Dodaj do ulubionych

NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA ..

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:08
pokloci .Mam ochote sie pozrec z kims .Kto ma chec na awanturke?
Obserwuj wątek
    • czeski_film Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:14
      czy jest pani z kierownictwa?
      poszukuje kierownika tego burdelnika, i mam wrazenie ze nie ma tu nikogo z
      kierownictwa, bo puszczacie tu wylacznie filmy rysunkowe Disneya.
      A wiec niech pani mnie tutaj troche oprowadzi po towarzystwie, nawet za cene
      klotni i wyladowania na bruku.
    • czort Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:14
      wlasnie, natentychmiast zglaszac siem chetni do klotni ze mojom zonom, samantom.
      bo wybijem jak bure suki.
      ino szybko.
      • czeski_film Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:19
        a wiec widze juz wiecej, a mianowicie ze jednak cos z horroru tu nagrywacie.
    • Gość: yess Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:15
      ja mam kaca i to glownie po fajkach. wiec nie dam rady. ale jakby co bede
      kibicowac
      • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:21
        Gdzie sie wszystkie lajzy formowe podzialy? Gdzie ten dupek Macius? Co jest?:(
      • czeski_film Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:23
        Widze rowniez ze nawet poradnik pozytywnego myslenia i nie odmawiania sobie
        niczego, podkreslone przez przez dwa ss na koncu, tez sie znajdzie.
        • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:25
          nie chrzan tylko sie poloc ze mna lepiej! Gdzie ta porabana Lily albo jej paz gero? szlag!
    • pomeranka Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:24
      Sam, nie pokłóce się z Toba, wybacz, bo bym zabiła dziś!!!
      To nie dziad tylko jakiś cholernie zakapiorny babiszon!!!
      • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:27
        Widzialas Pomcia ..nawet nie mam gdzie sie wyladowac!:(
        • Gość: XpOver Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:29
          Wspomnij wydzieliny które nas połączyły!
          • samanta1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:31
            ale tego sukinsyna tez nie ma!Moze Ty bys sie pozarl ze mna ..kiedys niezle nam szlo
            • Gość: XpOver Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:38
              Zdziwisz się może ale ja się bawiłem... Tak szczerze to tylko kocura nie lubię.
              Nie wiem jak Ci pomóc... Za mało masz wad.
              Może zbluzgaj się sama na osobnym wątku
              samanta sam na sam z samantą
              ale wiesz, nie daj se w kaszę dmuchać!
              Kto wygra, Kto wygra!?
              • samanta1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:41
                Jestem jedna wielka wada i pomylka ..pieprzona pomylka! I co?I wcale mi kurwa nie jest lepiej!:(
                • bachuu Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:50
                  samanta1 napisał(a):

> Jestem jedna wielka wada i pomylka ..pieprzona pomylka! I co?I wcale mi kurwa n
                  > ie jest lepiej!:(

i nawet wczoraj sie pomylilas nie bedac tam gdzie powinnas !!!!
                  i dlatego nie bedzie ci lepiej jako i my chorzejemy na kaca !!!
                  bo na tym polega sprawiedliwosc dziejowa ktorej notabene i tak nie ma.

ps usiluje sie klocic . zobaczymy czy wyjdzie bo mi gul po tym fortepianie
                  skoczyl
                  uszanowanie
                • Gość: XpOver Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:52
                  Chytrusku zaczęłaś od zalet, przewrotna kobieto!
                  fascynująca jakj aspekt dosłownego rozumienia sformułowania
                  pieprzona pomyłka!

• pomeranka Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 05.01.02, 23:56
                  Co Ty chrzanisz!!! Sam!!! Jak nie widziałaś baby do dupy, to przyjadę i
                  spojrzysz mi prosto w oczy!! Jesteś łanderfull i tak trzymaj!
                  No pogięło dzisiaj babinke, jak boga kocham!!!
                • Gość: onlyanka Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 23:56
                  Samanto, ktos mi kiedys powiedzial na dziadzie ze swiadomosc bycia glupim jest
                  wielka madroscia......
                  powinnas wiec wiedziec ze to co powiedzialas o tym ze cos jest z toba nie tak
                  swiadczy najwyrazniej to ze wlasnie i to wlasnie z toba jest tak jak byc
                  powinno...
                  • samanta1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 06.01.02, 00:02
                    wiecie co? Nawet nie moge sie chyba klocic dzisiaj.Cos mi pierdolnelo w glowie i nie moge sie
                    otrzasnac.Wszystko to gowno..jedna pieprzona kupa gnoju....a ja jestem kretynka!
                    • bachuu Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 06.01.02, 00:05
                      samanta !!!1
                      obejrzalem sobie twoje zdjecie dokladnie i nie wygladasz na kretynke. powiem
                      wiecej zawartosc twoich postow temu zaprzecza.
                      a co do reszty masz racje he he to gowno. ale zobacz jakie ladne :-)))
                      uszanowanie m.
                      • samanta1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 06.01.02, 00:14
                        ech bachuu..zamiast mnie wkurwic czyms to Ty mnie pocieszasz ...a to jeszcze bardziej rozmiekcza mnie.Ale
                        dzieki za dobre slowo
            • kitek1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA ..samidlo 06.01.02, 11:03
              witam mamuske,
              • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA ..samidlo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:07
                za pozno...stracilam ochote na awanturke.trzeba bylo wczoraj sie pojawic,o!
    • Gość: Pom Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 11:04
      I jak Sam z rana??? Kawka, śniadanko i jasny umysł! Lżej Ci już na duszyczce
      trochu?:(
      • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:05
        dzieki.....trawie to jak krowa ale sie wylize:)
        • mina.mina Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 06.01.02, 11:09
          samcia do kurwy nedzy mam nadzieje ze ni powaznego sie nie stalo??????
          • kitek1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. 06.01.02, 11:12
            moze sie zakochala, i stad ta jej barania potulnosc,
            • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA ..K. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:14
              Jakis Ty kitus kuwa domyslny....Ino nie barania tylko owcza jesli juz
              • kitek1 Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA ..K. 06.01.02, 11:19
                nie znam twojej plci na 100%,
                • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA ..K. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:34
                  wole owce..zdecydowanie.Mozesz swiadkow zapytac zem owca
        • Gość: Pom Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 11:10
          Krowa ma cztery żołądki, jak dobrze pamiętam, więc to troche potrwa.:) Lepiej
          się wygadać, a zresztą, co Ci bede pitolić, dobrze o tym wiesz. :)
          • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:13
            Nic to dziewczynki,nic to....samo przyszlo ,samo pojdzie.Samcia jest silna dziewuszka i da sobie
            rade.Nie da sobie kuku zrobic!;) Wszystko oki.Minusia ,nie martw sie ciotuchna.Buziaczki dla Was
            dziouszki:-*
            • Gość: Pom Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 11:17
              A wyryczałas się chociaż porządnie?
              A swoja drogą, jak słyszę, że kobita silna jezd i sama sobie da radę, to bym
              wszystkich tych męskich eunuchów jeszcze raz jajec pozbawiła!!!
              • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:20
                jasne ze sie wyryczalam..zachlapalam cala klawiature i monitor ale w fiutka nie dam sie nikomu
                zrobic! Co tam Pomcia.....tak to juz w koncu jest. Bralam pod uwage ryzyko w koncu.bedzie
                dobrze..musi byc!:)
                • Gość: Pom Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 11:28
                  Żadne musi. Po prostu BĘDZIE dobrze. I kropka. Nie takie wojny sie przeżywało!
                  Teraz proszę o piekny uśmiech albo gest Kozakiewicza, jak wolisz!:)
                  • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:33
                    oto pikny usmiech :-)
                    • Gość: mina Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 12:30
                      samcia kurwa mac, zaden chlop nie jest wart naszych lez. galy puchna i makijaz
                      sie rozmazuje, i jak tu potem cos nowego chycic? nie bucz samcia! jak przez
                      niego ryczec musisz, to zanczy ze kawal chuja i juz! na gumno go na kompost! i
                      juz po klopocie.
                    • Gość: czort Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.tkb.net.pl 06.01.02, 12:32
                      samcia, a widziala ty me wczorajsze wezwanie, jak ci jezd, powiedz, proszem.
                      gadalam z miesem wczoraj, poki mnie nie wyrzucilo.
                      • Gość: samanta Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 14:32
                        Nie histeryzujta dziewczynki.Od histerii to przeciez ja jestem specjalistka.Jak mi jest ?czuje sie jak
                        dziurawa pilka ale dam sobie rade .Minusia ma racje ,nie mozna robic z siebie ofiary losu.wczoraj
                        mnie pierdolnelo po lbie ale dojde do siebie. Kuwa,przeciez mam Was,Cuksa....w nocy mnie Lesio
                        rozsmieszal..Nie zgine,spoko.Poza tym Macius wrocil wiec bedzie z kim drzec koty:)
                        • Gość: Bizon Re: NIECH SIE KTOS KURWA ZE MNA .. IP: *.abo.wanadoo.fr 06.01.02, 14:39
                          Jestem.Chcesz sie klocic ? Tu czy na dziadzie ? A moze przez telefon?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka