nioma 07.06.08, 19:53 Ładny mecz. I ciesze sie z wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 19:59 stawiałem na nich (3:1), ale wolałem remis. gdyby nasi tak potrafili na mistrzostwach - nic nie grają a wygrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 20:01 mameluch napisał: > stawiałem na nich (3:1), ale wolałem remis. gdyby nasi tak potrafili na > mistrzostwach - nic nie grają a wygrywają. cicho, zagramy dobry mecz i bedzie dobrze minimum pointsa trzeba zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 20:02 a Kubica z pierwszej linii, będzie jutro skakanie po kanałach:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 20:10 mameluch napisał: > a Kubica z pierwszej linii, będzie jutro skakanie po kanałach:) jest kolizja? kurde to Kanada to faktycznie o której Robson? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 21:31 kwalifikacje o 19 były, ale z tego co pamiętam, wyścig ma się rozpocząć o 20:/ Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 19:59 brzydki mecz i nie ciesze sie z wyniku;)) nie no taki sobie, Szwajcarzy wiecej z gry, Czesi więcej z farta Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 20:16 ladny ten mecz to wcale nie byl:-) i niestety moj ulubieniec Yakin nie wykorzystal tych okazji jakie mial:-( jakby sie kto zastanawial -jeszcze nie widzialam zadnej niemieckiej flagi wywieszonej z okna, zero. a ponoc taki wazny dla nich ten mecz:) przy samochodach-owszem, rozniste F1 az tak wiele nie zahacza, da sie obejrzec i Kubice i mecz Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 20:20 mallina napisała: > ladny ten mecz to wcale nie byl:-) > i niestety moj ulubieniec Yakin nie wykorzystal tych okazji jakie mial:-( > > jakby sie kto zastanawial -jeszcze nie widzialam zadnej niemieckiej flagi > wywieszonej z okna, zero. a ponoc taki wazny dla nich ten mecz:) > przy samochodach-owszem, rozniste > > F1 az tak wiele nie zahacza, da sie obejrzec i Kubice i mecz a ja za to widziałem dzis niemiecką:) ktos w autku miał z jednej strony polską z drugiej niemiecką Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 21:08 a ja sobie kupilam dwie flagi do samochodu ale polskie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 21:33 ja do samochodu nie mam, ale jutro wywieszę za okno domowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 21:32 hmmm, czyli jednak wyścig o 19? jeśli tak to świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 22:14 za oknem to juz od dwoch dni wisi, kurde, jedyna na podworku, jakies same buraki wokol mieszkaja. a w wawce sporo kierowcow jezdzi z flagami, strasznie mi sie to podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 22:30 w Olsztynie też od groma. tydzień temu w Gdańsku też już jeździli:) no ale teraz to wysyp:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pepiki gora - pierwszy mecz za nami 07.06.08, 23:05 jedyna jaka zwisajaca z okna widzialam to..polska:-) w ten sposob sie przynajmniej dowiem gdzie w okolicy mieszkaja Polacy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Portugalia-Turcja lepszy był meczyk 07.06.08, 23:03 niż szwajcarsko-czeskie sranie w banie twardy, zacięty,dużo walki ale i sytuacji sporo Turcy lekkie rozczarowanie jak dla mnie co robił Tuncay na boisku to nie wiem Nioma pewnie miała by teorie że niezle musi laske trenerowi robić;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Portugalia-Turcja lepszy był meczyk 07.06.08, 23:07 jak mezczyzna moze o meczu pisac"meczyk" -tego nie rozumiem:-) ale racja, ze to spotkanie bylo o wiele ciekawsze, troche Turcy sie po straconej bramce pogubili, szkoda. o tym drugim golu nawet nie wspomne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Portugalia-Turcja lepszy był meczyk 07.06.08, 23:15 mallina napisała: > jak mezczyzna moze o meczu pisac"meczyk" -tego nie rozumiem:-) musisz mi to wybaczyć niestety:) tak mi sie zakorzeniło jakoś i do końca mistrzostw bede was tym męczył szkiełko ogladałem potem, z Klagenfurtu chyba i sms "Euro 2008 wywiało Kurskiego z tv. Co za ulga!" > > ale racja, ze to spotkanie bylo o wiele ciekawsze, troche Turcy sie po stracone > j > bramce pogubili, szkoda. o tym drugim golu nawet nie wspomne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Portugalia-Turcja lepszy był meczyk 07.06.08, 23:08 ależ ty masz pamiec :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Portugalia-Turcja lepszy był meczyk 07.06.08, 23:17 romcia.p napisała: > ależ ty masz pamiec :DDD no ba, wszystko wyrobione na sporcie, tysiace wyników, sytuacji nazwisk itd:) klasyfikacja bedzie po jutrzejszych meczach, podobno maja jakies problemy techniczne przy przeliczaniu pewnie liczydeł nie dowiezli:) a potem po kazdych dwóch meczach wieczorem bedzie update Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Portugalia-Turcja lepszy był meczyk 07.06.08, 23:28 no do moich całych 2 punktów liczydeł nie potrzebują :) już czuję,że zakończę ligę na pierwszym miejscu od końca Odpowiedz Link Zgłoś