ciuszka74 04.06.08, 08:13 Hej dziewczyny -czy z terenu Łodzi jest któraś?Odezwijcie sie,jestem nowa,dopiero robie prawko kat. A i szukam babek na stalowych rumakach.Jak wyglądały wasze egzaminy na prawko ? A może któraś robi je jak ja.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzik07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 04.06.08, 11:01 Melduję się na rozkaz wraz z moją Suzi SV. Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
nike78lodz Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 04.06.08, 12:41 Witaj. Też jestem nowa ale już z prawkiem i motorkiem co prawda gorzej z jazdą z przyczyn obiektywnych ale mam nadzieje ze zacznę już częściej jeżdzić a w wakacje to na bank. A prawko zdasz spokojnie jak nie za pierwszym to za drugim na pewno bo nie jest trudno naprawdę. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 04.06.08, 17:20 I ja jestem...już z prawkiem i motocyklem. Marzena Honda City Fly. Bałuty Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 04.06.08, 19:00 Fajnie ,że jestescie .Jak sie zapisałam do szkoły do drivera,spojrzeli na mnie zdziwieni-pani na motocykl?!Ja na to ,że taaak a co?A nic tylko już bardzo dawno kobiety nie mieli na A,a na samym teoretycznym reszta pań na B patrzyła na mnie jakbym sie z kosmosu urwała. Odpowiedz Link Zgłoś
nike78lodz Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 05.06.08, 15:32 Cze to zmień na AB MRÓZ tam tak nie patrzyli i żadną sensacją nie było że dziewczyna i na prawko A. Pozdro Anka Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 05.06.08, 16:21 Melduje się przedstawicel dość licznej rodziny motórowo-rozrywkowej Uć. Słuchaj, nic się nie przejmuj egzaminem, naprawde nie jest to wielka filozofia, pousmiechaj się do egzaminatora i bedzie ok. , ja zamiast wykonania-hmm...już nie pamietam ile było tych ósemek, wiem że po 3 zapytałam się kręcąc czy już?...i ten miły pan kiwnął głową, że moge zakonczyć, a po trasie po mieście powiedział że zdałam i kazał się całować! Także będzie spoko. Trzymam kciuki Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 05.06.08, 16:31 Tak sobie właśnie pomyślałam, może wreszcie wszystkie dziewczyny forumowe i inne motocyklistki z łodzi spotkamy sie w jednym miejscu i czasie, temat istniał ale umarł śmiercią naturalną, więc może tym razem...? Bo niby nas tu trochę jest a każdy sobie...co wy na to? PS> aż wstyd w porównaniu z grupą śląską i warszawska! Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 05.06.08, 17:06 Faktycznie wstyd,tamte dziewczyny sie znaja a my?-Łodzianki gorsz? Odpowiedz Link Zgłoś
nike78lodz Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 06.06.08, 09:48 Witajcie. Chętnie się wybiorę na takie spotkanko ponieważ za bardzo nikogo jeszcze nie znam z Łodzi a chciałabym poznać. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 06.06.08, 10:23 Temat umarł, bo ograniczyłyście grupę spotkaniową tylko (aż) do motocyklist - ek. :) Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 06.06.08, 15:25 1-leo,nie obrażaj sie bo panów jest wielu i was widać na drogach,a my kobitki stanowimy mniejszosć-dlatego się poszukujemy-buziaczki dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 07.06.08, 17:51 Ja tez sie zgłaszam. ! I tez chce sie spotkać. Smutno mi, że mimo żem zatwardziałą łodzinką to znam grupę warszawską a moją rodzimą nie. :-) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 16.06.08, 23:43 Hallo? temat umarł...? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 20.06.08, 11:47 No właśnie nie hallo bo cos bez wiekszego odzewu... :-) A MWB bazar tuz tuz to moze chociaz wtedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 20.06.08, 12:34 --W LIPCU BAZAR MOŻE WTEDY?TO JEST DOBRY POMYSŁ . gg 9363096-zapraszam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 20.06.08, 13:34 Niestety w terminie kiedy jest bazar mnie nie bedzie w łodzi: ( ....jakoś pozbierać się nie możemy, cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 20.06.08, 15:24 ja też wybywam w tym terminie z Łodzi. A na jutro macie plany? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 20.06.08, 19:47 Może chociaż jakieś spontaniczne lody w "Maćku"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 21.06.08, 09:12 magdzik07 napisała: > Może chociaż jakieś spontaniczne lody w "Maćku"? :) jestem jak najbardziej za:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 30.06.08, 21:05 Dziewczyny, pasuje wam środa? Można by się umówić w Maćku na Widzewie na kawę i lody koło 21 i potem podjechać pod Selgros albo co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nike78lodz Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 01.07.08, 09:28 witajcie a może byśmy się spotkały na motobazarze w piątek po południu lub w sobotę tak koło 13. I oczywiście w środę też gdyby komuś pasowało ja niestety odpadam z powodu braku OC pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 02.07.08, 20:19 magdzik07 napisała: > Dziewczyny, pasuje wam środa? Można by się umówić w Maćku na Widzewie na kawę i > lody koło 21 i potem podjechać pod Selgros albo co ;) będę ok. 21(już za chwilę) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 01.07.08, 12:54 W srode odpadam niestety ale na bazarze bede. moje gg 6223078. Jesli ktoras z Was tez sie wybiera to napiszcie to sie wymienimy telefonami i moze w koncu uda sie poznac. :-) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik07 Re: ŁÓDZKIE MOTOCYKLÓWKI-JEST TAM KTOŚ? 06.07.08, 21:44 środa wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś