Dodaj do ulubionych

Zbieram rodzine do odcinka

21.07.08, 12:26
;)
Obserwuj wątek
    • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:31
      Usynowisz mnie? ;)
      • saqqara Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:36
        heheh, a co? malo masz piersi do ssania?;))
        • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:39
          Ty to tylko o jednym myślisz:)))
          • saqqara Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:45
            a Ty nie:)
            • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:46
              Czasem nie myślę:)
              • saqqara Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:57
                ale o tym czy w ogole?:DDD
                • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 13:10
                  Jak w ogóle, to i o tym:)
    • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:36
      Hej, Szaki :)
      Czy ja tez sie zaliczam?
      • saqqara Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:38
        Pteromatka nawet nie powinna zadawac takiego pytania!
        :))
        • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:50
          Ha! W takim razie poprosze o przydzial roli, zdolna
          charakteryzatorke i osobistego asystenta ;)
    • florentynka Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:38
      Czy to będzie telenowela, a my mamy robić za gwiazdy?
      • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:41
        Długoscią scenariusza bijemy na głowę nawet Dynastię:)))
        • saqqara Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:45
          ja mysle, ze niektorzy to tutaj sa gwiazdami od lat:)
          • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:48
            Nawet, jeśli nie było ich latami, to wracają i dalej grają główne
            role;)
      • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:52
        Jak nie za gwiazdy, to przynajmniej za godziwa gaze ;)
        • saqqara Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 12:56
          oho, czekam kiedy sie pojawia wymagania. ze ma byc szampan, i pan do
          masazu stopek:P
          • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 13:12
            Wasze rozpasanie konsumpcyjne przechodzi wszelkie, dopuszczalne
            granice;)
            • martuha Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 16:14
              e tam, ja tylko poprosze o takie czarne krzeselko z napisem martuha na oparciu ;)
              • kitek1 a ja chce zagrac Marie z M jak Milosc 21.07.08, 16:29
                widze sie, w tej scence:
                "Marysia po pracy pada z nóg. Zrobiła dzisiaj aż 3 zastrzyki i 4
                kawy"
              • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 17:07
                Dobrze że jesteś, bo chodzi mi po głowie kilka ciekawych scen z
                Twoim udziałem, Martusiu;)
                • kitek1 Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 18:24
                  scenopisy tych scen :)
                  to na pewno, nie to do czego prawdziwy mezczyzna,
                  nigdy sie nie przyzna ?
                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 18:27
                    No właśnie. Ciekawe, czy Martuha będzie na tyle odważna, aby zostać
                    bohaterką męskich fantazji:)))
                    • kitek1 Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 18:45
                      mysle ze sobie poradzi z ta trudna,
                      ale bardzo wdzieczna rola :)
                      • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 18:59
                        Nareszcie durnych castingów nie trzeba będzie urządzać :)))))))))))
                        Ha!
                        • martuha Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:09
                          poprosze scenariusz i zobacze, czy zagram te sceny rozbierane :)
                          • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:28
                            Nie wierzysz w moje fantazje???;)
                            • kitek1 Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:39
                              crimek szybko pisze scenariusz,
                              ale mu sie rece trzesa,
                              troche poczekamy,
                              • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:41
                                Kitek, Ty natomiast wydatnie poprawiłeś przecinki :)
                                • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:47
                                  To Kituś zajmie się interpunkcją, bo zajęty treścią tracę głowę:)))
                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:49
                                    Tylko kto postawi wtedy kropkę?? Kituś chyba nie, sądząc po przecinkach ;)
                                    • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:52
                                      debi_bebi napisała:

> Tylko kto postawi wtedy kropkę?? Kituś chyba nie, sądząc po
                                      przecinkach ;)

Kropka nie jest potrzebna. To będzie Never Ending Story:)
                                      • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:54
                                        I będziemy się wszyscy razem starzeć? :)
                                        • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:59
                                          Jak to wszyscy razem??? Ja planuję tylko z Tobą;)
                                          • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:16
                                            No ale jak mamy kręcić serial-rzekę, czyli Never Ending Story, to sam rozumiesz,
                                            że przynajmniej ze 20 lat musi to potrwać :)
                                            • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:21
                                              Niech trwa. Śpieszymy się gdzieś?;)
                                              • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:32
                                                Nigdzie :) Mamy czas aż do końca :)
                                                • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:38
                                                  Tak powstają arcydzieła:)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:42
                                                    W końcu kto powiedział, że serial-rzeka nie może być arcydziełem? Wszystko w
                                                    naszych rękach :)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:49
                                                    Zawsze musi być ten pierwszy raz:)
                                                  • leziox Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 21:49
                                                    Moge byc wasza szara eminencja i dowozic was na podejrzane nocne spotkania ze
                                                    sponsorami mojá Syrenka.W koncu kase trzeba jakas miec na te niecne
                                                    odcinki.Martuha znaczy ma byc rezyserem czy jak?Bo te krzeselko z napisem...A
                                                    Hienka cmentarna?Szczegolnie ona nadawalaby sie do wysysania sponsorow.Z kasy
                                                    naturalnie :-)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 23:19
                                                    Skład znowu mamy mocny. Martuha ma zagrać główną rolę w ekranizacji
                                                    moich fantazji, a Szaki sprawdza się na każdej pozycji. Cbyba pora
                                                    uruchomić jakąś produkcję kasy:)
                                  • kitek1 Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:50
                                    inter co ?
                                    pisz sobie mistrzu spokojnie,
                                    jakos odwroce uwage debi,
                                    od tego co robisz,
                                    • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:54
                                      kitek1 napisał:

> inter co ?
                                      > pisz sobie mistrzu spokojnie,
                                      > jakos odwroce uwage debi,
                                      > od tego co robisz,

Debi chce asystenta, co mnie niepokoi i stresuje. Nie mogę pracować
                                      w takich warunkach:)
                                      • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:58
                                        Asystenta i konsultanta chcę! Jeden będzie nosił za mną pakunki i biegał po
                                        napoje chłodzące, a drugi będzie mnie konsultował :)
                                        • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:00
                                          Zaangażujesz mnie?:)
                                          • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:12
                                            Tak na piękne oczy?? :))
                                            • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:14
                                              Wolisz na kartę rowerową?;)
                                              • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:18
                                                Nie, bo tam oczu nie widać ;P
                                                • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:23
                                                  Szczególara;)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:25
                                                    Lubię dopracowywać detale, a Ty nie? :)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:33
                                                    Pewnie, ale daj mi szansę:)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:38
                                                    No cóż - nie ma ryzyka, nie ma zabawy, Bierz ją, jest Twoja :)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:43
                                                    Biorę, tylko gdzie tu ryzyko?:)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:46
                                                    Cicho być! To był cytat z mojego MISTRZA :))
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 23:22
                                                    Ty masz jakiegoś mistrza, bez konsultacji ze mną??? On chyba źle
                                                    skończy;)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 06:24
                                                    A co? Niewolnicą niczyją jeszcze nie jestem, to sobie wybieram Mistrzów, jakich
                                                    sama chcę ;)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 08:41
                                                    Nadmiar wolnosci sprawia, że kobiety nie wiedzą, co z sobą zrobić;)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 09:20
                                                    To samo zaobserwowalam u niektorych mezczyzn :)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 09:27
                                                    Na szczęście są i tacy, którzy wiedzą, co dla Ciebie najlepsze;)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 09:33
                                                    O, a ktorzy to sa? Chetnie poznam smialkow, ktorzy twierdza, ze
                                                    wiedza, czego trzeba kobiecie :)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 09:38
                                                    To jeszcze takiego nie poznałaś???;)
                                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 09:44
                                                    Tak, ale to uzurpator. Sama zdradzilam mu wiekszosc kobiecych
                                                    tajemnic, a on teraz lata i rozglasza, ze sam do wszystkiego
                                                    doszedl ;)
                                                  • crimen Re: Zbieram rodzine do odcinka 22.07.08, 10:00
                                                    Biedak. Nawet nie wie, że podpisał na siebie wyrok;)
                                • kitek1 Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 19:48
                                  dziekuje za mile slowa,
                                  chociaz nie wiem,
                                  czy mam sie cieszyc z powodu jakiegos jednego przecinka,
                                  moze mi sie udalo,
                                  jedynie crimenek zawsze rozumial ich sens,
                                  • debi_bebi Re: Zbieram rodzine do odcinka 21.07.08, 20:02
                                    Ach, ta męska solidarność! A starej koleżance to już nawet miłego słowa żaden
                                    nie powie...
                                    :)
                                  • kitek1 nie pogadam... 21.07.08, 20:05
                                    strasznie sie podniecili ta dyskusja,
                                    chodz Martuha gdzies na bok,
                                    pokaze ci kilka gagow,
                                    o ktore chodzi crimenkowi,
                                    • crimen Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:09
                                      To ja miałem lansować Martuhę:)))
                                      • kitek1 Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:15
                                        co to znaczy lansowac ?
                                        powiedz tak po cichu :)
                                        • crimen Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:25
                                          To jest właśnie to, na co namawiałeś Martuhę:)
                                          • kitek1 Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:38
                                            ja Ją na nic nie namawialem,
                                            chcialem Ci tylko pomoc,
                                            • crimen Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:45
                                              Mniej, więcej to samo miałem na myśli:)
                                    • debi_bebi Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:10
                                      Ty tu Kitek, nie bądź taki profesjonalista. Już ja dobrze wiem, co tam na
                                      zapleczu masz :)
                                      • kitek1 Re: nie pogadam... 21.07.08, 20:16
                                        fajnie ze przynajmniej Ty wiesz,
                                        bo ja juz sie pogubilem,
                                        razem z przecinkiem,
                                        • debi_bebi Re: nie pogadam... 22.07.08, 06:29
                                          Wiem, bo czasem sama z chęcią poszukałabym tam natchnienia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka