Dodaj do ulubionych

o pułapkach humanizmu

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:38
Czasem myślę o innych, czasem znam odpowiedź, czasem ktoś zna odpowiedź na moje
pytania.
Tym razem jednak szukałem odpowiedzi dla mitomana, z czym potrafi sobie
poradzić chyba tylko zawodowy terapeuta. To jedyny sposób, by mnie dotknąć.

FAK!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: o pułapkach humanizmu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:39
      brrr...zly dzien?:)
      • kitek1 ten ma zawsze ZNP............ 06.01.02, 21:41
        hej,
        • Gość: samanta Re: ten ma zawsze ZNP............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:42
          widze ze ekipa gotowa do boju?
    • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: o pułapkach humanizmu 06.01.02, 21:43
      Jedynym humanista, ktorego dane bylo mi znalezc na tym padole lez jest Gero i
      Wrew i niekiedy Men, moze oni sklonni sa pomuc Tobie. Ja nie jestem z
      wyksztalcenia psycholoszka, to nie moge. Moge tylko ukoic Twoje serce skolatane
      w cichej rozmowie sama z Toba.
      • Gość: samanta Re: o pułapkach humanizmu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:44
        jo,czobki czesto gadaja same do siebie!Spadaj malenka bo tu bitwa bedzie.odlot,sio!
        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: o pułapkach humanizmu 06.01.02, 21:47
          nie lubie bitew. Sa nudne. Sama zwyklam prowadzic i wygrywac batalie i wojny.
          Bede pielegnowac poleglych, a jak trzeba wespre madrzejszych, bo glupcy jak
          zwykle beda w wiekszosci. Dowod to jest Twoja na tym manezu obecnisc i
          rozmawianie Sama- z Samanta!
      • Gość: XpOver Bez przesady! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:47
        :)))
        ja nie potrzebuję pomocy, ogłosiłem fakt zaistnienia zjawiska. Co do poczucia
        bycia dotknietym, to przeszło mi jak spojrzałem, ze mi się ściąga taki jeden
        plik z szybkością 27.50 kb/s
        Przy okazji polecam programik KaZaA, to taki supernapster!
        • Gość: XpOver Cholerka, spaliłem wątek, spadam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:50
          przesłanie nieaktualne, Drodzy ewentualni poleceni do tego wąku :)
          • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Cholerka, spaliłem wątek, spadam 06.01.02, 21:51
            na pewno spaliles tym sciagnietym naparstkiem, co go tak chwaliles! Nigdy nie
            sciagaj czegos , czego nie wiesz uzywania!
        • Gość: samanta Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:50
          Wiem ze to wyglup i ktorys tam kolejny nick kogos znajomego ale uprzejmie prosze od Sama sie
          odpierdolic..dobrze? To taka moja delikatna prosba tym bardziej ze go nie ma i nie moze skopac Ci tylka! Nie
          przeginaj w tej nudnawej swojej zabawie
          • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 21:53
            Nie znam Sama i nie chce znac Ciebie. Juz czytalam, czym sie zajmujesz ze
            swoimi kolezankami w porcie. Ja sie brzydze takimi rzeczami. Nigdy bym tak nie
            robila. Bo to nie jest wesole i przyjemne. I pomysl, ze mozesz miec Aidsa!
            • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:54
              O Boze! czy Ty wariatko nie znudzisz sie ta zabawa! Cosik mi znajomo brzmisz zolzo jedna!:)
              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 21:57
                Nie bawie sie , nie z Toba. Brzydze sie nawet reke takiej podac. Klniesz,
                uprawiasz nierzadnictwo i do ligi nalezysz. Jeszcze jak Kitek skonczysz!
                • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:57
                  ja luuubie grzeszyc!:)
                  • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 21:59
                    to widac, bo nie grzeszysz glupota. Tak jak sie spodziewalam. Na pewno sie
                    jeszcze nie zabespieczasz w pracy! A o prezerwatywach juz slyszalas?
                    • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:01
                      dziwke chcesz uczyc? :)
                      • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:09
                        dzuiwki sie nie da uczyc, bo jagby sie dziwka uczyla, to by w porcie stac nie
                        musiala, tylko w Mariottach jakichs!
                        • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:12
                          niektore dziwki po prostu lubia czuc wiatr we wlosach.Ja jestem taka dyplomowana dziwka ,kapitanska i dla
                          pierwszych oficerow:)
                          • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:14
                            oficerowie, to juz nie arystokracja. Nie matura, lecz .... no wiesz. A Checi to
                            ci jurni panowie maja duzio. A pieniedzy malo. A Ty nie zarobisz!
                            • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:17
                              Nie martw sie kochana o moje zarobki.Dostaje sute napiwki:)
                              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:18
                                suke jako napiwki? No wiesz, a ta suka piwo pije?
                                • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:21
                                  nieee..pies lubi piwo a suka zubrowke..z sokiem jablkowym:)
                                  • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:24
                                    karmisz je wlasna piersia?
                                    • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:26
                                      nie je tylko jego..Zamierzam ..w niedalekiej przyszlosci;)
                                      • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:31
                                        kogo masz zamiar karmic? i czy naprawde zubrowka? Jak sie inaczej ten zubr
                                        nazywa w jezyku innym?
                                        • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:34
                                          1.powiedzmy ze to nie karmienie bedzie:)
                                          2.zubrowka ja raczyc sie bede
                                          3na to pytanie odpowiedz znasz:)
                                          • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:37
                                            ale uzyjesz tych samych drog karmienia do uzyskania przyjemnosci z zubrowka?
                                            Ale wtedy cukierki moga przestac smakowac.
                                            • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:39
                                              za chwile sie zsikam ze smiechu!:))))))))))))))))))))) Po slodkim zawsze sie chce cos ostrego nie?:))))))
                                              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:41
                                                nie wiem, ja pijam tylko szampana z kawiorem. Ponoc ci co odwiedzili ostatnio
                                                Paryz moga to potwierdzic!
                                                • Gość: samanta Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:42
                                                  Potwierdze..zas pozniej:)
            • Gość: XpOver Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:55
              Ale jazda!!!!!!!!
              :)))))))))
              ale jazda:))))))))
              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 21:58
                czyzbys sie tez mna zachwycil? :)))) Ale na jazdy mamy jeszcze czas.
                • Gość: o+o-o Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 22:11
                  Humanizm ma wiecej wymiarow niz.....
                  Nie , nie spaliles watku....nie w tym sensie.

Lubie szybka jazde........szkoda...
                  Ten ped POWIETRZA!

o:)
                  • Gość: XpOver Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:13
                    Lepsze to niż pęd tygrysa :)
                    • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:15
                      poped tygrysa. Oprocz dziwek mamy tez zoofilatow w tej lidze?
                    • Gość: o+o-o Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 22:17
                      .wypchany byl olowiem.....

i ta cholerna grawitacja....chociaz ten metal powinien sie sprawdzic

• kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:20
                        no niestety, nie rozumiem o czym perorujesz?
                        • Gość: o+o-o Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 22:22
                          .pisalem to do XpOver, on wie. :)

• kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:25
                            to dlaczego ja nie mialabym niewiedziec? Wytlumacz prosze
                            • kitek1 kwiatuszku, dlaczego do mena....... 06.01.02, 22:27
                              nie lecisz?, pytanie na miare twego 130 pkt IQ,
                              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: kwiatuszku, dlaczego do mena....... 06.01.02, 22:32
                                wlasnie dlatego nie lece! Moj iloczyn inteligencji mi to podpowiada!
                                • kitek1 Re: kwiatuszku, dlaczego do mena....... 06.01.02, 22:34
                                  iloraz debilko, macie wspolnego przodka, konia mena,
                            • Gość: o+o-o Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 22:34
                              kwiatuszek_z_pachnacej_la napisał(a):

> to dlaczego ja nie mialabym niewiedziec? Wytlumacz prosze

;))))))) nieprawdziwy z-tygrysek wypchany olowiem, nie mogl uciec z cyrku,
                              byl zbyt "ciezki"
                              Grawitacja nie lubi ciezkich metali.

• kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:40
                                a grawitacja lubi lekkie metale? No i co za dreczyciet tygryska olowiem
                                wypychal? Toz to Kubus Puchatek by sie zdenerwowal. A Prosiaczek tez nie bylby
                                ucieszony!

Kitek, dlaczego Kon mena byl w przodku? Czy to Lysek z pokladu Idy?
                                • kitek1 Re: Ty,kfiatuszek........ 06.01.02, 22:42
                                  z menem macie wspolnego konia, starykoniu,
                                • Gość: o+o-o Re: Ty,kfiatuszek........ IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 22:47
                                  kwiatuszek_z_pachnacej_la napisał(a):

> a grawitacja lubi lekkie metale? No i co za dreczyciet tygryska olowiem
                                  > wypychal?
                                  SAM sie wypchal, ta grawitacja.

• Gość: XpOver ołowiem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:41
                            Raczej trocinami. Przykre wspomnienie, pocieszam się, że intuicja od początku
                            mi to mówiła:)\
                            Kwiatuszek jest ładny, to nic że lekka dysleksja
                            ładny kwiatuszek, aż żal że trzmielem nie jestem
                            • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: ołowiem? 06.01.02, 22:46
                              Nie jestesmy z menem bracmi syjamskimi, poza tym jestem kobieta i nie mam
                              konia. Chociaz watpie, by Men go mial!
                              • Gość: samanta Re: ołowiem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:49
                                Proponuje sprawdzi,.niech men..otworzy stajnie:))))))))
                                • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: ołowiem? 06.01.02, 22:50
                                  jako osobe uprawiajaca wiadoma profesje, mianuje Cie sexpertem w sprawie
                                  Menowego konia!
                                  • Gość: samanta Re: ołowiem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:52
                                    Bog Zaplac ale menowy kucyk mnie nie interesuje;))))))
                                    • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: ołowiem? 06.01.02, 22:55
                                      ponoc to jest konik garbusek
                                      • Gość: samanta Re: ołowiem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:57
                                        o jezuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))zdechne!:)))))))))))))))))))))))))))
                                      • Gość: XpOver kwiatuszek z pachnącej łąki krowich placków? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:01
                                        A ja myślałem, ze la To Los Angeles! zaćma! zaćma! ta dysleksja mnie zmyliła!
                                        myślę sobie foreigner chyba!
                            • Gość: o+o-o Re: ołowiem? IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 22:57
                              Gość portalu: XpOver napisał(a):

> Raczej trocinami. Przykre wspomnienie, pocieszam się, że intuicja od początku
                              > mi to mówiła:)\
                              > Kwiatuszek jest ładny, to nic że lekka dysleksja
                              > ładny kwiatuszek, aż żal że trzmielem nie jestem

Ladne kwiatki........:)))

• Gość: samanta Re: ołowiem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:03
                                nie telo pikne co cud!:)))))))
                                • Gość: XpOver Re: ołowiem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:11
                                  kwiatki lubią bzykanie.
                                  Przy słoneczku.
                                  A słoneczniki, te podobne do blondynek?
                              • Gość: czort Re: ołowiem? IP: *.tkb.net.pl 06.01.02, 23:10
                                nulcik? milo, ze ciem widzem!!!!!!!!
                                xcostam, ciebie tez, ze o kfiatuszku nie wspomnem i zonie mojej, samancie.
                                cze wszystkim
                                • Gość: samanta Re: ołowiem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:15
                                  oczywiscie ze kwiatki lubia bzykanie,coz przyjemniejszego dla kwitka na lace?
                                • Gość: XpOver Re: ołowiem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:16
                                  Czort, potwierdź tożsamość jakoś, bo tak rzewnie to ni czorta czort nie jezdeś!
                                • Gość: o+o-o Re: ołowiem? IP: *.qc.sympatico.ca 06.01.02, 23:27
                                  Gość portalu: czort napisał(a):

> nulcik? milo, ze ciem widzem!!!!!!!!
                                  > xcostam, ciebie tez, ze o kfiatuszku nie wspomnem i zonie mojej, samancie.
                                  > cze wszystkim

Powiem Czorcie jedno, Ty wiesz ze ja sie nie cofam nawet przed cyrkim objazdowym!

Podoba mi sie szybka jazda, - to po pierwsze.
                                  Po drugie, nie zmienia to nic w temacie humanizmu : wiadomo.....
                                  Cyrk to cyrk, w cyrku sie zongluje, maski nosza........jednak na linie i na
                                  trapeaie sa ci, ktorzy nie boja sie swego strachu.

Zanim poznalem Cirque du SOLEIL myslalem inaczej.

O:)

• Gość: XpOver Re: ołowiem? piosenka o cyrku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:41
                                    po linie idziesz sam
                                    i w całym cyrku cicho tak
                                    i krok za krokiem musisz iść
                                    nie ma odwrotu musisz spaść

wszyscy czekają żebyś spadł
                                    balansujesz po to żeby spaść
                                    wędrujesz po to żeby spaść
                                    ta cisza jest dla ciebie

ach jaki zaraz będzie gwar
                                    nikt nie oddycha przez ten czas
                                    ściśnięte pięści każdy drży
                                    paznokcie wbite w dłoń do krwi

wszyscy czekają zebyś spadł
                                    balansujesz po to żeby spaść
                                    wędrujesz po to żeby spaść
                                    wędrujesz sam na linie

• Gość: o+o-o Re: :) IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 00:01
                                      .....moze dojde do wyznaczonego sobie celu.
                                      nie obchodzi mnie gwar, tlumy zebrane na rynku.
                                      ja ide sam, na linie zacumowanej do gwiazdy,

a tam, swiat jest wspanialy

• Gość: xPoVER Re: :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 00:49
                                        Martwię się o Ciebie, bo nie wygląda to na sex. :)
    • Gość: wrew Z innego wątku... IP: 10.0.4.* 07.01.02, 00:35
      Nic nie umoczyliśmy, XpOverze! To, co powiedzieliśmy sobie, jest nasze. I to
      liczy się najbardziej. A poza tym, czy nie odnosisz wrażenia, że prowokatorzy
      poczuli się poważnie zagrożeni?

Pozdrawiam - wrew
      • Gość: XpOver Re: Z innego wątku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 00:47
        ja myślę, że to był prowokator w czystej postaci, bezcelowy...
        rzeczywiście podobało mi się,
        że wszystkie niezależne osoby podobnie zareagowały
        ja właśnie ze względu na to, że była to prowokacja liczyłem na coś więcej...
        to nazywam umoczeniem :)
        • Gość: wrew Re: Z innego wątku... IP: 10.0.4.* 07.01.02, 00:54
          Nie był to artysta, nie bez celu i niejeden. Natomiast rozumiem Twoje uczucie
          zawiedzenia.
          • Gość: Xpover Re: Z innego wątku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 01:01
            ktokolwiek to był jeżeli prowokacja była celowa, to ją popieram
            To było kilka osób?
            Zniknęła niestety moja dosyś bezwzględna wypowiedź,
            ograniczę się tylko do tego, że uznałem tę osobę -y?
            za niezbyt inteligentną, wyraźnie jej wypowiedzi ("się sypały")
            szkoda, że moja riposta zniknęła, a zresztą...
        • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:00

Dobrze, ze to powiedziales XpOverze, ja nawet sie nie przeliczylem
          Obojetnie kto to byl, byl swietnie zorientowany w sytuacji tego miejsca
          Odslonil kurtyne nieco dalej.....
          Nic nie dzieje sie w prozni i wrew ma racje tak twierdzac
          To miejsce stanie sie prawdziwym forum, potrzeba na to jedynie odwagi i czasu

.na galazce, ktora kwitnie zawsze jakis mily ptaszek usiadzie i zaspiewa

• Gość: XpOver Re: Z innego wątku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 01:24
            ja myślę, że to była dość inteligentna osoba, ale bez lotu, który sugerowała
            metaforyczna wypowiedź, nie mam ochoty jej urazić, ale czasami mam
            nieokiełznaną -ochotę- brnąć w kierunku kompletnego triumfu, tylko, że po nim
            pozostaje jedynie uciecha tłuczenia się, niczym goryl, po piersiach.
            Co do tygrysa, kiedyś znalazłem się -z samego szczytu- na samym dnie, zabawne
            było, kiedy miałem w liceum, w klasie przedmaturalnej najniższą średnią w
            klasie. To za długa historia, ale pamiętam jak przyglądałem się ludziom, którzy
            traktowali mnie adekwatnie do moich wyników. Można taką sytuację trochę
            przyłożyć do "dylematu tygrysa", który choć poniżony jest świadom swej siły.
            Mam nadzieję, że nie muszę mówić, że odrobiłem straty :))) ...
            • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:31
              Na Forum nie przychodzi sie po to by zwyciezyc. Tu sie przychodzi by polec.
              Kazdy upadek rodzi nowa sile, podobnie jak w zyciu.

Zycie jest i musi byc nadzieja.......nawet w humanizm.:)

• Gość: XpOver Re: Z innego wątku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 01:36
                Ja na forum przychodzę w celach jazzowych czyli potrąbić, poimprowizować, pograć
                z nastrojem i inteligencją, i jakimś doświadczeniem
                • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:43

> Ja na forum przychodzę w celach jazzowych czyli potrąbić, poimprowizować, pogra
                  > ć
                  > z nastrojem i inteligencją, i jakimś doświadczeniem

Przypominasz mi, to co mialo tu miejsce dawno temu. Dzisiaj to juz historia, w
                  sensie Forum jako calosci.
                  Sa jeszcze miejsca zaciszne i piekne.

• Gość: wrew Re: Z innego wątku... IP: 10.0.4.* 07.01.02, 01:44
                  Lubię jazz ;)))
            • Gość: wrew Re: Z innego wątku... IP: 10.0.4.* 07.01.02, 01:33
              Tygrys jest niebezpiecznym zwierzęciem. Zwłaszcza gdy krwawi.
              • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:39
                Dlatego juz pisalem, tygrysa zabija sie strzalem miedzy oczy.

• Gość: wrew Re: Z innego wątku... IP: 10.0.4.* 07.01.02, 01:42
                  Tzn. jednym?
                  • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:46
                    Gość portalu: wrew napisał(a):

> Tzn. jednym?

:)))...w realu tak, tutaj CKM Ci moze nie wystarczyc na podrabiane koty.

• Gość: wrew Re: Z innego wątku... IP: 10.0.4.* 07.01.02, 01:50
                      Mam odpowiedni sprzęt.
                • Gość: XpOver Re: Z innego wątku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 01:42
                  Tygrysów się nie zabija!
                  A podróby zginą bez zbędnych kulek
                  • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:48

> Tygrysów się nie zabija!
                    > A podróby zginą bez zbędnych kulek

Kto by chcial wkladac do sejfu podroby!

• Gość: XpOver Do sejfu czy cyrku? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 01:50
                      bo z tym sejfem to jakieś novum dla mnie
                    • Gość: o+o-o Re: Z innego wątku... IP: *.qc.sympatico.ca 07.01.02, 01:56
                      Gość portalu: o+o-o napisał(a):

> Gość portalu: XpOver napisał(a):
                      >
                      > > Tygrysów się nie zabija!
                      > > A podróby zginą bez zbędnych kulek
                      >
                      > Kto by chcial wkladac do sejfu podroby!
                      >
                      > o:)
                      >
                      ...mialem na mysli ta wlasciwa strone Forum. O:)

ide juz, czesc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka