Dodaj do ulubionych

jeśli chodzi o żelazne bramy raju

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:46
to uwaga na zatrzymywanie się w progu
konsekwencje przeciągów są poważne
Obserwuj wątek
    • Gość: XpOver Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:50
      • laura! Re: Całe towarzyski śpi 03.01.02, 23:56
        jest mały problem, jak już staniesz przed nimi trudno się cofnąć
        czasami lepiej zamknąc je na chwile by uniknąc przeciagu
        a później bez pukania... bo jeszcze nie otworzą
        • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:01
          jest mały problem, jak już staniesz przed nimi trudno się cofnąć
          czasami lepiej zamknąc je na chwile by uniknąc przeciagu
          a później bez pukania... bo jeszcze nie otworzą

laurontko przecież one są wielkie, żelazne, słowem silniejsze od nas
          ale przerażasz tym bezpukaniem zaraz znajdę cytat z piosenki "balon"

• laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:07
            widocznie drzwi w urzedzie z "czymś" mi się pomyliły

i bez nadęcia z tym balonem , ok?
          • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:08
            BALON

a potem w nocy każdy z nich
            o locie na balonie śni
            bo tylko we śnie każdy chce
            odlecieć gdzieś polecieć gdzieś
            odlecieć gdzieś polecieć gdzieś...

już kogut zapiał pod kościołem
            i wszyscy wierni w wielkim strachu
            w szlafrokach okna otwierają
            bo w środku miasta stoi stoi balon

jest jeszcze większy od ratusza
            i kolorowy niczym jakiś pajac
            i wstążki wstążki wstążki wokół kosza
            że tylko wsiadać wsiadać

ale kto
            kto z nas...

nie nie nie widzę nie chcę widzieć
            ten balon musi zniknąć z naszych oczu
            bo na cóż nam się balon może przydać
            i po co nam ten kłopot po co

hej weźmy wszyscy jakieś szpilki
            i niech uleci z niego lekka dusza
            i spokój spokój spokój
            od tej chwili już nic nie będzie kusić

kusić nas by wsiąść i lecieć
            daleko daleko stąd

a potem w nocy każdy z nich
            o locie na balonie śni
            bo tylko we śnie każdy chce

już kogut zapiał pod kościołem
            i wszyscy wierni stoją w oknach
            lecz balon zniknął gdzie jest balon
            gdzie balon gdzie jest gdzie się podział

nie nie nie nie zdążył żaden
            piżamy w kwiatki zapakować
            już tylko przez lunety mogą patrzeć
            że gdzieś wysoka lynie

płynie hen
            płynie hen
            ich balon
            odpływa
            ich balon
            odpływa

hen ...hen...

G. Ciechowski
            • laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:17

D o c e n i a m mimo że robisz ze mnie balona ...
              mimo, chociaz, pomimo, dzięki
              • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:22
                Nie robię z Ciebie balona
                tylko Ty mnie zawsze zmylasz!
                • laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:27
                  Ależ ;))))

Śnij o balonach i ich odlotach,

a ja sobie płynę, płynę
      • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:57
        no ja jeszcze sie kiwam
        • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:58
          nie kiwaj się tylko podaj albo strzelaj!
          • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 23:59
            poddaje sie ! nie mam juz kapiszonow
            • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:02
              W piłę z chłopakami to TY nie preferowałaś?
              • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:04
                nie da sie ukryc ze dziecięstwo spedzilam na trzepaku i w graniu w kapsle (to
                byla swietna gra)
                • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:10
                  Ale traska kapslowa była rysowana ciągniętą cegłówką a kapsle nazywały sie
                  Szurkowski itp?
                  Już widzę kapslowe skocznie!
                  • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:14
                    ale zeby nie bylo ze ja taka nie dziewczeca to pragne doniesc ze robilam
                    widoczki. oooooo
                    • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:20
                      nie wiem czy powinienem powiedzieć coś co dowiodłony żem chłopak...
                      • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:22
                        hmmm...no tak chyba troche przesadzilam
                        • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:29
                          Mówię Ci: to jest niiic!
                          Ale moje życie erotyczne w przedszkolu zdecydowanie zapowiadało aktualne
                          perypetie.
                          • maryjo2 Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:33
                            No tak, XpOver - zabawiales sie w pana doktora z kolezankami i z tego juz
                            wnioskujesz o zyciu erotycznym??
                          • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:34
                            uuuuuuuu
                            sam zaczales...wiec jak to bylo w tym przeczkolu?
                            • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:46
                              Miałem śliczną wychowawczynię panią Marylkę.
                              W pszeczkolu to byłem za poważny na zabawę w doktora
                              poznawnie różnic płci odbywało się z pełną swiadomością
                              i zgodą stron...
                              Natomiast prawdą o mej duszy było niespełnione marzenie
                              o robieniu pani Marylce okładów na ukłutym podstępnie jej tyłku.
                              Marzenie pozostało, lecz me pożądanie zniszczyła, kiedy niesprawiedliwie
                              uderzyła mnie w dłoń trzepaczką. Zemściłem się za tę wzgardę zasuwując skobel
                              gdy była w spiżarni. Jak większość moich drak i ta nie została wykryta.
                              • Gość: yess Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:52
                                uderzyla cie trzepaczka w dlon? ciekawe czy dlon byla nader ciekawska?
                                • laura! Re: Całe towarzyski śpi 04.01.02, 00:54
                                  jeśli mowa o przedszkolu, to mój kuzyn, niezwykle światły człowiek w wieku 5
                                  lat poszedł pierwszy raz do przedszkola, a było to dziecko rozwinięte jak na
                                  swój wiek, od komiksów bardziej go interesowała mapa historyczna Polski

pierwszego dnia po podaniu obiadu, zawołał wychowawczynię i powiedział:
                                  „przepraszam ale ja tej zupy nie zamawiałem” ;)))))
                                • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:56
                                  To było za jakieś rozsypanie czegoś, że niby ja!
                                  Wtedy straciła szanse na sex ze mną!
                                  13 lat później byłoby to najbardziej (f)rapujące 45sekund w jej życiu
                              • Gość: maryjo2 Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:55
                                Najwyrazniej zawsze bylam opozniona w rozwoju :o)). Zaczelam od doktorka w
                                przedszkolu i to na skutek ultimatum pewnego milemu mi kolegi. A Tobie dusza nie
                                krwawila po tej zemscie, XpOver? W koncu czuly z ciebie gosc.
                                • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:59
                                  Przeczytaj sobie ostatnią linijkę horoskopu urodzonych 7lipca

"niebezpieczny i mściwy to człowiek"...
                                  :(
                                  :)
                                  • Gość: maryjo2 Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:06
                                    Dobra - przyjmuję wyjasnienie, msciwy czlowieku. Przekonales mnie tymi 45
                                    sekundami, ktorych juz nie poswiecisz pani Marylce.
                                    • Gość: XpOver Re: Całe towarzyski śpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:17
                                      zacząłem skromnie, fakt
                                      oczywiście się rozwijałem
                                      ale niestety nie wiem jak
                                      rozwój powstrzymać

ech z łezką w oku wspominam te krótkie 10godzinne chwile uniesień
                                      cóż zostanę krabem (one trwają tak nawet dwa tygodnie)
    • czort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju 04.01.02, 00:08
      nie spi, nie spi, rozkreca siem
      • maryjo2 Re: cale towarzyskie spi 04.01.02, 00:13
        Czort! Wyobrazasz sobie - ja jeszcze nie spie :o)). Ale czy ja
        jestem "towarzyskie"???
      • Gość: yess Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:13
        rozkrecasz sie na jutro?
      • Gość: XpOver Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:15
        czort w twoim życiu nie ma stanu "rozkręca się"
        jest tylko sen i program intensywnego wirowania
      • Gość: czort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 195.136.69.* 04.01.02, 01:17
        po pierwsze primo, nocny ze mnie czlowiek, gadac lubiem.
        po drugie - moja suka ma cieczke, i chcice przy okazji,
        a jak kazda baba udaje, ze chce siusiu, to i wychodzic z na trza.
        mili moi , do jutra!!!!!!!!!
        nie, do dzisiaj!!!!!!!!!
        • Gość: XpOver Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:20
          MOja suka ma to samo i tak samo zwodzi
          nie wiem co te psy w niej widzą
          • Gość: czort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 195.136.69.* 04.01.02, 01:23
            kobiete widza, kobiete!!!!!!
            • Gość: XpOver Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 01:26
              bajerantka to ona jest największa, fakt
              Psy pod moim oknem wyją na nutę "niewiele Ci mogę dać"
              • Gość: cxzort Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 195.136.69.* 04.01.02, 01:38
                kolejny raz oszukala, ale jej wybacze, choc zmarzlam.
                kocham ja i bede jeszcze 5 razy wychodzic!!!
                a na kobniec, to jej cala sfore przyprowadze, niech ma dziewczynka
    • Gość: Burak Re: jeśli chodzi o żelazne bramy raju IP: 62.8.156.* 16.01.02, 10:11
      Gość portalu: XpOver napisał(a):

> to uwaga na zatrzymywanie się w progu
      > konsekwencje przeciągów są poważne

Od przeciągów dostaję bólu głowy.
      B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka