sabba 24.04.08, 09:56 ktora jakoby miala laczyc Kazimierz z Podjorzem? Ponoc w listopadzie ma byc. prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: co z ta kladka? 24.04.08, 10:24 sabba napisała: > ktora jakoby miala laczyc Kazimierz z Podjorzem? Ponoc w listopadzie ma byc. > prawda to? no, jak mróz ściśnie i Wisłą zamarznie to ponoć mają oznaczyć przejście po lodzie.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: co z ta kladka? 24.04.08, 10:37 a tu w bramie to robimy z desek kladki jak deszcz poleje i sie woda zbiera w bramie Odpowiedz Link Zgłoś
sabba wy tu sobie folgujecie chlopcy 24.04.08, 10:45 a ja jestem zadna wiadomosci z grodu rodzinnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wy tu sobie folgujecie chlopcy 24.04.08, 11:38 sabba napisała: > a ja jestem zadna wiadomosci z grodu rodzinnego:) no to podobno ma być kiedyś i ma łączyć przyczółki starego mostu zaspokojona? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: wy tu sobie folgujecie chlopcy 24.04.08, 19:54 cos ty, myslalam ze dostane zaproszenie jako honorowego goscia, kwiaty, salceson, szampan i te rzeczy:) zaspokojona bo nie wiedzialam gdzie dokladnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wy tu sobie folgujecie chlopcy 25.04.08, 10:48 sabba napisała: > cos ty, myslalam ze dostane zaproszenie jako honorowego goscia, kwiaty, > salceson, szampan i te rzeczy:) zaspokojona bo nie wiedzialam gdzie dokladnie:) to następnym razem będze jeszcze salceson, obiecuję :) Odpowiedz Link Zgłoś