Dodaj do ulubionych

POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH

IP: 10.101.3.* 07.01.02, 20:48
www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 07.01.02, 21:09
      pilnie kupie: piwo "Zywiec" oraz "Krolewskie", flaki wolowe z
      firmy "Miedzychod", golabki podlaskie domowe w sosie warzywnym, grzybki
      marynowane rozne, kielbasy: jalowcowa, krakowska sucha, wiejska, mysliwska
      tudziez poledwice sopocka oraz twarozek ze szczypiorkiem jaki robi moja Mama,
      placek makowy od "Bliklego", ogorki kiszone malosolne, pierogi wszystkie oprocz
      tych na slodko ( bueee )+skwareczki ze sloninki, Nalewki Bielanskie wyrobu p.
      Poray-Dobrzelewskiego ( ojca Mrowy mojej kochanej ), "Siwuche" i
      ukrainska "Smorodinowke", chleb z otrebami na spodzie i pare jeszcze innych
      drobiazgow.
      P.S. bigosu nie potrzebuje bo sam robie taki, ze klekajcie narody !
      • Gość: mina Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: 217.136.210.* 07.01.02, 22:56
        aaaaaaa przyjme w prezencie restauracje staropolska.
        • Gość: XpOver Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 00:16
          saperską naukę pobiorę
          sarepską musztardę odstąpię
    • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:06
      I prosze dorzucic do paczuchy ostatniego "Koziolka Matolka"...
      • Gość: mina Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.turboline.skynet.be 08.01.02, 02:08
        to dla mnie skansen i wodolot, a co.
        • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:10
          A co ty, Minus, nie spisz ? Papugi kracza ?
          • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:13
            i gdzie tym wodolotem bedziesz posuwac ? po kanale... jak mu tam.. no, w drodze
            do Akwizgranu... a skansen to juz masz-Liga :-)))))))))))))))
            • czort Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:20
              bizonek - liga to nie skansen - to swiezo ociosane domeczki - nie skansen!!!!!!
              • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:22
                Ja juz bym Was ociosal, moim toporkiem zwinnym bardzo, prosze ja kogo:-))))))))
                • czort Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:23
                  toz pedzialam, ze swiezo ciosane!!!!
                  kurde, czytac nie umiesz?
                  • Gość: mina Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.turboline.skynet.be 08.01.02, 02:25
                    a mnie tam ani ciosac, ani spac sie nie chce
                  • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:29
                    Jakis amator was ciosal, sekow pelno pozostawial, tu trzeba fachowca z
                    odpowiednim sprzetem, wypolerowac to trzeba, siekiereczka zwinna i
                    wielofunkcyjna, Czorcie arcy-diabelski. Tako rzecze zaratustra, kurwa jego mac
    • onlyania Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:25
      mam w ofercie super polskie wina:
      3,50 zl smaczny jabczok
      5,00 zl jabczok luksusowy

butelki tylko poprosze na wymiane...

• Gość: bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:33
        ja prosze o ten luksusowy z zawartoscia siary nie wiecej niz 75 %
        • onlyania Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:38
          a butelki na wymiane ma???
          • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:41
            ma! ma! stara Maciaszkowa (znajoma Samanty) juz ciagnie wozek po Koszykowej :-
            )))))))))))))
            • Gość: samanta Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:43
              Ty zubrze!przeciez Maciaszkowa to twoja znajoma! Nie dosyc ze dziwka to jeszcze pijaczke ze mnie
              zrobia!:)))))))))
            • onlyania Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 02:44
              to dajta jej znac ze to juz blisko......
              • Gość: Bizon Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:48
                blisko... do Maciaszkowej ?! Apage satanas !
                • Gość: czort Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:52
                  jake apage, jake apage?!!!!
                  toz ze alpaga biegne, bez kapciow!!!!!
    • phi_ Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 03:43
      Na afiszu wymienione: Mam tylko cytryny, bo pomarancze juz sie skonczyly...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka