Dodaj do ulubionych

a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla.

07.01.02, 17:20
uspokojenia nerwow. porobilo sie tu dzisiaj, oj, porobilo!!!
a ja myslalam, ze tylko ja only mam taka czortowska nature, by siac zamet. a to
jednak nie prawda.
pewne watki zaczely byc nawet dla mnie niesmaczne - a to duza sztuka, bo jak
juz pisalam nie raz - z chamow jezdem i chamem jezdem tyz. ale to co dzisiaj
przeczytalam? i to wy? kobitki? a fe, a be, a nieladnie!!!!
to juz lepiej herbatka z melissy wam pomoze.
komu herbatki, komu?
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:31
      a z dodatkami bedzie zeby przeziebienie precz poszlo?:)
      jak tak to poprosze!
      • czort Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:33
        alez prosze, prosze - tobie z lipy zrobie. na przeziebienie najlepsza!!!
        • florentynka Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:35
          Nie chcę herbatki. Wścieklaka poproszę.
          • czort Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:37
            dobra, ty tyz doataniesz. a co tam - wszystko dla pan!!!
            • anka1 Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:40
              fuj! z lipy? lipa nie herbatka!:)
              • czort Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:43
                z lipa nie? nie to nie, dobra - dla cie spirytus z pieprzem - moze byc?
                • anka1 Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:45
                  czarny? pieprz ma sie rozumiec:) jak swiezo mielony to dawaj!
                  • czort Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:48
                    a nasci, nasci kobieto, toz od tego ogniem piekielnym bedziesz ziac i
                    konkurencje mi zrobisz!!!!!!!
                    ale niech ci bedzie - slowo sie rzeklo - pieprzowka twoja jezd!!!!!!!
    • maryjo2 Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:48
      A ja chce cos na obudzenie. Bo zasypiam. Nadmieniam, ze alkohol mnie
      dezaktywuje.
      • czort Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:51
        o, znalazla siem, jedna przemadrzalska - alkohol dezaktywuje!!!
        dezaktywuje pisze, jakbym kiedykolwiek wiedziala, co to znaczy!!! fuj, langusta
        jedna!!! alkohol - to rozumiem - fajne slowko jezd!!!! w naturze tyz fajne jezd.
        a ta - dezaktywuje - pisze!!!!!!
    • Gość: Pom Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. IP: 195.205.239.* 07.01.02, 17:50
      A masz Czorcie takie liście herbaty, co je mozna na banknociki przerobić??
      Notka se kupuje cudeńko!!!
      • czort Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:53
        kurna, pom, a po cholere ty bedziesz banknoty przerabiac - wystarczy, ze
        skopiujesz kilka fotek i tym nowym laptopem - sru we swiat zdjatka - za ogromne
        piniedze oczywizda!!!!
        pomysl, babo, pomysl trochi!!!!
        • Gość: Pom Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. IP: 195.205.239.* 07.01.02, 17:59
          Niby co mam wysyłać??? Swoje biusty? Hahahahaha!!!! Najpierw trza je mieć!
          Ale pomysł jest dobry! Na początek spreparuje fotke porucznika borewicza z
          myslacym wyrazem twarzy!!! Unikat na skale swiatowa!!! A za tydzień dojde do
          wniosku: jakiego ja kompa-rzęcha kupiłam! grat do wymiany!!!
      • maryjo2 Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 17:56
        Czorcie, kurde blade, dezaktywacje lubie, ale dzis i tak srednio polzywa
        jestem. Chcem energetycznego kopa w dupe. Moze byc droga wlewczo-doustna albo
        zadnio-traumatyczna.Byle poskutkowalo :o))
        • anka1 Re: a wiecie co? to juz zrobie wam ta herbatke dla. 07.01.02, 18:01
          pieprzowka u mnie atak kichania wywolala:) masz na to jakies lekarstwo? bo
          sobie zaraz wszystko wykicham ze srodka:)
        • szpieg007 czort :))))))) 07.01.02, 18:02
          nową walutę Ci posłałam i Wieśmina!!!!!!!!!
          a teraz zapodawaj cosik na moje skołatane nerwy :)))))))
          • czort Re: czort :))))))) jasmine!!!! 07.01.02, 18:11
            oki, la ciem wszystko dziouszka, za wiesmina piyknie dziemkujem - przecudnej
            jezd urody!!!!! usmialam sie, jak go ogladalam!!!!!!
            waluta zas - no coz, same panienki (prawie) a ja hetero jezdem.
            a nie masz ty jakiej innej waluty, lo mnie?
            na poczcie ci cos wieczorem zapodam - dla smiechu i rozczulenia sie.
            trzym sie dziouszka - glowa w gore!!!!
            pamietaj - jak w polityce - szcza na cie a ty mow, ze deszcz pada. i olej to
            sikiem prostym miedzy oczy!!!!!
            • szpieg007 Re: czort :))))))) 07.01.02, 18:31
              hehehehe.....uwielbiam politykę!!!! do Sejmu męża szukać pójde - na pewno szczęśliwi będziemy! on
              bedzie posikiwać, a ja latać ze ścieroą jak przykładna matka - polka!!!!!!
              UWAGA!!!!!! coś lepszego Ci posyłam!!!! super brykę :)))) głośniki ma???

czort napisał(a):

> oki, la ciem wszystko dziouszka, za wiesmina piyknie dziemkujem - przecudnej
              > jezd urody!!!!! usmialam sie, jak go ogladalam!!!!!!
              > waluta zas - no coz, same panienki (prawie) a ja hetero jezdem.
              > a nie masz ty jakiej innej waluty, lo mnie?
              > na poczcie ci cos wieczorem zapodam - dla smiechu i rozczulenia sie.
              > trzym sie dziouszka - glowa w gore!!!!
              > pamietaj - jak w polityce - szcza na cie a ty mow, ze deszcz pada. i olej to
              > sikiem prostym miedzy oczy!!!!!

• pomeranka Re: czort :))))))) 07.01.02, 18:44
                Tylko wara mi od mojego Endriu!!!!
              • pomeranka Re: czort :))))))) 07.01.02, 18:44
                I Pęka Romana!!!
                On Romuś jest, tak?
    • maryjo2 Do Czorta 07.01.02, 18:44
      Czy ja juz dostalam ten energetyczny zastrzyk herbaciany?? Bo jakos nic nie
      czuje :(( Ani mi sie po gardle nic nie rozlewa, ani w tylek nie kluje. Moze ja
      juz nie zyje??
      • jasmina_tdi Re: Do Czorta 07.01.02, 18:47
        weż 100 dolcow do ręki i opisz mi swoje odczucia!!!! powiem Ci, czy zyjesz :))))
        i nie kłóć się - to ja nie żyję!

maryjo2 napisał(a):

> Czy ja juz dostalam ten energetyczny zastrzyk herbaciany?? Bo jakos nic nie
        > czuje :(( Ani mi sie po gardle nic nie rozlewa, ani w tylek nie kluje. Moze ja
        > juz nie zyje??

• maryjo2 Re: Do Czorta 07.01.02, 18:55
          E tam, 100 dolcow. Zadnych wrazen. 100 000 dolcow to zrobiloby na mnie niejakie
          wrazenie. Ale jako, ze to nieosiagalne, to chce, kurczaczki, herbatke na
          pobudzenie. I to NATYCHMIAST.
          • jasmina_tdi Re: Do Czorta 07.01.02, 19:14
            100 bagsów to na waciki :)))))))
            a kolacyjkę to chętnie....... mniam mniam....spaghetti na przykład.....

maryjo2 napisał(a):

> E tam, 100 dolcow. Zadnych wrazen. 100 000 dolcow to zrobiloby na mnie niejakie
            >
            > wrazenie. Ale jako, ze to nieosiagalne, to chce, kurczaczki, herbatke na
            > pobudzenie. I to NATYCHMIAST.

• maryjo2 Re: Do Czorta 07.01.02, 19:16
              Za 100 dolcow mozna sie ozrec spagetow do rozpeku. I tym samym zaczac myslec o
              czym innym, np. o bolu brzucha.

• jasmina_tdi Re: Do Czorta 07.01.02, 19:18
                za stówke kupilabym sobie jakies perfumy....!!!!!!!! wybitnie poprawiają mi
                humor....mogę godzinami upajać się zapachem...... mmmmmmmmm.....no i brzuch nie
                boli...

maryjo2 napisał(a):

> Za 100 dolcow mozna sie ozrec spagetow do rozpeku. I tym samym zaczac myslec o
                > czym innym, np. o bolu brzucha.
                >

• maryjo2 Re: Do Jasminki 07.01.02, 19:23
                  Podaj marke. Albo umow sie ze mna w perfumerii.
                  • jasmina_tdi Re: Do Jasminki 07.01.02, 19:32
                    maryjko nie wyszłybyśmy stamtąd za pół roku!!!! uwielbiam perfumerie, perfumy.
                    ładne zapachy - mam kompletnego fioła! dla mnie kazdy człowiek tak intesywnie
                    pachnie, ze az mnie zatyka! i nie mówię tu o perfumach czy mydle.... kazdy ma
                    swój indywidualny zapach i jesli nie przypadnie mi on do gustu. to nie ma bata...
                    potrafie wyczuc, ze ktos np grzebał mi przy biurku - po zapachu :))))))))

maryjo2 napisał(a):

> Podaj marke. Albo umow sie ze mna w perfumerii.

• maryjo2 Re: Do Jasminki 07.01.02, 19:41
                      To nie da rady - umawiamy sie w perfumerii ktoregos dnia. Nie ma to tamto! Ja
                      cierpie na te sama chorobe buteleczkowo- zapachowa, wiec mozemy siedziec tam i
                      caly rok. Domowimy sie tylko dokladnie kiedy i po krzyku.
                      • jasmina_tdi Re: Do Jasminki 07.01.02, 19:43
                        ok ok ok :)))))) tylko wyżebrzę w tej krwiopijczej firmie dodatkowy fundusz
                        reprezentacyjny :)))))))a co tam ostatnio ślicznego wywąchałaś???

maryjo2 napisał(a):

> To nie da rady - umawiamy sie w perfumerii ktoregos dnia. Nie ma to tamto! Ja
                        > cierpie na te sama chorobe buteleczkowo- zapachowa, wiec mozemy siedziec tam i
                        > caly rok. Domowimy sie tylko dokladnie kiedy i po krzyku.

• maryjo2 Re: Do Jasminki 07.01.02, 19:49
                          Wlasnie wieki cale nie bylam. Ostatnio wachalam Bulgari w wersji damskiej i
                          meskiej. Meskie sa zdecydowanie bardziej...
        • Gość: czort Re: Do Czorta IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 19:08
          oki, nie ma sprawy - to se wyobrazcie, ze mnie uks nawiedzil. zastrzyk
          wystarczajacy, co nie?
          • maryjo2 Re: Do Czorta 07.01.02, 19:12
            Rzeczywiscie - to moze pobudzic ekstremalnie. To oni tak z wieczora Cie naszli,
            czy wczesniej nieco??
    • Gość: Pom Pilne!!! IP: 195.205.239.* 07.01.02, 18:58
      A czy zna ktoś przepis na herbatę antyśmierdzącoleniową??? Cierpię na tę
      przypadłość od dawna i czuję jakies przerzuty w okolicach głowy...
      • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:00
        Pom - popros sasiadow, niech Ci zaleja mieszkanie. Mowie Ci - to dziala.
        zaczniesz sie ruszac szybciej, niz lapanie pchel tego wymaga :o))
        • pomeranka Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:03
          Moja soma sie nie leni. Gorzej z psyche... znacznie gorzej!!!
          • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:05
            Dziwne masz objawy jakies. Jak wprawiasz w ruch somę, gdy psyche drzemie??
            Lunatykujesz :o))) ???
            • Gość: Pom Re: Pilne!!! IP: 195.205.239.* 07.01.02, 19:10
              Psyche nie drzemie tylko sie leni.
              Jest taki piekny rysunek Mrożka: dwa cokoły, na pierwszym stoi wspaniale
              zbudowany męzczyzna z zacięciem na twarzy, gotowy do boju, na drugim nie stoi a
              leży chuderlawy, wymięty pan z oprózniona flaszką. Na pierwszym cokole jest
              napos WOLA, a na drugiej CZYN.
              Tak mniej więcej się mam.
              • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:14
                Pomcia- to Ty nic nie rob! Na wstrzymanie sobie wez!
                • Gość: Pom Re: Pilne!!! IP: 195.205.239.* 07.01.02, 19:17
                  Maryjko, rozumiem, ze wyrzuty sumienia za okno??? A może jakiś kompromisik?
                  Ale zastosuje się do rady szanownej kolezanki, nie ma wyjscia!
                  • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:19
                    Ja sie martwie, cobys nie skonczyla jak ten na drugim cokole. Widzialam
                    ostatnio, jak takie "cos" wyglada. Przeczekaj.
                    • pomeranka Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:21
                      Cos Ty??? Kobieto!!! Speedu dostanę jak tylko pomysle, ze mogłabym tak
                      skończyć!!!!!
                      • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:25
                        No i masz swoj energetyzujacy kompromisik :o))
                        • jasmina_tdi Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:33
                          tylko nie speeda pomka!!! tylko nie speeda!!!! oczy Ci wypadną :)))
                          • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 19:43
                            To pozyczysz Pomci okulary. Najlepiej gogle. Jak oczki wypadna - chwycimy na
                            lyzeczke i upchamy z powrotem, gdzie trzeba.
                            • Gość: Pom Re: Pilne!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 20:29
                              Robiłas już takie rzeczy, Maryjko, będąc młoda lekarką?
                              Jaśminko, jak Ty sie o mnie troszczysz!!!
                              • maryjo2 Re: Pilne!!! 07.01.02, 20:53
                                Nie robilam, ale pamietam jak Pani nauczycielka od biologii nauczala, ze tak
                                sie robi jak pekinczykowi oczy wypadna. Powaga!
                              • Gość: samanta Re: Pilne!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 20:54
                                a ja mam zubrowke jeszcze i nie wiem ..chlapnac trocha czy se odpuscic?
                                • pomeranka Re: Pilne!!! 07.01.02, 21:04
                                  Pij Samcia bo się wyleje i co?
                                  • Gość: samanta Re: Pilne!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 21:07
                                    Co i co?:)))))) jezdem na dziadzie
                                    • pomeranka Re: Pilne!!! 07.01.02, 21:22
                                      Dziad ode mnie odszedł i nie wrócił!!! Może w następnym tygodniu sobie znajdę
                                      nowego i młodszego, o!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka