Dodaj do ulubionych

szukam e-kolegę :-)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.03, 16:59
...żeby tak o sobie pogadać o tym i o tamtym...
Obserwuj wątek
    • schizo69 Re: szukam e-kolegę :-) 24.09.03, 19:57
      ja to chętnie poszukam e-browar podobno ni e-trzepie
    • Gość: m&m Re: szukam e-kolegę :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:25
      A ile masz lat?
      • Gość: yenne Re: szukam e-kolegę :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.03, 18:57
        a 21 :-)
        • fret32 Re: szukam e-kolegę :-) 25.09.03, 19:54
          JA 18 SUWAŁKI
        • Gość: m&m Re: szukam e-kolegę :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 20:17
          Hehe, to fajnie. Lubisz pisać listy, czy gaworzyć przez gg?

Dlaczego nabijasz się z mojego "A ile..." => "A 21 :-)" :)))
          • Gość: yenne Re: szukam e-kolegę :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.03, 10:12
            lubię i maile i gadanie na gg,

a z "a ile" - "a 21" wcale się nie nabijam...to było takie "miłe" :-)

A Ty ile masz lat? :-)
            • Gość: m&m Re: szukam e-kolegę :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 12:17
              Ja mam 22 lata. Hmm, piszesz z Wrocławia. To daleko. We Wrocławiu jestem co
              roku, ale tylko "chwilowo". W Galerii Centrum (chyba), na ostatnim piętrze jest
              najlepsza lodziarnia, w jakiej kiedykolwiek byłem. Nazywa się Dolce Vita. :)
    • magda_s4 Uwaga, uwaga! 26.09.03, 12:24
      Rzecz pierwsza to prawidłowa odmiana rzeczowników.
      Szukam (kogo? czego?) KOLEGI.
      Czwarta klasa podstawówki.
      • Gość: m&m Re: Uwaga, uwaga! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:29
        Masz rację magda_s4. Jesteś polonistką? W średniej szkole nauczycielka od
        języka polskiego mówiła:"oglądnęliśmy film", zamiast "obejrzeliśmy film". Chyba
        nie rozróżniała stanów dokonanych i niedokonanych.

Starasz się być hiper dokładna. Dlaczego nie postawiłaś kropki w ostatnim
        zdaniu?
        • magda_s4 Gigadokładność 26.09.03, 14:56
          Drogi M&M!

W rzeczy samej, dokładna się byc staram, jeno nie hiper, a super. Niuans
          językowy, a jakże ważny. Dziękuję Ci, że zwróciłeś mi uwagę na to, iż ostatnie
          zdanie nie jest zakończone kropką - od dziś błędu tego już nie będzie.
          Niemniej, postarać się będę musiała o rehabilitację mego zuchwałego czynu. Może
          znajdziesz Waść dla mnie jaką pokutę?
          • Gość: m&m Re: Gigadokładność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 15:18
            Hehe. Muszę przyznać, że jesteś zabawna. Zwróciłem Ci uwagę dlatego, że
            wydajesz się być osobą, lubiącą innym dokopać. Przejrzałem parę innych Twoich
            postów... :)

Wiesz, rozbroiłaś mnie zdaniem:"Niemniej, postarać się będę musiała o
            rehabilitację mego zuchwałego czynu. Może znajdziesz Waść dla mnie jaką
            pokutę?". Nie mogę przestać się śmiać. Nie wymyślę Ci pokuty. :))) Za tak
            niecny postępek nie da się ułaskawić zbłąkanej istoty, która wkroczyła na złą
            ścieżkę w życiu. Jak śmiałaś prosić o łaskę? :))) (nie traktuj tego
            poważnie ;) )

Może kiedyś poprzyczepiam się do Twoich wypowiedzi. :) Czas pokaże. :))
      • Gość: yenne Re: Uwaga, uwaga! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.03, 15:23
        jeżeli ktoś się przyczepia na forum, że coś jest nie gramatycznie itp. to
        widzć, że bardzo mu się nudzi...prawda? :-)

• advoccat Re: szukam e-kolegę :-) 26.09.03, 15:37
      hej!jak bys miala ochote...wpasc...do wawy to...zapraszam...na kafke...
      • Gość: yenne Re: szukam e-kolegę :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.03, 15:57
        hej, jak kiedyś będę w Warszawie to z chęcią wpadnę na kawkę
    • advoccat Re: szukam e-kolegę :-) 26.09.03, 16:13
      wczesniej moge zostac Twoim e-kolega:-) mozemy przejsc na e-maila :-)
    • advoccat Re: szukam e-kolegę :-))) 26.09.03, 16:14
      wczesniej moge zostac Twoim e-kolega:-) mozemy przejsc na e-maila :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka