mbmm 16.09.03, 23:34 u Was. Pozwolicie ze zajrzę czasami, zapałętam sie w bramowe czeluści...? Serdecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Miło tu... 17.09.03, 08:16 myślę że pozwola , a ja oczywiście nie mam nic naprzeciw... Gph'owi serdeczne życzenia... Jak juz wrócę tym razem, to pewnie pobędę dłużej, to może jeszcze ktos zechce czasem ze mną pogadać... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Miło tu... 17.09.03, 09:29 ano witamy , jesiania fajnie tu w zimie bedzie troche zimno :) ale sie bedziem raczyc czys wyskokowym Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Miło tu... 17.09.03, 09:35 marceliszpak napisał: > ano witamy , jesiania fajnie tu w zimie bedzie troche zimno :) ale sie bedziem > raczyc czys wyskokowym > Odpowiedz Link Zgłoś
gph miło, ciemnawo 17.09.03, 09:38 czasem ktoś się zatoczy, ktoś komus kieszeń obrobi, ktos komus w ryj da, ktoś załka rzewnie. jak to w bramie.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 w zimie 18.09.03, 08:35 to se kozę do bramy przyciągniemy, zapalimy, grzańca wypijemy i będzie OK. a Gphowi serdeczności spóźnione :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mbmm Re: Nie liczyłam,ze sie odezwiecie... 19.09.03, 22:56 tym bardziej sie cieszę:))) Fakt, teraz póki slonce grzeje jeszcze da sie wytrzymac, ale juz dlugie jesienno-zimowe wieczory o wiele sympatyczniej jest spedzac w "bramowym"towarzystwie niz w samotnie w domu;) Pozdrawiam:) mo. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Nie liczyłam,ze sie odezwiecie... 20.09.03, 13:10 w bramie jest cool szczegolnie w zimie :) Odpowiedz Link Zgłoś