the_dzidka 18.09.03, 09:00 Jeśli zdejmę przybornik do pisania i przestawię telefon, będę się mogła ułożyć nie zrzucając przy tym komputera.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myrdin Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 09:15 > Jeśli zdejmę przybornik do pisania i przestawię telefon, będę się mogła > ułożyć nie zrzucając przy tym komputera.... A ja chyba tylko zmienię ustawienie fotela i zamknę drzwi do swojego pokoju (wyłączając oczywiście wszystkie telefony). Miłych snów. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 09:24 myrdin napisał: > Miłych snów. Wzajemnie ;-) Ja też bym się zdrzemnęła ;-) Jeszcze nie doszłam do siebie po weekendzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myrdin Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 09:32 > Ja też bym się zdrzemnęła ;-) To co za problem? Ostatnie badania wykazały że sen znacznie zwiększa wydajność pracy. ;-) Tylko trzeba parę osób o tym przekonać i sprawa załatwiona. ;-) > Jeszcze nie doszłam do siebie po weekendzie ;-) Ja już po weekendzie doszedłem do siebie (zdarzyło się to wczoraj wieczorem). Problem w tym że dziś rano wpadłem w stan przed-weekendowy. ;-) Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 13:43 myrdin napisał: > To co za problem? Ostatnie badania wykazały że sen znacznie zwiększa wydajność > pracy. ;-) Tylko trzeba parę osób o tym przekonać i sprawa załatwiona. ;-) Tylko te pare jest bardzo mocno asertywnych ;-)) > Ja już po weekendzie doszedłem do siebie (zdarzyło się to wczoraj wieczorem). > Problem w tym że dziś rano wpadłem w stan przed-weekendowy. ;-) Dobre ;-)) Ja pewnie w stan przedweekendowy wpadne w przyszły czwartek dopiero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 09:30 myrdin napisał: > A ja chyba tylko zmienię ustawienie fotela i zamknę drzwi do swojego pokoju > (wyłączając oczywiście wszystkie telefony). takiemu to dobrze. :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
myrdin Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 09:38 > takiemu to dobrze. :) > K. Jeżeli cieszysz się opinią osoby ciężko pracującej to możesz się wysypiać dowoli. ;-) Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 10:13 myrdin napisał: > Jeżeli cieszysz się opinią osoby ciężko pracującej to możesz się wysypiać > dowoli. ;-) Coś jak: "jeżeli wszyscy wokół wiedzą, że wiesz, że mielonego nie kroi się nożem, to krój go sobie tym nożem ile wlezie?". :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Sen na ergonomicznym biureczku 18.09.03, 09:20 a poduszeczke i kocyk masz??? Ostatnio u nas w biurze chodzili i pytali jakie chcemy meble do pokoju i byli zdziwieni, że w trzecim z koleji pokoju zajmowanym przez Informatyke zażyczyli sobie polówke/łóżeczko/kanapę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś