Gość: ania IP: *.ceron.pl 10.09.03, 14:26 chetnie zapoznam sie z mezczyzna dojrzalym ktory by moglby zostac moim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makary0 Re: szukam przyjaciela 10.09.03, 14:55 Z nieba mi spadasz kobiot, jestem dojrzały, 6 morgów pola, 4 krowy, traktor, 8 świnek, kur pod dostatek, tylko przyjaciólki ni w ząb ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szukam przyjaciela 10.09.03, 15:39 hm... a niedojrzaly facet nie moze byc przyjacielem? a moze to zalezy od tego co sie kryje pod okresleniem 'przyjaciel'? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: szukam przyjaciela 12.09.03, 10:47 je chętnie zostane Twoim przyjacielem!;) jestem dojrzały, stateczny,.. mam dom , interesuje sie biologią, chemią i zjawiskami paranormalnymi,oprócz tego dużo czytam. a Ty?? PS.Szaki właźmnie zaraz na czata!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Nie znajdziesz łatwo IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 00:38 Będę szczery do bólu.Prędzej czy później każdy facet będzie chciał Cię wykorzystać.Tacy już jesteśmy,że kombinujemy tylko jakby tu was wydymać. Odpowiedz Link Zgłoś
keracz1000 Re: szukam przyjaciela 13.09.03, 02:38 Nie mogę powiedzieć obiektywnie czy jestem dojrzałym facetem,ale napewno jestem samotny,dlatego też szukam fajnej dziewczyny,jak mówią Anglicy girl-friend.Nie interesuje tylko wyłacznie przyjażń wirtualna.Wirtualnie mogę być nawet man,em Nuomi Cambell.Ma rację Artur ,ale tylko po części.Jest naturalne ,że facet dąży do zbliżenia z kobieta ,która mu się podoba i pociąga,ale sam sex jest dobry na krótki dystans.Potem przychodzi znudzenie i monotonia.W parze z sexem musi iść kontakt psychiczny ,inaczej wszystko sie szybko kończy.Jeżeli zechcesz odezwij się.Jeżeli nie życzę powodzenia. keracz1000@gazeta.pl GG 3235265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szukam przyjaciela IP: *.ceron.pl 13.09.03, 14:04 moze umuwimy sie na czat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ewa Re: szukam przyjaciela IP: *.ceron.pl 13.09.03, 14:08 to co napisales jest prawda zawsze ktos musiy zawalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szukam przyjaciela IP: *.ceron.pl 13.09.03, 22:35 i dalej przyjaciol brak Odpowiedz Link Zgłoś
obdarzony Szanowne Aniu i Ewo, 16.09.03, 12:28 Już wam tak źle razem? A ogólnie w czym przjaciel lepszy od przyjaciółki? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: szukam przyjaciela 16.09.03, 13:00 A co to dla CDiebie znaczy men dojrżały i mniej więcej ile Ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrze22 Re: szukam przyjaciela IP: *.inetia.pl 16.09.03, 16:53 Witaj Aniu, mam na imię Andrzej, lat 46, jestem z W-wy. Chętnie nawiążę znajomość korespondencyjną (na początek) z Tobą. pozdrawiam Andrzej (e-mail: andrze22@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
intpo Re: szukam przyjaciela 22.09.03, 13:30 Dzień dobry, witam serdecznie. Może będę mógł zostać Twoim przyjacielem? Wstępne warunki spełniam, a co do dalszych - no cóż, bez Twojej odpowiedzi (i wyboru) nic się nie da zrobić. Zapewniam dyskrecję (co jest oczywiste) i też o to proszę. Pozdrawiam - Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: szukam przyjaciela IP: *.jwf.co.uk 24.09.03, 14:08 hello, znalazlas Odpowiedz Link Zgłoś