edzioszka Re: Potańczymy na stole? 12.09.03, 14:11 hyhy...nie tak dawno kankana & sambę uskuteczniałam mogłabym rzec arcyżywiołowo w plażowej przystani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 12.09.03, 14:52 zdaję sobie sprawę, iż przy wiekowości mej sachranienie podobne wprost nie przystoi, trudnoż jednak członki swe w spokojność wprawić, kiedy do dancerki skore ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: jump for joy 12.09.03, 15:53 mozna sie dolaczyc? nie koniecznie na stole ale poskakal bym troche bo lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: jump for joy 12.09.03, 16:06 znasz może powiastkę o jednym takim koniku polnym, co to na swawolach dnie całe spędzał, mrówka zaś rabotała w mozole? - przyszła zima, jedzonka ni ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 15:59 eno czekam juz ponad 3 miesiace i nikt nei tanczy na stole, oddajcie za bilet oszukancy! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:06 a rurkie masz? bo jak nie, to przy tym wywijaniu możesz mieć trudności z utrzymaniem równowagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:08 a nene ja za widownie robie teraz i sprawy organizacyjne mnei nei interesuja, dosc juz mam 1-planowych rol w tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:11 hyhy, Paladino i Azja mieli się jednoczyć unijnie w kisielu, jednako tegoż drugiego prawdopodobnie zwiało na step ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:07 tańczę na stole, kieckę zadzieram tłukę butelki, depczę szkła smutni pnowie ćwiczą pokera, a ja przed nimi kankana śpiewała Renata Przemyk Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:09 ooo czyzbym w dobry stol uderzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:12 pewnei tak. i nawet nożyc na nim nie było, tylko muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:13 aha to odkladam karty do pokera (kanuk i tak blefuje caly czas ;))))) i czekam na bis! Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:18 skoro tak, to: Touch me with your nacked hand Touch me with your glove and dance me, to the end of love może być? bo jednak preferuję taniec w parach Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:21 ja w sumie tez, ale moze zejdzmy ze stolu co? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:23 wedle woli. wolisz więcej przestrzeni, czy tylko nie tak na publicznym widoku? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:31 no to co powiesz na Martynę Jakubowicz: obudziłam się później niż zwykle, wstałam z łóżka, w radio była muzyka najpierw zdjęłam koszulę, potem trochę tańczyłam i przez chwilę się czułam jak dziewczyna z świerszczyka Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:33 bym ci tez cos zaspiewal, tylko ze gdy ja spiewam, to slonce zachodzi za chmure i pada deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:35 hyhy, nie bądź Ty taki skromny, masz głosik niczym słowiczek <nie mylić z poznańskim> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:37 taniec w deszczu też może być interesujący. zwłaszcza po ciemku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:41 to specjalnie dla ciebie: I'm singin' in the rain, just singin' in the rain What a glorious feeling, I'm happy again I'm laughin' at clouds so dark up above The sun's in my heart and I'm ready for love Let the stormy clouds chase, everyone from the place Come on with the rain, got a smile on my face I walk down the lane with a happy refrain I'm singin', just singin' in the rain Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:46 to było urocze :-) ale teraz już znikam, więc: bye, bye, baby, bye, bye Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:08 o Karmilla! myśmy się chyba kiedy u Czorta spotkały? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:11 ano. bywasz tam jeszcze? czy to w ogóle jeszcze zyje? bo jak ostatnio byłam, to piekielnie nudno tam było Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:13 nie, bo tam się nic nie dzieje.. co innego u nas, stale jakie rozróbki - to lubię! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:14 o,podrzuć parę linek, też lubię jak się coś dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:25 hyhy, poczytaj dzisiejsze wątki - pełno w nich czułości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:35 no, przeczytałam kielka: niektóre o zbyt wysokim jak na mój mały rozumek poziomie abstrakcji, cośtam o postanowieniach noworocznych i jeden który wydaje się do czegoś nawiązywać, tyle że nei wiem do czego, więc trudno mi dostrzec pełnię jego uroku Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 30.12.03, 16:54 hyhy, spacery na wysokich poziomach to u nas normalka - lubimy wspinaczki na wyżyny intelektu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 02.01.04, 17:23 o, to widzię, że nie dla mnie to forum. ja przyziemna jestem, i wszelakie wyżyny i inne wzniesienia są mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 02.01.04, 17:25 jak rozumiem kontantaś wyłącznie pośród piekielnech czeluści? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Potańczymy na stole? 05.01.04, 09:45 e, tam nudno. tu za wysoki poziom abstrakcji - chyba wrócę na fora merytoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Potańczymy na stole? 05.01.04, 10:09 foruma owa założeniowo przeznaczona jest ku zabawie słówkami, ukazania głębi naszych filoprzemyśliwań <poetica i prozaika> - zebrała się grupka osób, które to bawi.. ot, sztuka kwiecistych pogawędek o niczym, przy jednoczesnym z tegoż zaśmiewaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś