na zabawę w doktora poznawnie różnic płci odbywało się z pełną swiadomością i zgodą stron... Natomiast prawdą o mej duszy było niespełnione marzenie o robieniu pani Marylce okładów na ukłutym podstępnie jej tyłku. Marzenie pozostało, lecz me pożądanie zniszczyła, kiedy niesprawiedliwie uderzyła mnie w dłoń trzepaczką. Zemściłem się za tę wzgardę zasuwując skobel gdy była w spiżarni. Jak większość moich drak i ta nie została wykryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:52 uderzyla cie trzepaczka w dlon? ciekawe czy dlon byla nader ciekawska? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:54 jeśli mowa o przedszkolu, to mój kuzyn, niezwykle światły człowiek w wieku 5 lat poszedł pierwszy raz do przedszkola, a było to dziecko rozwinięte jak na swój wiek, od komiksów bardziej go interesowała mapa historyczna Polski pierwszego dnia po podaniu obiadu, zawołał wychowawczynię i powiedział: „przepraszam ale ja tej zupy nie zamawiałem” ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:56 To było za jakieś rozsypanie czegoś, że niby ja! Wtedy straciła szanse na sex ze mną! 13 lat później byłoby to najbardziej (f)rapujące 45sekund w jej życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:55 Najwyrazniej zawsze bylam opozniona w rozwoju :o)). Zaczelam od doktorka w przedszkolu i to na skutek ultimatum pewnego milemu mi kolegi. A Tobie dusza nie krwawila po tej zemscie, XpOver? W koncu czuly z ciebie gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:59 Przeczytaj sobie ostatnią linijkę horoskopu urodzonych 7lipca "niebezpieczny i mściwy to człowiek"... :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:06 Dobra - przyjmuję wyjasnienie, msciwy czlowieku. Przekonales mnie tymi 45 sekundami, ktorych juz nie poswiecisz pani Marylce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:17 zacząłem skromnie, fakt oczywiście się rozwijałem ale niestety nie wiem jak rozwój powstrzymać ech z łezką w oku wspominam te krótkie 10godzinne chwile uniesień cóż zostanę krabem (one trwają tak nawet dwa tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju 04.01.02, 00:08 nie spi, nie spi, rozkreca siem Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: cale towarzyskie spi 04.01.02, 00:13 Czort! Wyobrazasz sobie - ja jeszcze nie spie :o)). Ale czy ja jestem "towarzyskie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:13 rozkrecasz sie na jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:15 czort w twoim życiu nie ma stanu "rozkręca się" jest tylko sen i program intensywnego wirowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 195.136.69.* 04.01.02, 01:17 po pierwsze primo, nocny ze mnie czlowiek, gadac lubiem. po drugie - moja suka ma cieczke, i chcice przy okazji, a jak kazda baba udaje, ze chce siusiu, to i wychodzic z na trza. mili moi , do jutra!!!!!!!!! nie, do dzisiaj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:20 MOja suka ma to samo i tak samo zwodzi nie wiem co te psy w niej widzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 195.136.69.* 04.01.02, 01:23 kobiete widza, kobiete!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:26 bajerantka to ona jest największa, fakt Psy pod moim oknem wyją na nutę "niewiele Ci mogę dać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxzort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 195.136.69.* 04.01.02, 01:38 kolejny raz oszukala, ale jej wybacze, choc zmarzlam. kocham ja i bede jeszcze 5 razy wychodzic!!! a na kobniec, to jej cala sfore przyprowadze, niech ma dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 62.8.156.* 16.01.02, 10:11 Gość portalu: XpOver napisał(a): > to uwaga na zatrzymywanie się w progu > konsekwencje przeciągów są poważne Od przeciągów dostaję bólu głowy. B. Odpowiedz Link Zgłoś