Dodaj do ulubionych

szukam okulisty dla ślepej miłości

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:43
pomóżcie przejrzeć na oczy!!!!!
Obserwuj wątek
    • makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 08:50
      Musisz znaleść forum medycyna lub pisz na romatyce, ale jak slepa to może
      wpadnie pod samochód i po problemie ;)))
      • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:53
        to musiałby i kierowca byc slepy, bo takiej miłości nie sposób nie zauważyć
        • makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 08:56
          tylko ona nie zauważy kierowcy, pojazdu, drogi, dołu, wpadnie do jeziora lub
          rzeki i będzie pokarmem dla rybek ;)))
          • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:57
            czyli troche cierpliwosci i bedzie po, a jednak żal
            • makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:04
              A czego tu żałować, wyleczenia ? ślepoty? czy bez owocnych starań ?
              • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:06
                straconej miłosci
                • makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:08
                  Poczytaj niżej i ...........wypij :)) zapełnisz pustkę :))
                  • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:10
                    próbowałem, nie pomaga
                    • makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:12
                      A cóz Ci moge wiecej poradzić, zwróć sie do fachowca np. Kitka on doktór :))
                      • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:15
                        dzięki za chęć pomocy, ale i tak człowiek pozostaje sam ze swoimi problemami
                        • makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:22
                          To nie widzę powodów by o tym pisać, cierpisz, nie cierpisz, baw sie razem z
                          nami :))
                        • Gość: semmi Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 09:23
                          Czemu straconej, żle próbowałeś, widocznie zbytnio Ci nie zależy.
                          • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:35
                            może boje się ośmieszenia
                            • mawyr Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:38
                              To wcale ta miłośc nie jest taka ślepa jak piszesz, kiedy się boisz ośmieszenia,
                              chyba sam nie wiesz co chcesz :((
                              • Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:53
                                no tak , zwykły ze mnie żałosny dupek
                                • Gość: only Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:13
                                  jedz duzo marchewki oraz jedz maslo naturalne zamiast margaryny....oraz jeszcze
                                  pij tran, bo to wszystko razem ma duzo witaminy A, a to ponoc na wzrok
                                  pomaga.....
    • silverstone Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:15
      ...chcesz leczyc z tej milosci, co? Zrobisz sie sfrustrowany i nieszczesliwy,
      zobaczysz!
      • Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:20
        cholera, ja juz jestem nieszczęśliwy,
        • silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:23
          ale to taki szczesliwy rodzaj nieszczescia!

Gość portalu: karol napisał(a):

> cholera, ja juz jestem nieszczęśliwy,
        • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:24
          A mówią, że nieszczęścia chodzą parami a Ty sam ;))
          • Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:27
            wcale nie sam, bo jak idiota truchtam za nią
            • silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:27
              Dbaj o kondycje!

> wcale nie sam, bo jak idiota truchtam za nią
          • silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:27
            moze ona tez nieszczesliwa - kto wie...

makary0 napisał:

> A mówią, że nieszczęścia chodzą parami a Ty sam ;))
            • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:31
              Za szybko truchta i Karol nie nadąża ;))
              • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:35
                a moze karol, skoro juz jest czlowiekiem w wieku emerytalnym zakochal sie w
                pani listonoszce co to mu emerytury do domu nie przynosi, i w tym problem z ta
                slepa miloscia...a pani listonoszka mloda i do tego jezdzi na rowerze i dlatego
                karol nie nadaza...
                • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:38
                  A co gorsze to wie ile ma emerytury i nie może pobajerować:))))
                  • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:40
                    gorzej jak i ta skromna emeryture zaliczyl do wspolnego konta z pania
                    listonoszka, ktora sobie ja teraz wplaca na swoje konto, i nie ma juz potrzeby
                    odwiedzac karola w sprawie emerytury....
                    • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:43
                      Czyli nie tylko miłość była ślepa ;)))))))))
                      • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:48
                        no moze milosc i slepa byla, bo karol zaglada do portfela i nic w nim nie
                        widzi....dlatego teraz sadzi ze oslepl....:)
                        • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:53
                          O, to wyleczyc też się nie będzie mógł....... bez forsy ;(((
                          • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:57
                            no moze wyznacza mu termin leczenia w ramach kasy chorych w terminie za jakies
                            dwa lata....wtedy moze bedzie jakas nadzieja....
                            • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 11:00
                              może zwolnią listonoszkę i znowu źródełko zacznie kapać ;)))
                              • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 11:03
                                no mozliwe ze za kilka lat dzieki emeryturze karola bedzie stac pania
                                listonoszke na wczasy na karaibach, i wtedy wezmie sobie urlop na jakis
                                miesiac.....
                                • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 11:21
                                  A może nawet szybciej jesli ma jeszcze paru takich Karolów ;)))
                                  • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 11:38
                                    oj, to moze i ja sie zatrudnie jako pani listonoszka.....
                                    • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 11:44
                                      a jak dostaniesz dzielnicę bez Karolków ale z okulistami ;)))
                                      • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 11:59
                                        oj, ale moze z takimi co prowadza prywatna praktyke, to moze az tak zle nie
                                        bedzie....
                                        • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 12:02
                                          A ile chcesz wydać :)))
                    • Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:47
                      nie myślcie sobie małolaty( bo na pewno jesteście młodsi) że jak sie ma troche
                      wiecej lat to serce nie bije, ono dudni !kiedys to sami przezyjecie ....
                      • makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:49
                        jakś arytmia ;))
                      • silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:49
                        Karol nie przejmuj sie! Oni tak z zazdrosci! Sami by sie zakochali, to im
                        szkoda ;)

> nie myślcie sobie małolaty( bo na pewno jesteście młodsi) że jak sie ma
                        troche
                        > wiecej lat to serce nie bije, ono dudni !kiedys to sami przezyjecie ....
                      • Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:49
                        alez karolu, ja mam tak niskie cisnienie ze mi nic nie dudni i pewnie nigdy nie
                        bedzie....
                        ale ty powinienes uwazac na zbyt wysokie cienienie krwi...:)
            • Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:32
              o rany !! dwa nieszczescia na padole łez!!!!!!
              • silverstone Karol powiedz mi... 18.09.03, 10:33
                ... nie szkoda Ci czasu na mowienie do nas, jak mozesz mowic do niej?

> o rany !! dwa nieszczescia na padole łez!!!!!!
                • Gość: karol Re: Karol powiedz mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:34
                  gdybym ją odnalazł na forum........
                  • silverstone Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:36
                    Aaaaaaaaaaa!!!! To ona jest wirtualna, tak? Jeszcze jej nie spotkales, ale juz
                    ja kochasz! O rany jakie to słodkie :))))

> gdybym ją odnalazł na forum........
                    • Gość: only Re: Och Karol!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:38
                      no jasne ze to slodkie....
                      zakochac sie przez neta to tak jak przez linie 0700....:P
                      • silverstone Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:39
                        No nie zgodze sie - przez net jest taniej!

Gość portalu: only napisał(a):

> no jasne ze to slodkie....
                        > zakochac sie przez neta to tak jak przez linie 0700....:P
                    • Gość: karol Re: Och Karol!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:39
                      to nie tak, jest jak najbardziej realna, tylko nie mam odwagi jej powiedzieć
                      wprost
                      • silverstone Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:40
                        To moze sproboj jakos naookolo? Dales jej te roze?

> to nie tak, jest jak najbardziej realna, tylko nie mam odwagi jej powiedzieć
                        > wprost
                      • Gość: only Re: Och Karol!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:43
                        to moze powiedz jej :"Wprost", albo "Polityka"......
                        a ona do ciebie powie: "Nie".....
                        • Gość: karol Re: Och Karol!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:52
                          a jest czasopismo "TAK'?
                          • kitek1 nie wiem, ale jest "Cats" 18.09.03, 10:56
                            fajne czasopismo,
                            czasami cos tam napisza:)
                    • makary0 Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:39
                      A jak mógł odnaleść jak jeszcze ślepa jest ;)))
                      • Gość: only Re: Och Karol!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:46
                        no bo to tak jak w tym videoclipie Lionela Richie:
                        "Hello, is it me you're looking for?
                        'Cause I wonder where you are
                        And I wonder what you do
                        Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?
                        Tell me how to win your heart
                        For I haven't got a clue
                        But let me start by saying... I love you"
                        • Gość: karol Re: Och Karol!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:55
                          kochani jesteście , dzięki za te wszystkie opinie, bo nie ma w nich
                          złośliwości, raczej pobłażający uśmiech dla "staruszka", ale ja nic nie
                          zmysliłem , to uczucie to fakt....
                          • makary0 Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 12:00
                            Radziłem na forum romantika tam byś otrzymał 90 rad dobrych, 50 złych i z 30
                            pragnacych Cię wyleczyć ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka