Gość: PoloniaN IP: 10.101.3.* 07.01.02, 20:48 www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 07.01.02, 21:09 pilnie kupie: piwo "Zywiec" oraz "Krolewskie", flaki wolowe z firmy "Miedzychod", golabki podlaskie domowe w sosie warzywnym, grzybki marynowane rozne, kielbasy: jalowcowa, krakowska sucha, wiejska, mysliwska tudziez poledwice sopocka oraz twarozek ze szczypiorkiem jaki robi moja Mama, placek makowy od "Bliklego", ogorki kiszone malosolne, pierogi wszystkie oprocz tych na slodko ( bueee )+skwareczki ze sloninki, Nalewki Bielanskie wyrobu p. Poray-Dobrzelewskiego ( ojca Mrowy mojej kochanej ), "Siwuche" i ukrainska "Smorodinowke", chleb z otrebami na spodzie i pare jeszcze innych drobiazgow. P.S. bigosu nie potrzebuje bo sam robie taki, ze klekajcie narody ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: 217.136.210.* 07.01.02, 22:56 aaaaaaa przyjme w prezencie restauracje staropolska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 00:16 saperską naukę pobiorę sarepską musztardę odstąpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:06 I prosze dorzucic do paczuchy ostatniego "Koziolka Matolka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.turboline.skynet.be 08.01.02, 02:08 to dla mnie skansen i wodolot, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:10 A co ty, Minus, nie spisz ? Papugi kracza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:13 i gdzie tym wodolotem bedziesz posuwac ? po kanale... jak mu tam.. no, w drodze do Akwizgranu... a skansen to juz masz-Liga :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:20 bizonek - liga to nie skansen - to swiezo ociosane domeczki - nie skansen!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:22 Ja juz bym Was ociosal, moim toporkiem zwinnym bardzo, prosze ja kogo:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:23 toz pedzialam, ze swiezo ciosane!!!! kurde, czytac nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.turboline.skynet.be 08.01.02, 02:25 a mnie tam ani ciosac, ani spac sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:29 Jakis amator was ciosal, sekow pelno pozostawial, tu trzeba fachowca z odpowiednim sprzetem, wypolerowac to trzeba, siekiereczka zwinna i wielofunkcyjna, Czorcie arcy-diabelski. Tako rzecze zaratustra, kurwa jego mac Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:25 mam w ofercie super polskie wina: 3,50 zl smaczny jabczok 5,00 zl jabczok luksusowy butelki tylko poprosze na wymiane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:33 ja prosze o ten luksusowy z zawartoscia siary nie wiecej niz 75 % Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:38 a butelki na wymiane ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:41 ma! ma! stara Maciaszkowa (znajoma Samanty) juz ciagnie wozek po Koszykowej :- ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:43 Ty zubrze!przeciez Maciaszkowa to twoja znajoma! Nie dosyc ze dziwka to jeszcze pijaczke ze mnie zrobia!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:44 to dajta jej znac ze to juz blisko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:48 blisko... do Maciaszkowej ?! Apage satanas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:52 jake apage, jake apage?!!!! toz ze alpaga biegne, bez kapciow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 03:43 Na afiszu wymienione: Mam tylko cytryny, bo pomarancze juz sie skonczyly... Odpowiedz Link Zgłoś